Tekksi küsimus, kuidas eemaldada 2002a 9-5 iluvõre. Nii palju kui sain kombata, siis ei leidnud tagant mingeid nagasid vms.
Nimelt oleks vaja õhuavasid natuke vähendada, et mootor soojem püsiks, hetkel on pandud papitükid väljapoole, kuid masin näeb jube näotu välja, viisakam oleks need panna õhuavade sisemise külje külge.
Kuidas eemaldada 2002a 9-5 iluvõre?
-
9-5 3-osaline iluvõre on väga tugevate nagadega kinni. Kui käe kapoti alt iluvõre taha pistad siis kõigil 3 osal on all ja üleval nagad. Mina võtsin algul juhipoolse väiksema ära ja seda nii, et pressisin ülemist naga kokku poole ja siis vaja natuke tugevamini lükata. Hoiatan väga ebamugav ja oht purunemisele:poke:. Kuid 3 korda olen neid eest võtnud ja siiamaani kõik terve;). Jõudu proovimisel
Algselt postitas: RStorm
9-5 3-osaline iluvõre on väga tugevate nagadega kinni. Kui käe kapoti alt iluvõre taha pistad siis kõigil 3 osal on all ja üleval nagad. Mina võtsin algul juhipoolse väiksema ära ja seda nii, et pressisin ülemist naga kokku poole ja siis vaja natuke tugevamini lükata. Hoiatan väga ebamugav ja oht purunemisele:poke:. Kuid 3 korda olen neid eest võtnud ja siiamaani kõik terve;). Jõudu proovimisel
Ei julge ikka hakata külmaga neid ära kakkuma jah, siis plastik veelgi rabedam.