Saabneti mälumäng vol.3
Kuna kuus kuud on möödas ning võiks teema taaselustada, siis küsin avapauguna suht lihtsa küsimuse:
See omanäoline sportlane on kuulus oma erakordselt väledate jalgade poolest... Ta on suuteline läbima 100 meetrit alla 11 sekundi, 200 meetrit 21 ja poole sekundiga ning 400 meetrit 47 ja poole sekundiga. Viimastel Olümpiamängudel Pekingis võitis ta nimetatud aladel kolm kuldmedalit ning püstitas samas ka uued maailmarekordid..
Kellest on jutt?
See omanäoline sportlane on kuulus oma erakordselt väledate jalgade poolest... Ta on suuteline läbima 100 meetrit alla 11 sekundi, 200 meetrit 21 ja poole sekundiga ning 400 meetrit 47 ja poole sekundiga. Viimastel Olümpiamängudel Pekingis võitis ta nimetatud aladel kolm kuldmedalit ning püstitas samas ka uued maailmarekordid..
Kellest on jutt?

Küsimus minu poolt siis jah, ehk ei ole väga kerge:red:. Seoses pühapäevase suursündmusega, sooviks siis teada sportlase nime, kes on suutnud olümpial maratoni lõpetada sellise ajaga kui 3:33:33 

Vallikas jätkab jah:)
Ta sündis Tallinna külje all möödunud sajandi algul ning nägi rubla "lõppu". Ühele tema koorile kirjutas muuhulgas teoseid ka vene helilooja Dmitri Šostakovitš. Enne Stalini surma viisistas ta ühe papa Jannseni tütre luuletuse, kuid seda ei saanud suurel peol esitada enne kui noored Lennon, McCartney, Harrison ja Starr tuuritama hakkasid. Mul oli au teda näha kui ma algklassipoisina pasunaga Tallinnas käisin, kui krooni veel polnud. Keda ma tol suvel nägin?
Kui liiga raske, siis häid vihjeid on küllaga
Aga millegipärast arvan, et vastust tuleb kiirelt.
Kui liiga raske, siis häid vihjeid on küllaga

Algselt postitas: vallikas
Jälle liiga lihtne
Drazicul õigus. Kuid "Mu isamaa on minu arm" ei ole ametlik hümn, ta kujunes nõukaaaja laulupeol sisuliselt hümniks ja rahvas tõuseb seda lauldes püsti.
Igati omal kohal olev täpsustus.
-
- Saabiklubi liige
- Auto: Saab 9-5 Griffin, Saab 9-5 Aero,
Küsiks ühe sellise natuke kiiksuga küsimuse...
Nimelt on BBC toodetava sarja Top Gear testrajal testitud väga paljude erinevate sportautode kui ka muude "toredate" autode (Suzuki Liana jne) kiirust. Hetkel peaks edetabelit juhtima vist Gumperti Apollo.
Samas on aegade jooksul seal rajal jõudu katsunud ka mitte päris tänavakõlbulikud masinad. Tahakski nüüd teada millise masina käes on selle raja läbimis aja absoluutne rekord?
Nimelt on BBC toodetava sarja Top Gear testrajal testitud väga paljude erinevate sportautode kui ka muude "toredate" autode (Suzuki Liana jne) kiirust. Hetkel peaks edetabelit juhtima vist Gumperti Apollo.
Samas on aegade jooksul seal rajal jõudu katsunud ka mitte päris tänavakõlbulikud masinad. Tahakski nüüd teada millise masina käes on selle raja läbimis aja absoluutne rekord?
"Horsepower is how hard you hit the wall, Torque is how much of the wall you take with you."
Algselt postitas: Drazic
...
31.2 s, Sea Harrier
Sea Harrier vs. Saab 9-5 Hot Aero - vt 2:30
terv, teager
-
- Saabiklubi liige
- Auto: Saab 9-5 Griffin, Saab 9-5 Aero,
Kartsingi, et kuna Teine osapool oli Saab siis võib vastus liiga kergelt tulla 

"Horsepower is how hard you hit the wall, Torque is how much of the wall you take with you."