Tere,
plaan oli hakata kasutama 2.2 TID'il küttelisandit, kuid millist?
Põhjuseks mootori teravam hääl (klõbin) ning täiesti külma mootoriga esinev "puterdamine".
Suuremate külmadega olen kasutanud paar korda mingit lisandit, kuid minu meelest ajas see mootorit veelgi rohkem klõbisema.
Siiani olen tarbinud vaid kahetaktilise õli 0,2l paagi kohta.
Soovitage küttelisandit?
Leidsin automoto lehelt päris huvitava testi.
Lühidalt tulemustest, et suuremate külmadega lisandit kasutada polegi väga mõistlik.
http://forum.automoto.ee/archive/index. ... 14761.html
Lühidalt tulemustest, et suuremate külmadega lisandit kasutada polegi väga mõistlik.
http://forum.automoto.ee/archive/index. ... 14761.html
Agentuur OBS (odna baba skazala) väitis kunagi, et lisandid on ehk head mootorile-pumbale-pihustile, aga väga halvad eelsoojendile. Ei oska ise kommenteerida, aegajalt ikka üht - teist paaki valanud. Olulist vahet pole märganud millestki.
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
alati vähemalt sügiseti on vaja kasutada lisandit, mis seoks vee ära. sest vesi on see kõige kurja juur pumba ja pihustite juures.
keemiast niipalju: vesi + diisliküttes olev väävel= väävelhape
, mis ööb ära kõik pihusti otsad jne...
keemiast niipalju: vesi + diisliküttes olev väävel= väävelhape
, mis ööb ära kõik pihusti otsad jne...
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Selge, tänud,
eks käin mõnes hästi varustatud õlipoes ja uurin millist lisandit nad vee sidumiseks soovitavad.
Õli kasutan ikka jah ja sellest loobuda ei kavatse.
Aga veel küsimus, kas klõbisev mootor (tõenäoliselt hüdrotõkurid)võib olla kehva kütuse süü ja kas on mõtet selle vastu üldse mingite lisanditega võidelda?
eks käin mõnes hästi varustatud õlipoes ja uurin millist lisandit nad vee sidumiseks soovitavad.
Õli kasutan ikka jah ja sellest loobuda ei kavatse.
Aga veel küsimus, kas klõbisev mootor (tõenäoliselt hüdrotõkurid)võib olla kehva kütuse süü ja kas on mõtet selle vastu üldse mingite lisanditega võidelda?