SAVE SAAB toetussõit

Ühised tegemised
Vasta
Beserker

kas keegi mingit arvestust on ka pidanud palju meid siis kokku juba tuleb?:P:thumb:
dover

Tekkis veel mõte, et eriti sünge oleks kui saaks rivi mudelite järgi järjestada.
Kolonn näeks ülilahe välja kui seda veaksid näiteks 9-7-med järgneksid 9-5-ed jne...
suur

Algselt postitas: dover
Tekkis veel mõte, et eriti sünge oleks kui saaks rivi mudelite järgi järjestada.
Kolonn näeks ülilahe välja kui seda veaksid näiteks 9-7-med järgneksid 9-5-ed jne...
Dover, Sa lähened asjadele valest otsast. Kolonn pigem ikka nii, et ajalooliselt vanemad autod ees ja uuemad tagapool. 96-99-900OOG-90-9000-900NG-....

Beserker, vaata esimest posti, seal 98 nime kirjas hetkel.
Kasutaja avatar
eston21

marsuudi pudelikael tekib vist pronksi tn-narva mnt pöördel, sest fooritsükkel on seal päris lühike. aga pirita teel saab ilmselt konvoi taas kokku tõmmata, kuigi parkimiseks mõeldud rida on seal vist lume all.
iisak

Pronksi tänaval pöörame Raua tänavale:nono:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Kasutaja avatar
Rästas

Algselt postitas: iisak

Siis võiks esimeses postituses olevale marsruudile ja kaardile teha vastavad parandused.
Kasutaja avatar
eston21

Algselt postitas: iisak

selge :) minu komm oli seoses esimeses postis oleva kaardiga, kus pööre on narva mnt ristmikul.

SAVE SAAB!
iisak

Jääb ikkagi parempööre Pronksist Narva maanteele.
Raua tänav on praegu kohutavalt kitsas ka...:o
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Kasutaja avatar
vallikas

Platinum, äkki sa teed siis häid pilte kusagil teeääres, mõnes ilusas kohas? Kuidas sul tehnika ja ajaga on?
que

Kuidas on muidu planeeritud nt fooride tagant läbipääasemine? Kas oodatakse järgi vms
Everyday Regular SAAB guy!
Kasutaja avatar
vallikas

Minu kogemus ütleb, et Mustamäel saab rohelise lainega päris suure hulga läbi kui piirkiirusega sõita. Kesklinn on pühapäeval küll vähe teise tsükliga, aga tööpäeviti on sageli nii, et kui 50-ga sõita, siis rohelisse lainesse ei saa. Mis tähendab, et kolonni sõites piirkiirusega igal juhul jäävad kolonnijupid kusagil teisi järele ootama. Kui pikalt on foorita, siis tuleks esimestel tagumisi järele oodata.

Kolonni ette, keskele ja taha saab kindlasti vooolkitoolkid, et suhelda, kes kui palju üle sai. See ka fun ju :drive:
Kasutaja avatar
Ets

üks mõte veel. Ma ei mäleta et oleks selles teemas rääkinud signaaliga tuutitamisest...mitte kül terve tee nagu pulmaronkäigul aga mõnes strateegilises kohas ju võiks väikese pasunakoori avada? Näiteks VM juurest möödudes ja miks mitte ka enne loomaaeda, kus kunagi asus saabi salong (kui õigesti mäletan) ?
Kasutaja avatar
vallikas

Algselt postitas: Ets
üks mõte veel. Ma ei mäleta et oleks selles teemas rääkinud signaaliga tuutitamisest...mitte kül terve tee nagu pulmaronkäigul aga mõnes strateegilises kohas ju võiks väikese pasunakoori avada? Näiteks VM juurest möödudes ja miks mitte ka enne loomaaeda, kus kunagi asus saabi salong (kui õigesti mäletan) ?

Iisak vist paneb reeglid paika ja teeb need kohapeal ka veel selgeks, aga üldiselt on need vist umbes sellised:

1. ei kiirenda
2. ei libista
3. ei pidurda järsult
4. ei sõida ristmikke kinni
5. jalakäijad laseme üle tee ja laseme ka kolonni sisse rivistuda kui keegi tahab ja täidame kõiki muid liikluseeskirju.
6. ei kasuta signaali
7. kulgeme stoilise rahuga, kui jääb vahe sisse, pole vaja seda gaasipedaali talludes kähku tagasi võtta
8. ühesõnaga normaalsed ja enamgi oleme, nagu saabikutele kohane
teager

Algselt postitas: vallikas
1. ei kiirenda
2. ei libista
3. ei pidurda järsult
4. ei sõida ristmikke kinni
5. jalakäijad laseme üle tee ja laseme ka kolonni sisse rivistuda kui keegi tahab ja täidame kõiki muid liikluseeskirju.
6. ei kasuta signaali
7. kulgeme stoilise rahuga, kui jääb vahe sisse, pole vaja seda gaasipedaali talludes kähku tagasi võtta
8. ühesõnaga normaalsed ja enamgi oleme, nagu saabikutele kohane

Ka Swade soovitab korrektseks jääda:
  • I know a lot of convoys are going to do drive-by's of American consulates and GM headquarters in those countries.

