Seda mõistavad ainult saabikud :)

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Kasutaja avatar
vallikas

Peaaegu et "minu" parkimiskoha oli täna õhtul hõivanud üks kena sile ng! lasnaka lõpus, samuti tumesinine, konksuga....homme läheks sellega sõitma hoopis enda oma asemel:red:, kas foorumist ka omanik (AVX oli number vist).
hjuumen

Ma olen isegi visand Saabidele käppa vahel ja seda ise opeliga sõites:poke: nii teevad mulle siis tavaliselt kaassõitjad :)
triinu

hehee... kui see lasnamäe on juhtumisi kanali lõpu kandis, siis see NG on meie jagu.
Saabihaigus murdis lõpuks maha ja sai see üsna hiljuti siit ühe foorumlase käest meie peresse soetatud ;)

Sinu omale on ka silm juba mitu korda peale jäänud ;)
Kasutaja avatar
vallikas

Hei Triinu :) oo kõikvõimas internet :notworthy:, aitas oma maja inimese leida :wall: Kas on sul vabalthingav ehk 130 hobust või turiibiniga mootor? Teinekord miskit küsida NG kohta või vaja midagi teha, püüan aidata :thumb:

PS! Äri konks maha :D
Andre83

Väikeses Valga linnas sõidab ringi roheline 9-3SS Aero cabrio, aga mina teda ei tunne ;)
Midagi sellist:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ero_04.JPG
Kasutaja avatar
ErQ
Saabiklubi liige
Auto: 6GT

Isegi teise margiga sõites vahtisin ikka Saabe :P miskit seal siiski on :freak:
hedi

Kes teist Rannamõisas jääd käib ronimas? Silma jäi täna (ja vist ka varem) üks saabneti alusega tonnine.
Kasutaja avatar
vallikas

Kas seda nüüd just ainult saabikud mõistavad, aga kuulasin just autos ABBAt ja pagana hea oli, Roxette'i mul pole plaadil, Sinutorust kuulan seda tööjuures. Tundub, et see kõik ei ole ainult täiskuust või :beer:, kuidagi lihtsalt lapsepõlv tuleb meelde ja hea muusika on ka muidugi. Isal olid saabis abba ja roxette'i kassetikad, mida sai oksendamiseni käiatud.

Kes veel saabis ABBAt või Roxette'i kuulavad?
Vitautas

Siinkohal ei saa ka mina komentari kirjutamata jätta. Roxette oli minul üldse esimene võõrakeelsete lugudega kassett, mille vanemad kunagi koos pleieriga Vilnius-e turult tõid :D Aga see ei tähenda, et http://www.youtube.com/watch?v=f8axwcs7 ... ure=avmsc2 seda lugu ma ei kuulaks suurima heameelega valjult, kaasa lauldes Saabikuga sõites.

Teisest teemast: sõites täna Volkarist bussiga merimetsa Selverist Paldiski mnt.le välja unustasin taaskord tuled sisse lülitamata. Ja enne kui jõudsin midagigi mõelda vilgutas keegi hea inimene Saabiga vastassuunast tulles mitme rea kauguselt :D Ei tea kas asi oli särgis, mis mul seljas oli või on niisama hoolivad inimesed meie hulgas...

Päikest =)
Vasta