SAVE SAAB toetussõit - JÄRELKAJAD
Mina ei oska pilti teha
Aga küllap tänastest teleuudistest ja homsetest lehtedest näeb mõnd ilusat pilti ja kui timutit ja mõni, kel oli korralik poolemeetrine toru ees, oma fotod ilusti "ilmutatud" saavad, siis pakkuge seda ilu kõigile 
Tänan kõiki, kes selle sõidu teoks tegid, st osalejaid. Eriti tänu, et minu teada kõik vahejuhtumiteta kulges, eriti erilist pidurit me kusagil vist ei mänginud, bussid ja reastujad lasti vahele. Marsruut oli pikk, foorid hakkisid meid ära ning kui kellegi lapsed autodes rahutuks läksid, siis on mul sellest kahju, aga seda suurem on rõõm, et nii palju oli näha peresid väikeste lastega.
Minu väike poisu on turvahällist välja kasvanud, aga hetkel tooli pole veel saanud ja nii pikka ootamist/pausidega sõitu poleks ta ka vastu pidanud.
Tublid mudilased, kes emme-issi ja saabiga täna sõitmas käisid.

Tänan kõiki, kes selle sõidu teoks tegid, st osalejaid. Eriti tänu, et minu teada kõik vahejuhtumiteta kulges, eriti erilist pidurit me kusagil vist ei mänginud, bussid ja reastujad lasti vahele. Marsruut oli pikk, foorid hakkisid meid ära ning kui kellegi lapsed autodes rahutuks läksid, siis on mul sellest kahju, aga seda suurem on rõõm, et nii palju oli näha peresid väikeste lastega.
Minu väike poisu on turvahällist välja kasvanud, aga hetkel tooli pole veel saanud ja nii pikka ootamist/pausidega sõitu poleks ta ka vastu pidanud.
Tublid mudilased, kes emme-issi ja saabiga täna sõitmas käisid.
http://enos.itcollege.ee/~ktallo/saabiparaad.avi
Parimate soovidega Saabiklubile ja kõigile saabisõpradele ja kes soojalt vastu lehvitasid & törtsu signaali lasid
Parimate soovidega Saabiklubile ja kõigile saabisõpradele ja kes soojalt vastu lehvitasid & törtsu signaali lasid

M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
Hoidke http://saabsunited.com/ ka silm peal, seal ka täieneb pidevalt uudistega.

Algselt postitas: Andersson
Täna õhtul tuleb siis vaadata TV3 uudiseid kell 18.55.
Kas oli ka muid meediaid kohal?
Postimees?
ERR oli, Reporter oli, TV3 oli, kellegi auto peal oli ka vist Õhtulehe ajakirjanik. Fotograafe oli ikka küllaga. Nii, et nüüd peaks uudiseid ja pilte tulema nagu saelaudu

Algselt postitas: AgdaAlgselt postitas: Andersson
Täna õhtul tuleb siis vaadata TV3 uudiseid kell 18.55.
Kas oli ka muid meediaid kohal?
Postimees?
ERR oli, Reporter oli, TV3 oli, kellegi auto peal oli ka vist Õhtulehe ajakirjanik. Fotograafe oli ikka küllaga. Nii, et nüüd peaks uudiseid ja pilte tulema nagu saelaudu![]()
Ma oma kehva prilliga nägin vist ka Äripäeva halli Ford Focust....Õhtulehe neiu viisin tagasi auto juurde, küll ta ikka imestas, et mis asi see neid saabimehi küll niimoodi koos hoiab:headbang:
Ta oli küll teist päeva enda sõnul tööl, aga kohe selline ots siis. Kui juhtud lugema, ma soovitan pealkirjaks "Oranži küüliku sõit SAAB-i surematuse eest", äkki saad toimetajalt plusspunkte

Siit veel pilte http://picasaweb.google.com/laanemets01 ... directlink
Väga tore üritus oli ja meeldiv, et meid nii palju kokku tuli!
Väga tore üritus oli ja meeldiv, et meid nii palju kokku tuli!
ETV sissejuhatus, mis ühtlasi moodustaski kogu uudise tekstiosa, meeldis mulle enim. Nii nagu 40 riigis avaldati toetust Saabile, nii ka Eestis. Aga ka Reporter oli ütlemata tasakaalukas ja mõnus:thumb:! Vaatame, mis TV3 tegi.
Keegi, palun, postitage neid klippe ja kaadreid ka Saabsunited'isse või Save Saab kajastavatesse vebilehtedesse.
Keegi, palun, postitage neid klippe ja kaadreid ka Saabsunited'isse või Save Saab kajastavatesse vebilehtedesse.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Koguks enne siia kokku ja siis teeks ühe korraliku postituse sinna koos hulga linkidega??Algselt postitas: vallikas
Aga muidu oli äge või mis?

Algselt postitas: S9K
Saabsunited võiks küll veidi rohkem Meid esile tõsta. Mõni rida teksti ainult Minu jaoks ei ole piisav.
Nagu ma aru saan, siis Swade läks mõnda aega tagasi magama, ja jätkab hommikul.
It's 3am here and I'm done for the night. Please keep sending your photos and information in, however. I'll be doing full updates from first light tomorrow.