Huvitavaid pilte Saabidest
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Algselt postitas: heikiw
http://jalopnik.com/photogallery/9xairlive/
Sellest on siin pikemalt. Pildidki pisut teised.Algselt postitas: AntonG
Kahtlane disain minuarust. 22 veljed isegi ei aita. Mingi kosmiline paks Audi TT.![]()
Algselt postitas: S9K
http://www.teknikensvarld.se/_internal/ ... fibnqx.jpg
Huvitav, miks pilti ei näita.
ägedad renderdused. kunagi ülikooli ajal sai midagi väga sarnast loengumaterjalide nurgale vabakäega sikerdatud.
Matt Turbo X
Lisatud failid
Lisatud failid
jumalauta:thumb:
võtsin selle viimase pildi info ja siin veel pilte
Rootsi autolehes pikem artikkel sellest-ma pole midagi nii ilusat tükk aega näinud-mõte hakkas kohe liikuma ja tahaks ka miskit sellistSaab 96 custom
Rootsi autolehes pikem artikkel sellest-ma pole midagi nii ilusat tükk aega näinud-mõte hakkas kohe liikuma ja tahaks ka miskit sellistSaab 96 custom
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
AGA PALUN HAKAKE JUBA KEEGI PIHTA, ma juba ammu ootan uusi projekte. Need 96-ed oleks eriti sünged.
Veljed on nagu Work Meister VS-XX, ainuke asi, mis mulle selle juures ei meeldi on lisa õhuvõtuava ees kõige all. Kui see punane osa ära kaotada oleks asi Perfecto minu silmis:thumb:
Veljed on nagu Work Meister VS-XX, ainuke asi, mis mulle selle juures ei meeldi on lisa õhuvõtuava ees kõige all. Kui see punane osa ära kaotada oleks asi Perfecto minu silmis:thumb:
Algselt postitas: mart96
jumalauta:thumb:
Siin natuke veel samal teemal:
http://www.seriouswheels.com/cars/2010/ ... altech.htm
no siin väga omapärane klassik: püstnina aga integreeritud stanged ja 9000-se mootor põiki900-le 9000 mootor
Vau! Nii saaks ju normaalse automaat kasti klassikule külge pookida! Ma ei saa ainult aru kuidas need uued kinnitused täpselt välja mõõdetud saab.
Algselt postitas: mart96
no siin väga omapärane klassik: püstnina aga integreeritud stanged ja 9000-se mootor põiki900-le 9000 mootor
Veel täpsem olla, siis vanema 9000(tonnise) stanged.Algselt postitas: mart96
püstnina aga integreeritud stanged[/url]
Soovita vennal ühikud ära parandada (auto mõõdud peavad olema mm)Algselt postitas: Vitautas
Aga minul tuli täna venna oma kolmanda klassi matemaatika töövihikut näitama... kindel lehekülg ees.
Kohe tore on vaadata, kuidas koolides juba varakult õpetatakse lapsi õigete autode eest hoolt kandma![]()

Algselt postitas: RästasSoovita vennal ühikud ära parandada (auto mõõdud peavad olema mm)Algselt postitas: Vitautas
Aga minul tuli täna venna oma kolmanda klassi matemaatika töövihikut näitama... kindel lehekülg ees.
Kohe tore on vaadata, kuidas koolides juba varakult õpetatakse lapsi õigete autode eest hoolt kandma![]()
![]()
Kussjuures ühikuid ma ei pannudki tähele

Kirjuta meetrites sentimeetrites ja millimeetrites
1,425 m 142,5 cm 1425 mm
......
1,425 m 142,5 cm 1425 mm
......
Algselt postitas: RästasSoovita vennal ühikud ära parandada (auto mõõdud peavad olema mm)Algselt postitas: Vitautas
![]()