Jõudu!
Panin ostufoorumisse kuulutuse üles
http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthr ... ?tid=13510
ja olen saanud nüüd 3 pakkumist ja tahaks ühe neist välja valida.
Millist ma siin eelistama peaksin? Kõik kolm on automaatkastidega.
1) 9-5 Estate Turbo 2.3 136 kW 98 000 km 2003a - 99k EEK
2) 9-5 2,2 TD 88kW 220 000km 2004a - 90k EEK
3) 9-5 Aero Wagon 2.3T 184 kW 231 000 km, 2002a - ?EEK
1) Masin on hetkel auto24-s müügil
http://www.auto24.ee/used/671622
2) Tuttava tuttav müüb. Peaks nv jooksul mulle paar pilti ja varustuse nimekirja saatma.
3) Tarmiit-i auto. Kahjuks ei ole ta veel otsustanud mis hinnaga müüa. Väidab, et maanteel võtab 8l/100. http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=7480
Kui saaks ühe välja valida, siis läheks sellega Audacer-i. Nii palju kui ma Saab-i kasutajate käest olen uurinud, siis nad ütlevad, et tasub ikka bensiinimootor valida.
vaja valida 3-e 9-5 vahel
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
teades tarmiiti ja tema suhtumist autodesse ei tekiks mingit küsimust. teades muidugi ta autot kah ja tehtud asju ja nende sesisu.
aga sa lase üle vaadata, sõltumatutel ja veendud , et õige valik!
muidugi sotaga ta kindlasti ära ei anna.
muidugi saad kaasa ka täieliku ajaloo tehtud töödest ja kuludest jne...
suvel maanteel saad alla 8 l/100 le kah. ses pole midagi erilist.
aga sa lase üle vaadata, sõltumatutel ja veendud , et õige valik!
muidugi sotaga ta kindlasti ära ei anna.
muidugi saad kaasa ka täieliku ajaloo tehtud töödest ja kuludest jne...
suvel maanteel saad alla 8 l/100 le kah. ses pole midagi erilist.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

1. Vaata spidot. Jänkistaanist on see masin pärit, seega väga suure tõenäosusega laksuga masin. Sellest foorumis juttu ka olnud juba.
2. Dislat ei kommentaari, pole minu maitse
3. Tarmiidi masinat võib julgelt soovitada.
terv, teager
2. Dislat ei kommentaari, pole minu maitse

3. Tarmiidi masinat võib julgelt soovitada.
terv, teager
-
Selle pildi järgi meeldib ka mulle Tarmiidi masin väga. Kahjuks ei ole ma kunagi Aero roolis olnud......ok, oleme ausad - ma ei ole kordagi olnud ühegi auto roolis, millel oleks turbo:red:
Aga eks ma siis pressin Tarmiidilt hinna välja ja siis vaatab, kas mahub eelarvesse või siis tuleb uurida, kas see 'jänkistaani' masin on matsu pannud või mitte. Audacer peaks selle vähese vaevaga välja selgitama ju?
Aga eks ma siis pressin Tarmiidilt hinna välja ja siis vaatab, kas mahub eelarvesse või siis tuleb uurida, kas see 'jänkistaani' masin on matsu pannud või mitte. Audacer peaks selle vähese vaevaga välja selgitama ju?
- 95SELaunch
no nendest ikka see Aero masin, eriti kui hea hind tuleb
-
Algselt postitas: 95SELaunch
no nendest ikka see Aero masin, eriti kui hea hind tuleb
Mida heaks hinnaks pidada võib? Tarmiit ütles, et alla 120k ta ära ei anna.
Kuna Ameerika päritolu Saabidel tuuakse alati põhjenduseks nende tõenäoline viibimine õnnetuses mis ka tihti paika peab ja on ka täiesti kontrollitav siis kas ülejäänud Eestis müüdavad autod mis on toodud Rootsist , Saksast, Leedust,Lätist ja ka siin sõitnud on tõesti suures enamuses avariivabad?
Ei tea antud valikus 2. ja 3. kohal olevatest isenditest midagi aga kahtlen sügavalt nende täiesti veatus ajaloos.
Kui vaadata põhja alt sama aasta autosid millest üks on sõitnud Eestis ja teine USA-s siis eesti oma on ikka väga kole.
Ei tea antud valikus 2. ja 3. kohal olevatest isenditest midagi aga kahtlen sügavalt nende täiesti veatus ajaloos.
Kui vaadata põhja alt sama aasta autosid millest üks on sõitnud Eestis ja teine USA-s siis eesti oma on ikka väga kole.