My suggestion is as follows - do not stop and congregate outside a US consulate. It will most likely not look good in the media and may be seen as provocative by your local police.

Again - this is an event to show support for Saab, not a protest against anyone.
Notes on the Saab Support Convoys

terv, teager
Kasutaja avatar
vallikas

Pealegi, asi on suure kella küljes ja seda enam tähelepanu pöörame oma käitumisele! Me peame olema igati eeskujuks.

Täna läheb asi ERR raadios ja õhtul tõenäoliselt võite mõnd saabi AK-s näha ;) ja ma ei tea mis kõik veel edasi võib tulla :P
Kasutaja avatar
Jaanus
Auto: Volvo XC90 MY18 ja Opel Insignia Biturbo MY16

Suure tõenäosusega olen ka tulemas ;)
Pärast väikest linnatiiru võiks ühe ühislõunasöömise ka teha :thumb:
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

nii .. Kes ohverdab väikese papi, et saaks puhastatud sõidu lõpppunkt, TOP-i lähedal, Regati pst-l olev parkla? 1k raha oleks vaja kokku saada...

saada u2u mulle, kui paljuga toetad ja eks ma siis karjun siin, kui vajalik summa koos on
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
anthillse

Naduge olen nõus andma, ainult kelle arvele?
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Anna sularahas mulle pühapäeval.. saada u2u mulle, kui paljuga toetad ja eks ma siis karjun siin, kui vajalik summa koos on.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
Ets

vaatasin kaarti ja tekkis veel üks küsimus ( loodan et ilmaasijata paanikat ei tee :) ) aga alguses oli juttu, et algus on Amserv parkla ja legendis on ka hetkel nii kirjas. Aga kaardil on märgitud see suur parkal , mis on Prisma parkla kõrval Laagna tee ääres. Amserv jääb mustakivi tee äärde (tähesaju city kõrvale).... Prismast nats edasi! Ilmselt tallinlased leiavad igal juhul õige koha üles aga kes linna ja lasnamäge ei tunne, sel võib segadus tekkida.
Kasutaja avatar
vallikas

Algselt postitas: Ets
vaatasin kaarti ja tekkis veel üks küsimus ( loodan et ilmaasijata paanikat ei tee :) ) aga alguses oli juttu, et algus on Amserv parkla ja legendis on ka hetkel nii kirjas. Aga kaardil on märgitud see suur parkal , mis on Prisma parkla kõrval Laagna tee ääres. Amserv jääb mustakivi tee äärde (tähesaju city kõrvale).... Prismast nats edasi! Ilmselt tallinlased leiavad igal juhul õige koha üles aga kes linna ja lasnamäge ei tunne, sel võib segadus tekkida.

Ets, millist kaarti, nii Postimehes oleval Marguse kaardil on algus Amservi parkla kui minu lingitud Tallinna linna kodulehe kaardil on sama, viimast nüüd nihutasin veel maja pealt parklasse (ortofotolt vaatasin!).

Siin saame kokku

EDIT: Ma ei hakanud uut postitust tegema, aga kirjutasin Swade'ile ka Saabsunitedisse, et asi võtab meedias kõrgemaid pöördeid.

Mitmeid mittefoorumlasi on liitunud, olles saanud info meediast. Osad on ka spetsiaalselt selleks teinud kasutaja, st uusi foorumlasi on tulnud. Samuti üks saabimees teatas just, edastas info 10-le saabiomanikule oma firmas...

Jõhker, muud ma ei oska öelda :conf:
vmaster
Saabiklubi liige
Auto: Saab 9-5NG Aero XWD
Kontakt:

dover

Algselt postitas: suur
Algselt postitas: dover
Dover, Sa lähened asjadele valest otsast. Kolonn pigem ikka nii, et ajalooliselt vanemad autod ees ja uuemad tagapool. 96-99-900OOG-90-9000-900NG-....

Beserker, vaata esimest posti, seal 98 nime kirjas hetkel.

mudelite järgi seadmine oli idee ja positiivne on, et teemat arutatakse.
See, et klassikud eespool on tegelikult loogilisem.
VM-i parkla on ka piisavalt suur, et on võimalik autod ära "sorteerida"
Kolonni korrektne väljanägemine ainult tõstab mainet.
Tõenäosus, et meie üritust ka televisioonis kajastatakse on 99%
Mida korralduslik pool arvab ?
que

ekspressiauto artikkel:
17. jaanuaril kell 11.00 algab üle maailma Saabide toetussõit. Eestis kogunetakse Tähesaju tee 14 Ascar Tallinna ees. Kavas on rongkäik algusega kell 12.00 läbi linna ning lõpuga Pirita Purjespordikeskuse ees. Praeguse seisuga on rivis juba ca. 150 autot!

natuke valed andmed ikka vist :freak:
Everyday Regular SAAB guy!
Kasutaja avatar
Ets

Kaardist veel! Vallikas, see kus sul täpp on pandud, see ei ole kohe kindlasti Amservi parkla! See on Ascari parkla. See väike maja Prisma kõrval on Ascar! Amserv on edasi pirita poole mööda mustakivi teed ja vasakul järgmine majade kopleks!
PS: ma ei taha norida...lihtsalt et asi selge oleks ja keegi hommikul ekslema ei hakkaks!:notworthy:
Vasta