Saabiklubi ei ole isik omaette (kui juriidika kõrvale jätta). Saabiklubi moodustavad erinevad inimesed, kes klubisse kuuluvad. Saabiklubil kui sellisel ei ole eesmärki omaette. Saabiklubisse kuuluvatel inimestel on või vähemalt võiksid olla eesmärgid, mida klubis teha ja kuidas klubiga edasi minna. Nemad moodustavadki klubi ja klubi eesmärgid.
Aegade jooksul on paljud klubisse mittekuuluvad inimesed siin foorumis sõna võtnud teemal "milleks meile Saabiklubi, kui on olemas foorum" või "miks ma peaksin klubisse kuuluma" või "mulle ei meeldi Saabiklubi juhatus/eesmärgid/sihid" või "mida teha, et Saabiklubi oleks parem/atraktiivsem" jnejne.
Saabiklubi liikmed on aegade jooksul üritanud korduvalt selgitada, et tule klubisse ja tee see paremaks. Keegi ei ole eelistatud, kõikide mõtted ja ettepanekud on teretulnud. Kuid ikka ja jälle kerkivad need samad küsimused uuesti siin esile - ära hakkab väsitama
Kui kodanik leiab, et tema hinnangul võiks klubikliikmete arv olla suurem ja tal on hea idee, kuidas seda kasvatada, siis, jumala pärast, astu klubisse ja asu selle nimel tegutsema
Minu jutu point ongi see, et meie väiksel klubikesel ei ole mingeid kaljukindlaid eesmärke, sihte ja juhtfiguure - iga mõttealgatus, ettepanek ja selleks teoks viimine on teretulnud ja soositud. Kõik liikmed on võrdsed ning nende õigused-kohustused ei sõltu sellest, kas nad on lihtliikmed või kuuluvad juhatusse või on koguni auliikmed. Kõikidel on vaba võimalus kaasarääkida ja suunata eesmärke, mida klubi võiks omada. Sestap on kõik huvilised oodatud klubiga liituma ja need, kes liitumisel mõtet ei näe, ilmselt ei saagi seda kunagi nägema. Ja viimast ei ole ka põhjust mingil juhul inimesele ette heita, sest igal ühel on ju omad eesmärgid ja põhimõtted!
Ja head saabuvat Eesti Saabiklubi 3-ndat sünnipäeva kõigile