Aknapesuvedelik jääs!

Vasta
Kasutaja avatar
Mere

Tervitused!

Esimese hooga sellist teemat ei leidnud, igatahes mure järgmine: Pesupaagis on suvine pesuvedelik ning ära jäätunud teine. Andke häid näpunäiteid kuda ta võimalikult kiirelt vedelale kujule tagasi saada nii, et talvine löga sisse kallata.. (aega prisma parklas oodata ei ole :love: )

Tänud juba ette!
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Oleneb palju sul seda seal on, aga kalla "kangemat kraami" peale, või lausa kontsentraati pisut... Muidugi peab pärast kontrollima ega paaki lõhki pole külmutanud...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
teager

Kui endal võimalust ei ole, siis mine teenindusse. Päästavad alt voolikud lahti, panevad ülevalt kuuma vee sisse voolama ning kui paak on üles sulanud, siis talvine sisse ning suvine vedelik paari vee pealetõmbamisega voolikutest välja.

Talve, väljas -15 kraadiga muud võimalust IMO pole...

terv, teager
Kasutaja avatar
Mere

Tänud vastamast. Helistasin teenindusse ja panin homseks aja, 200-300 krooni läheb maksma ja imevad ta tühjaks. Kahjuks jah, endal sooja garaaži pole, mudu poleks probleemi.. Teine kord jälle targem :wise:
Vitautas

Peab vist samuti kahe autoga midagi sarnast tegema, kui muu ei aita.
Ei tea muidugi, kas on väga ulmeline mõte panna mõni soojapuhur auto alla puhuma? Või läheb sedasi väääga kaua? Sai muidu talvist peale valatud aga kasu sellest vähe.
romza

Mul ka oli sama jama, et veel oli suvine vedelik sees ja jäätus ära.
See sai jääst lahti, kui jätsin auto mõneks tunniks kaubanduskeskuse maa-alusesse garaaži.
Siis lasin paagi lõpuni tühjaks ning kallasin uue talve vedeliku peale ja nüüd asi korras.
romza
Kasutaja avatar
Mere

Ma viisin teenindusse kuna lihtsalt polnud aega temaga jännata.. kasseeriti 200 eeku ja tehti kiirelt asi ära.
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: Mere
Ma viisin teenindusse kuna lihtsalt polnud aega temaga jännata.. kasseeriti 200 eeku ja tehti kiirelt asi ära.

jah, ega naisega või neiuga kaubanduskeskuses odavamalt ei saa. :P
Iga ratas veab and then some!
Mart001

Kas tohiks küsida, kus teeninduses Sul 200.- ära tehti. Mul sama probleem ja viika ka sinna.
Vasta