elkparts. SID

Teemad elektroonikast...
Vasta
rw15

Vaatasin et, elkpartsi leheküljel müüakse suhteliselt odavalt saab 9-3 sid.
Kas keegi oskab öelda et, kas sealt lehelt oleks normaalne tellida .
TÄNUD...
rw15

Andrus99
Saabiklubi liige

Elkparts on täiesti pädev ja usaldusväärne tarnija. Ise olen sealt mitu korda tellinud.
Kui hind tundub ok, siis miks mitte.
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Jep, täiesti adekvaatne koht. Hinnale lisandub veel transahind (antud juhul £21.28, alla kilo pakk, järgmisse kilosse minnes on £27.xx), mis vahel tellimise mõttetuks teeb..:( Üksikuid kergeid ja odavaid asju pole mõtet tellida, ikka mida rohkem seda uhkem. Neil on seal vist kilohinnaga see transa, esimene kilo on kirves ja iga lisanduv natuke juurde.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
rw15

ühesõnaga läheb juurde 22 euri..see teeb kokku ümardatult 4200 eeku..mis arvate kas see norm uue sid eest..Muidu esinduses peaks olema kuskil 7000.
Auto saab 9-3 1998.
iisak

Kas remontida ei kannata?
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Algselt postitas: iisak
Kas remontida ei kannata?
Ma just tahtsin sama küsida, sest see teema tuli kohe meelde
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
rw15

Ma kardan et ei saa, asi selles et ,see sid mis oli algselt, kustus pilt põhimõtteliselt täielikult,,ja ühesõnaga sai lollipeaga ise näpitud natukene ja ma olen uurind, et ei taheta või ei saada siis seda enam teha..ja olen uurind lammutustest,viimati käisin männiku autolammutuses seal pakuti 1500 sid mis kõik enamasti olid ka ilma kirjadeta ja ei töödand, üks oli enamvähem millel tekst alles aga oli näha et, teksti hakkasid tulema heledamad osad..ja nüüd ma ei teagi mida teha,äkki kui ostan lammerist 1500 sid siis see kuu pärast ka enam ei näita ja siis maksaks mingisugune 1000-1500 veel remondi eest.
mm17

Kasutaja Virgo ju annab abi ka neile, kes ise näppind on ja asja peesse keerand.
rw15

Ok. panin virgole maili teele.vaatab mis siis SAAB.
Virgo

Tundub, et esmaspäeval SAAB selle SID-i üle kaeda. Eks siis ole targem.
SID1 SID2 remont, kliima display remont
www.harteron.ee
Virgo

Nüüd siis sai see SID2 üle vaadatud. Auto omanik ise oli proovinud hijluti asja parandada pastakaga surumise meetodil, mida siingi aeg-ajalt on räägitud. See pastaka värk on süütu ja minu remonti ei sega. Küll aga oli tehtud seal eelnevalt vigureid. SID-i lahti võttes leidsin suure portsu kahepoolset teipi ja mingit vahtkummi. See omakorda on surunud trükiplaadi kõveraks. Katki oli ka must tihendusriba. Imselt on keegi kunagi miskit üritanud ka kolviga teha, kuid ka see pole kahjustusi tekitanud. Veel oli igal kontakti ja kilekaabli ühenduspunktis kaks-kolm nõelaauku. See juba on karm. PS, see pole esimene kord kui taolist parandusmeetodit näen. Julgen arvata, et taolist meetodit kasutab keegi, kes pakub SID parandusteenust. Palun ära tee nii. Viimane kahjustus on samuti karm. Kõik kontaktid olid lihvitud peene liivapaberiga. See lihvimine eemaldas ka viimase liimi mis üldse ühendust võis anda. NB, trükiplaadil ei tohi kunagi ühtegi kontakti puhastada liivapaberiga. Trükiplaadi kontakte, kuhu kinnitub kilekaabel, ei tohi puhastada isegi klaaskiud pliiatsiga.

Oletan, et selle SID-i puhul on kasutatud kolme-nelja erinevat parandusmeetodit ja tõenäoliselt kolmel erineval korral. Siiani kõige raskem juhus.

Kuna SID käis remondis ilma autota, siis hetkel julgen väita, et 99% kindlalt on asi töökorras. Loodetavasti lähipäevil annab omanik tagasiside tulemusest.

Tegin mõne pildi ka. Kui mahti, siis riputan kunagi kuhugi.

Terv.
Virgo
www.harteron.ee
Kasutaja avatar
95SELaunch

ei ole see remont keeruline asi, vanal 9-5 ka edukalt proovitud

http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=7297
iisak

No krt 95SELaunch saa üle juba.:fight:
Iga päev tuleb neid "hästi" remonditud SID-e vaadata... :bs:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Virgo

Algselt postitas: 95SELaunch
ei ole see remont keeruline asi, vanal 9-5 ka edukalt proovitud

http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=7297

Kilekaablil rajad maas, klemmid kahjustatud ja trükiplaat kaardus/lookas (tänu teibile ja muule pasale). Kui sa sellise SID-i juppe vahetamata ära parandad ja annad veel ka garantii, siis pole miskit öelda, müts maha. Mina seda kahjuks ei oska...

Aga kui järgmine raske juhus on, siis võiks ju kihla vedada. Kui ei õnnestu remont, siis kaotaja toob VM-st uue SID-i
www.harteron.ee
teager

Nagu mingi spammibot oleks kasutaja 95SELaunch taga - niipea, kui leiab uutest postitustest sõna SID, kohe oma linki propageerima, süvenemata üldse sisusse. Juhul, kui viitsiks süveneda, siis näeks, et juba prooviti parandada teibimeetodile, mida 95SELaunch siin propageerib.

terv, teager
rw15

Suured tänud virgole. SID töötab ideaalselt,,kõik tekst on puhas ja loetav..pole enne oma autos veel nii heas korras Sid näinudki..
Vähemalt on mehi kes oskavad selliseid asju remontida..
Kasutaja avatar
95SELaunch

heh, ei propageeri midagi=)
lihtsalt oli jutt ju et midagi keerulist ei ole

ka hommikusöögi ei saa valmistada see, kes ei viitsi/kardab seda teha
Vasta