Vilin kapoti all.
Saab 9-5. A. 2000. Nii pea kui temp. väljas läks pakaseks hakkas kapoti alt mingit vilinat tulema. Kuna see mul esimene saab ja varem pole talvel selle autoga sõitnud ei oska midagi teada... Vb keegi oskab aidata milles probleem võib olla. Muidu käivitub ideaalselt ja kõik muu ka tip-top.
See vilina moodi undamine kadus mingiks ajaks ära... nüüd läksin autot käima panema ja tegi mingit metsikut urinat... Umbes nagu kunagi sai pandud plastmass tükk jalgratta kahvli külge ja siis see käis mööda kodaraid... aga jämedam heli. Kui käima läks ja kui pöörded korra alguses üles läksid siis tegi päris tugevat ja pöörete langemisel läks vaiksemaks... aga heli salongis on päris hull... Auto soojenes ilusti..
kusjuures kui sa seda praegu mainid siis minu meelest kui ma auto tööle panin siis esitulede valgus kõikus... läksid heledamaks ja siis tumedamaks... ja kostub ka selline pidev sahin nagu mingi asi käiks vastu midagi...
Kui pikka maad tohib autmaatkäigukasti vedada? Seda tean et pole soovitatav üle 30 km/h sõita. Ja ei julge ise sõites ka minna... pärast keerab asja 10 korda hullemaks.
Kui pikka maad tohib autmaatkäigukasti vedada? Seda tean et pole soovitatav üle 30 km/h sõita. Ja ei julge ise sõites ka minna... pärast keerab asja 10 korda hullemaks.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
1 Selector lever in position N.
2 Always observe the speed limit for vehicles in tow. Whatever the speed limit, the car must not be towed at a speed exceeding 13 mph (20 km/h) nor for a distance of more than 18 miles (30 km). If the car needs to be transported over a longer distance, a tow truck should be called out.
Failure to follow these guidelines can result in damage.
2 Always observe the speed limit for vehicles in tow. Whatever the speed limit, the car must not be towed at a speed exceeding 13 mph (20 km/h) nor for a distance of more than 18 miles (30 km). If the car needs to be transported over a longer distance, a tow truck should be called out.
Failure to follow these guidelines can result in damage.