parkimisandur tõrgub

Vasta
napoleon
Auto:

Parkimisabi on vahelduva eduga toiminud, alguses enamasti toimis, aga viimasel ajal on tekst "park assist failure" SID-l juba igapäevane. Võibolla ka kokkusattumus, aga juba nädala on nii olnud, et päeval ei toimi ja öösel toimib, seega tundub, et ei toimi just siis, kui ilm soojem on.
Kas on midagi, mida saab lihtsasti ise vaadata/kontrollida või peab auto spetsialistide juurde viima? Üritasin ka leida, mis selle anduri hinna suurusjärk võiks olla, aga vist ei osanud otsida... leidsin ainult komplekte paigaldamiseks, aga kurja juur on ju tõenäoliselt üks anduritest, kehv kontakt vms.
Auto on sama, mis profiilis.
teager

TECH külge ja ütleb, milline andur on vigane/kontakt kehv.

terv, teager
Kiilu

Niiske ilmaga on mul paar korda parkimisandur korra tööle läinud. Ja siis järgmine hetk enam ei tööta. Oskab keegi öelda min/max. hinna mis selline asi võib maksma minna. Kuna praegu pühad ja ootan teendinduse järjekorras, siis sooviks hinnaklassi teada, et kas mul on mõttet üldse teeninduses seda mainida. Masu aeg ikkagi ja soovin enda jaoks kokku arvestada kui palju mul see värk kõik maksma võiks minna. Tänud.
Trionic
Saabiguru

Keskmine hind letist ostes 1600 eeku.Tech`ga vaadata,milline neljast trikitab.Võib proovida pistikut puhastada,kuid tavaliselt lõpeb vaev ikka andurivahetusega(NB: b-turult neid andureid ei leia)
janek83

mul sama häda, aga nüüd suure külma ilmaga hakkas tööle. Peale auto käsipesu jälle failiure...:conf: Ma usun, et viga on vigases juhtmes, mitte anduris!
Tean meest, kelle vintsiga võib midagi isegi katki tõmmata...
Vasta