-
Niih, pildile ilmus veel üks 9-5 aero
http://www.pilotmotors.auto24.ee/detail ... c1351859l6
Lähipäevil peaks selguma palju ma sellest hinnast veel alla saan.
Kuidas te muidu kommenteerite 2002 v 2004?
Mulle tundub, et see masin võib Tarmiidile tugevat konkurentsi pakkuda.
http://www.pilotmotors.auto24.ee/detail ... c1351859l6
Lähipäevil peaks selguma palju ma sellest hinnast veel alla saan.
Kuidas te muidu kommenteerite 2002 v 2004?
Mulle tundub, et see masin võib Tarmiidile tugevat konkurentsi pakkuda.
Tere. Endal ka esimest korda turboga masin, ostsin siis saab aero 2002a ja 184 kw. Tead olen netist otsinud igasusguseid lugusid saabide kohta ja see mis top gearis öeldi et möödasõidul on kiirem kui porsche 911 võib täiesti tõsi olla, sest see auto ikka surub selja vastu tooli. Muidu on sõita hea, mugav ja soliidne. kütusega on nii et mul auto alles 2 nädalat käes ja võtab ikka kõik ära mis paaki pannakse, kuid üks hommik juhtus nii et oli vaja maale minna ja ise ei julgenud sõita(laupäeva hommik) panin naise rooli, Sõitsime linnas paar km ja siis maanteel u70km ningkeskmine tuli 8,6l/100km. Nii et arvan et kui jalga tagasi hoida siis on ka võimalik päris pikalt paagitäiega sõita. Ise seda veel eriti ei oska tuleb lasta naisel ennast õpetada natuke. Üldiselt arvan et tegin oma saabiga õige valiku ja loodan et ka sina ei pea pettuma. (184kw)
2002 vs 2004 koha pealt nii palju, et 2004 on natuke faceliftitud, sportlikumad stanged ja muid uuendusi ka interjööris. Isiklikult selle aastakäigu aerod on mu ühed lemmikud(2003 lõpp - 2005 lõpp). Kui praegu 9-5te otsiks siis ostaks just sellise omale;). Ja tõesti, saabiga saab ka ökot sõita:drive:, maanteel 7L/100 km-le pole mingi ulme tulemus.
-
Niiih!
Ei tahtnud ebaõnne kartes seda teemat siin enne sulgeda kui masin reaalselt käes. Nüüd on käes! Moderaator võib thread-i sulgeda(kui seda siin tehakse).

Võtsin ikka selle Pilot-i Aero. Tarmiidil hea meel selle üle kuna väga raske südamega oleks autost loobunud.
Esimesed 500km on sõidetud ja võib öelda, et saan päris aru, miks ei taha masinat käest anda.
Kätte saamise päeval avasin ka isikliku konto liikluspolitsei andmebaasis. Tuleb välja, et mul on punase värvi tundmisega raskusi.
Kui aega saan ja ilma on, siis postitan ehk lugejate auto rubriigis paal pilti. Kuid seniks tänud kõigile nõuandjaile ja pakkumistele.
Ei tahtnud ebaõnne kartes seda teemat siin enne sulgeda kui masin reaalselt käes. Nüüd on käes! Moderaator võib thread-i sulgeda(kui seda siin tehakse).
Võtsin ikka selle Pilot-i Aero. Tarmiidil hea meel selle üle kuna väga raske südamega oleks autost loobunud.
Esimesed 500km on sõidetud ja võib öelda, et saan päris aru, miks ei taha masinat käest anda.

Kätte saamise päeval avasin ka isikliku konto liikluspolitsei andmebaasis. Tuleb välja, et mul on punase värvi tundmisega raskusi.
Kui aega saan ja ilma on, siis postitan ehk lugejate auto rubriigis paal pilti. Kuid seniks tänud kõigile nõuandjaile ja pakkumistele.