diisli lisasoojenduse juhtimine.

Diislelmootoriga autode omanike rõõmustamiseks nüüd ka eraldi alajaotus.
Vasta
saab9-3

Kas keegi on lähemalt uurinud, kuidas toimub selle eberspacher lisasoojenduse juhtimine? Kas SID juhib seda või on tal olemas mingi muu aju?

Uurin seda selle pärast, et tahaksin teada, kas ma saaksin selle tööle teise auto peal. Ma pole ka leidnud veel juhtmete skeemi, aga ma üritan midagi leida. Või teab keegi, mis juhtmed on mille jaoks? Enam pole andal ka seda autot, et ise uurida.

Kui kellegi on abistavat infot, siis palun jagage. ;)
teager

Kui on tehase install, siis juhib seda SID.
Kui ei ole, siis on lisapult tavaliselt kaasas.

terv, teager
saab9-3

Ma mõtlengi seda tehase installitud asja. Mul vedeleb sahtlis üks SID, soojenduse krutiks ka mõne romu pealt maha ja tahaks oma praegusele autole külge panna.
epsum

Käsklusi minu arusaama mööda annad läbi SIDi , aga et asi toimiks, on pärisõiget ECUt ja sealt lähtuvaid juhtmeid ka tarvis. Ehk SID on I/O device, aga kogu tegelik juhtimine (olgu seda nii palju kui vähe) käib läbi miski muu device (ehk ECU?), kuna sealt tuleb-läheb päris korralik ports juhtmeid, ei usu et Ebersprächeril oma aju olemas on..
similar

Lisasoojendi käivitamiseks pole SIDi vaja. SID lihtsalt lülitab releed, mis sulgeb ahela(teatud klemmile antakse +) ja käivitab soojendi. Samahästi võib käivitada/seisata ka tavalise ON-OFF lülitiga. Eberil on oma "aju", mis tema tööd juhib.
mina

Tere!

Lisasoojenduse kohta.Auto 9-5 1,9 aastast 2006.
Kas keegi juhendaks lisasoojenduse manuaalset lülitamist - sisse-välja.Tähendab kuidas ta kellaajaliselt hommikul tööle hakkab sellest saan aru aga nüüd ei oska asja nii sättida,et ta ei käivituks hommikutti.Üritasin nii ja naa aga mingi stardi kella aeg jääb ikka kehtima.Kuidas nullida see kella-ajaline start?!

Loodan,et saate mu probleemist aru-olgugi,et selgitus suht segane aga paremini ei kukkunud välja.

Ette tänades,
Vasta