Tere,
Auto otsingul on jäänud silma ka Saabid, st. olen väga värske (rumal) Saabi huviline. Esimeseks viiteks selline:
http://www.auto24.ee/used/206595
On seda keegi lähemalt uurimas käinud või teab sellest muidu midagi kasulikku pajatada?
Üldiselt on soovitavad parameetrid teema pealkirjas. Oluliselt rohkem maksa ei sooviks, kui viidatud isendi eest küsitakse. Ise olen Tartus ja Tallinnasse satun harva. Kui kellegi on häid vihjeid, siis kuulan huviga.
Ostuhuvi: 9-5, universaal, diisel, automaat
Eks diisel-Saabi olegi raske müüa. Näed ju isegi @ ivomets
Mis konkreetsesse autosse puutub, siis ma kardan, et 9-5 mass, 2.2TID mootor ja automaatkast pole kõige mõnusam kombo,
kui kiirusomadused korda lähevad. Mis masinaga praegu sõidad?
Mis konkreetsesse autosse puutub, siis ma kardan, et 9-5 mass, 2.2TID mootor ja automaatkast pole kõige mõnusam kombo,
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
ma vaideln vastu sulle tõh; mitte müümise koha pealt aga
9-5 ja 2,2 ja automaat ei ole midagi halba.
mitte kui midagi. ise sõitnud ja jõust mingit puudust ei tule. ka 110 pealt mööda kiirendades. kui võrrelda pöördemomente, siis 2,2 D annab täpselt sama momendi, mis 136KW bensukas.
ja diisli puhul rõõm väikesest küttekulust.
ja programmeeritavast eelsoojendusest võib bensakaomanik vaid kadedust tunda.
moment on 280 Nm
9-5 ja 2,2 ja automaat ei ole midagi halba.
mitte kui midagi. ise sõitnud ja jõust mingit puudust ei tule. ka 110 pealt mööda kiirendades. kui võrrelda pöördemomente, siis 2,2 D annab täpselt sama momendi, mis 136KW bensukas.
ja diisli puhul rõõm väikesest küttekulust.
ja programmeeritavast eelsoojendusest võib bensakaomanik vaid kadedust tunda.
moment on 280 Nm
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Algselt postitas: tõh
Kas diisel-saabil on mingeid spetsiifilisi vigu rohkem? Või miks raske müüa?
Enamus sõitu on mul Viljandi maanteel, kus liiklus hõre ja möödasõite vähe, sestap võimsuse vähesust ei karda. Kuna teine auto on turbo subaru impreza, mis on üsna jäik ja küttekulu ka maanteel 10l, siis uuelt autolt ootan eelkõige mugavust ja ka pisut ökonoomsust.
- rantto
- Saabiklubi liige
- Auto: Mälestused
Minu diisli saaga [url=http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=3718
/]siin[/url], võid lugeda seiklustest. Usun, et iga masina müük võtab praegusel hetkel aega.
Ise proovinud ja 9-5l antud kombinatsioon jäi alla minu ootuste, tollel ajal sõitsin veel OG-ga. OG oli kõvasti püssim, kui praegu peaksin valima diisel 9-5 vahel siis võtaks riski ja valiks 3,0 V6TiD.
Ise proovinud ja 9-5l antud kombinatsioon jäi alla minu ootuste, tollel ajal sõitsin veel OG-ga. OG oli kõvasti püssim, kui praegu peaksin valima diisel 9-5 vahel siis võtaks riski ja valiks 3,0 V6TiD.
Mina näen põhjust (vähemalt üht) selles, et kõige potentsiaalsem Saabi-ostja on juba eelnevalt mõnd Saabi omanud ning sealjuures suure tõenäosusega bensukat. Dislat ta ei taha (või ei oska tahta) lihtsalt proovida. Diisel-volkarile leiaks ilmselt ruttu ostja...Algselt postitas: hubbiAlgselt postitas: tõh
Kas diisel-saabil on mingeid spetsiifilisi vigu rohkem? Või miks raske müüa?
Ning eks need kõrgsurvepumba ja käivitusjamade jutud hirmuta ka.
-
S9K
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Sõiduomaduste poole pealt pole vahet millise võtad. Aerol tavaliselt rohkem lisasi ja kõvem minek. Aero plastring annab ka veidi huvitavama välimuse. Osta hetkel see, millele rahakott peale hakkab. Kui hea isendi otsa satud, siis sa ei pettu. Võimsust saab alati lisada kui vaja
. Diisli kohta ütlen mina nii palju, et mulle sõna otseses mõttes ei meeldi see mootori raputamine, nõme hääl, haisevad ka jubedalt need diislid, üldse rikub kuidagi kogu ilu selle auto margi juures. Igasugu lolle vigu võib ka juhtuda, eriti talvel külmadega. Võib olla mootor peaks isegi kenasti vastu aga kui juhtub halb küte olema ja midagi pärast laiali on, siis on jama kui palju. Bensaka peale võib vähemalt kindel olla. Üldjuhul annavad mingid andurid saba, neid saab kergema vaevaga vahetada.