Vaateväljas 3 isendit:
1. 622THB - Saab 9-5 2.2 TiD 88 kW
2. 594MKI - Saab 9-5 2.2 TiD 88 kW
3. Saab 9-5 Excutive 2.2 TID 88 kW
Esimesest tean niipalju, et tagasild vajab remonti, aku lõppend ja uks korda teha. Samuti rehvid läbi. Varustustase Linear, see vist kõige algelisem?
Teisi pole veel kohale vaatama jõudnud, äkki keegi teab neist miskit? Oleks tänulik info eest.
Palun abi diisel Saabi ostul?
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
aaa, ma mõtlesin, et autot tahad ikka, aga sa tahad värvi 
vot asi millest ma aru ei saa, et üks värv parem kui teine, või vastupidi...
mu arust auto juures värvi toon viimane asi; aga mul pole maitset kah.
edit: lihtsalt tahtsin öelda, et neid nii vähe müügis ja sellise väikese vasliku puhul raske midagi lihtsalt valida. samas kui need kõikm üle vaatad, võib valik päris lihtsaks osutuda, kui värvi ei vaata.
seda, mis saksa autos pakutaske, tundub saast olema, kord ma kõündisin seal platsil ja siis ühtegi no0rmaalses korrasn saabi ei näind, ikka viimased pastlad olid.;= aga see minule tundus nii...
eks ma ise ka vaikselt neid d-9-5 piilun, mis turul toimub...üks oli alles ja oli hästi mõnus!! eriti programmeeritav sojendus ja väike kütusekulu!
pahad olid xenonid, ikka väga pahad!!

vot asi millest ma aru ei saa, et üks värv parem kui teine, või vastupidi...
mu arust auto juures värvi toon viimane asi; aga mul pole maitset kah.

edit: lihtsalt tahtsin öelda, et neid nii vähe müügis ja sellise väikese vasliku puhul raske midagi lihtsalt valida. samas kui need kõikm üle vaatad, võib valik päris lihtsaks osutuda, kui värvi ei vaata.
seda, mis saksa autos pakutaske, tundub saast olema, kord ma kõündisin seal platsil ja siis ühtegi no0rmaalses korrasn saabi ei näind, ikka viimased pastlad olid.;= aga see minule tundus nii...
eks ma ise ka vaikselt neid d-9-5 piilun, mis turul toimub...üks oli alles ja oli hästi mõnus!! eriti programmeeritav sojendus ja väike kütusekulu!
pahad olid xenonid, ikka väga pahad!!
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

kas see 413 pole mitte eesti kiirem saab diislite hulgas:)
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Seda vist ühe kindla ürituse raames..Algselt postitas: mart284
kas see 413 pole mitte eesti kiirem saab diislite hulgas:)

Aga tippkiirust mõeldi jah. Saabspeed 2009 tulemustele tuginedes.
pakuks sulle hoopis oma 2002a vectorit. Mulle isiklikult ei meeldi 9-5'ed mille pole ei aero ega vectori stangesid/stangelisasid.
http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthr ... #pid104322
http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthr ... #pid104322
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
Algselt postitas: RaunoAlgselt postitas: Tervo
Väga vinge auto, kahjuks tahan aut.-kastiga isendit
Automaat kastiga võib jääda 88kw natuke lahjaks ma kardan.
ei jää ühti.
88kw dislal annab sama väände mis 136 kW bensukal.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

jah.kahju,et sa autot osta ei soovi vaid otsustasid värvi kasuks aga see selleks kuna ivometsa poolt üles visatud lingil paistis suht ok massin olevat.
sinu küsimuses olevate autode kohta ka raske midagi öelda aga kui kõhu-tunde pealt peaks otsustama siis see agent auto nüüd kõige usaldusväärsem ei tunduks ja samas see viimane tundub visuaalselt vaadates,et tegemist oleks taxoga ja esimene mida müüb kasutatud liisinguautod oleks vast kõige parem valik aga ka seal omad miinused kui analüüsida-tegemist tõenäoliselt makseraskustes kliendi autoga ja vaevalt,et see makseraskustes klient on seda autot korralikult hooldanud.
ja nagu me näeme siis polegi eriti suurt valikut:)äkki mõtled ikka ümber ja ostad auto mitte värvi!?
edu sulle otsuse tegemisel
sinu küsimuses olevate autode kohta ka raske midagi öelda aga kui kõhu-tunde pealt peaks otsustama siis see agent auto nüüd kõige usaldusväärsem ei tunduks ja samas see viimane tundub visuaalselt vaadates,et tegemist oleks taxoga ja esimene mida müüb kasutatud liisinguautod oleks vast kõige parem valik aga ka seal omad miinused kui analüüsida-tegemist tõenäoliselt makseraskustes kliendi autoga ja vaevalt,et see makseraskustes klient on seda autot korralikult hooldanud.
ja nagu me näeme siis polegi eriti suurt valikut:)äkki mõtled ikka ümber ja ostad auto mitte värvi!?
edu sulle otsuse tegemisel
Ma ei saa aru, kui inimene tahab omale mingit kindlat värvi autot, siis miks ta ei või seda saada? Kellele meeldib neeger, kellele ema - maitse asi.
Salongis autot ostes valid ikka ju värvi, sama võib teha ju järelmüügis olevate autodega, kui võimalus on.
Samamoodi automaat-manuaal. Kellele meeldib üks, kellele teine. Senimaani ei ole ju keegi selle üle (eriti) vaielnud.
Salongis autot ostes valid ikka ju värvi, sama võib teha ju järelmüügis olevate autodega, kui võimalus on.
Samamoodi automaat-manuaal. Kellele meeldib üks, kellele teine. Senimaani ei ole ju keegi selle üle (eriti) vaielnud.
Noojaa, täna käidud agentautos- autol kapott viltu peal, parem tuli logiseb, tundub justkui teise masina tükk olevat jne. Valik on tõesti väga väike. Ega valget nüüd päris välistada ei saa, mul lihtsalt metsikut kiiret pole- eks vaatan- ootan nats rahulikumalt mida tulevik teele ette viskab.
härra saabSS!
ära nüüd väga tagajalgadel ka käima hakka:)
üldiselt on nii,et kõigepealt loe - siis analüüsi ja kui ka siis on põhjust siis PRITSI.
antud hetkel mulle tundub,et otsustasid valida variandi kus kaks esimest jääb ära ja hakkame kohe PRITSIMA:)
ära pikka viha pea!
üldiselt on nii,et kõigepealt loe - siis analüüsi ja kui ka siis on põhjust siis PRITSI.
antud hetkel mulle tundub,et otsustasid valida variandi kus kaks esimest jääb ära ja hakkame kohe PRITSIMA:)
ära pikka viha pea!
Pole nüüd eriti pritsija, aga heietada mitu postitust värvi üle on ka ikka paras nali.
Üldiselt on nüüd nii härra Mina, et kõigepealt hingad 3x enne kui sõrmekesed klaveri juurde poetad.Algselt postitas: mina
härra saabSS!
ära pikka viha pea!
Juba õige mitmes teemas üritad sa tühja koha pealt püssi paugutama hakata. Natuke hakkab ärritama.
Hoiame nüüd natuke aega madalamat profiili, eks.
Kui midagi mulle öelda on siis U2U.

Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...