Tonnise ostuabi

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
no1

Tere kõik see pere! Pole vist vaja Saabi omadagi, et saabism omale külge saada, vaata ja loe ainult mis kellelgi on ja mis tehtud. Seega, tahan omale ka ühte!;) Kuna uuemad ja moodsamad jäävad esialgu kaugeks, siis tundub sobiv valik olema 9000 aero või griffin, erilist vahet pole, peaasi, et asi korralik ja aus oleks. Müügiplatsile ostma minna ei julgeks/tahaks aga silma on jäänud(eriti müügis polegi nagu midagi) need kaks masinat:
http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=8807
835BBG - Saab 9000 aero 2.3 R4 turbo 165 kW
Kuna mugavus väga meeldib, siis veelgi meelepärasem oleks automaat. Siit ka küsimused, kas keegi teab, miks keegi esimest isendit omale ei soovi ja kas keegi tead üleüldse midagi teisest pakutavast. ja üleüldse võite omapoolseid soovitusi/pakkumisi esitada.:drink: Aitab vist küll kirjutamisest..
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Oleks mina ostja, siis ma võtaks selle teise... Ma olen ise kõik selle läbi teinud, mis tollel seal vahetatud on, see ei ole mitte väike summa.

Mitte, et see esimene halb valik oleks....
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
no1

Siin natukene väiksem, kui tonnine, aga miks nii kaua müügis? Tundub ilus-sile-korralik.
233TFU - Saab 900 2.0 turbo 136 kW
Vasta