Ajee, muide kui ma olin vihane selle talve peale, siis mõeldes edasise tuleviku peale, et iga jumala aasta tuleb selline talv, mis närvid läbi ajab. Igasugune elu isu kaob ära, kas ma sellisesse maailma tahtsingi:bs: Kena talve jätku.
Algselt postitas: segusilm
S9K - raiska natuke raha ära ja veame sul majajuurest lume minema, tükk hala jääb vähemaks kohe.
Tahaks laenata, nö testimiseks..Algselt postitas: AndrusFJR
Jummal tänatud, et paar aastat tagasi sai lumefrees muretsetud, ilma selleta oleks täiesti pael...
Algselt postitas: Lepp
Lumi lumeks, kui siin hakkab sulatama ja külmetama vaheldumisi kevade hakul, siis hakkavad tekkima veel ohtlikumad "asjad" - Selline asisiis Pärnumaal, ema kodu akna taga![]()
Algselt postitas: S9K
Ma nüüd puhkan veidi ja joon kuuma teed meega. Negatiivsusele paneks praegu punkti ära kõrvetatud keel.
Algselt postitas: Lepp
Lumi lumeks, kui siin hakkab sulatama ja külmetama vaheldumisi kevade hakul, siis hakkavad tekkima veel ohtlikumad "asjad" - Selline asisiis Pärnumaal, ema kodu akna taga![]()
Algselt postitas: CyberMa ise veetsin ca 4 tundi katusel täna, aga mul suht lame katus... Kõige nõmedam on see, et lükkad alla küll, aga sis peab veel kord seda kõike tõstma, et kuhugi normaalse koha peale saaks selle..
Aga ma ei kurda, minusugusele istuva tööviisiga inimesele kulub see liigutamine ära.
Mis linnas? Hiiu tänav Tallinnas on ühesuunaline, seal polegi vaja üksteisest mööda mahtuda..Algselt postitas: oswald
Hiiu tänav on igal juhul sellises seisukorras, et kaks autot mahuvad vaevu üksteisest mööda ja kaubiku puhul saab juba tagurdamist harjutada...