mis heater see on?

Diislelmootoriga autode omanike rõõmustamiseks nüüd ka eraldi alajaotus.
Vasta
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

kysimus 2,2 d kohta: sidi näppides tuleb seal mingi heateri tekst ja mingid ajad saab panna ja veel midagi jne...

yhesõnaga autol peal mingi asi, millest ei tea miskitki;; mis asi see on? mul puudub manual, et teada saada. help!!!
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
aednik

Eberspächeri lisasoojendi/ahi arvatavasti. See peaks olema neil autodel standardvarustuses - soojendab mootorit, võimalik seadistada eelsoojendiks. Kui kirjad juba ette tekivad, siis küllap on sul see aktiveeritud ja kasutuseks valmis. Ma ei tea, kas pump selles süsteemis on vajalik lisada, ise pole veel Tech2-ni jõudnud, et enableda see süsteem.
Selline teema: http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread ... 6#pid16741
NB! Ahi rakendub vist alles alates teatud kraadidest, vist +4 või +6 või midagi sarnast. Praegu pole võimalik seda katsetada.
Kasutaja avatar
Rauno

ei hakanud uut teemat tegema.
Küsiks ega antud karp pole heater ning kui pole, siis kes ta olla võiks?

Pilt
kurimees

heater see ei ole,kuid mis see on, seda ei oska mina öelda :)
Trionic
Saabiguru

Kui sa juba pildistada suutsid,oleksid võinud ju näpud sellele kaanele taha ajada.Siis poleks nii veidrat küsimust tulnud. Isegi pildilt on näha,et kaane all on elektrividinad-tegelikult suur mootorijuhtmestiku vahepistik.
Kasutaja avatar
Rauno

Algselt postitas: Trionic
Kui sa juba pildistada suutsid,oleksid võinud ju näpud sellele kaanele taha ajada.Siis poleks nii veidrat küsimust tulnud. Isegi pildilt on näha,et kaane all on elektrividinad-tegelikult suur mootorijuhtmestiku vahepistik.

Tänud.

Mis puutub lahti kangutamisesse, siis ei julge seda iga asjaga harrastada kuna 50% minu kätt tunda saanud vidinatest ei taha enam pärast funktsioneerida.

Heatrei koht peaks olema vasakul pool olev tühimik eks?
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

vot sellest tühimikust natukene allpool; ja umbes sama suurkarp nagu sul ringiga oli märgitud ja 2 keskmise läbimõõduga veevoolikut tulevad külge.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Kasutaja avatar
Rauno

Selge, seega minul see puudub.
Vasta