Olen juba tükk aega hoogu võtnud, et kirjutada sellest, et masin puterdab. Lugu järgmine:
hommikul panen käima on asi normaalne, saan sõita üks-kaks minutit ja nii kui valgusfoori alla olen saanud, hakkavad pöörded tegema ülesse-alla ettearvamatuid liigutusi. Ja loomulikult, kui siis fooris süttib roheline, et startida, sureb mooror välja...

Asi on alguse saanud tegelikult juba kevadest, aga kuna aega ei ole eriti olnud ja suvel sai veel teine auto soetatud, siis "vana armsa SAABiga" alustasin sõitu jälle septembris. Olen täitsa kindel, et foorumites on sellised jutud läbi jooksnud, aga enamustel on mudelideks uuemate mootoritega SAABid. Mul aga aastaks 86, 2,0 liitrine DOCH. Muud nagu midagi.
ivomets siin proovis suvel kunagi teist õhumõõtjat peale, ei läinud paremaks süüdet keeras suts, siis lihtsalt ei surnud enam nii tihti välja. ... mida teha... Mida teha... Oleks moorgi siin;)
Edit: loomulikult võib veel seda öelda, et talvel sai mootor maha kistud ja sidurit vahetatud, samuti neid kurikuulsaid patju (275)eeki, mis vibrat tekitavad, mis siis veel, ahhaa kett, klapisääre tihendid, uued kaane tihendid, kambri tihend, rihm. Karta on, et seal nüüd midagi puusse panin:(