Tere! Soovid näha oma armukest suurel ekraanil? Olen Balti Filmi- ja Meediakooli õpilane ja otsin filmivõtte tarvis nelja- või viieukselist SAAB 900 või 99. Saab 900 peaks olema vanema generatsiooni, mitte uuema generatsiooni 900. Auto võiks olla kollane, punane, roheline või mõnda muud erksamat tooni. Filmivõtted toimuvad märtsi viimastel päevadel ja aprilli alguses. (päevade suhtes suudame hetkel veel paindlikud olla) Auto on filmis üks peategelasi. Võtted toimuvad Tallinnas.
Kontakteeruda aadressil: andero87@hotmail.com või 556 911 54
Vajan filmivõtte tarvis vana saab 900 või 99
Algselt postitas: Cyber
...
sry about adminide pläma ja et teised sõna võtta ei saa..![]()
Nüüd saab, liigutasin loba alla. Aga jah, ei pannud seda 4-5 ukselise nõuet tähele
Teemaalustajale kaks linki - 99 Turbo & 900 Cabrio
terv, teager
Need kahjuks ainult kaheukselised. Kindlasti oleks vaja nelja või viiega, sest tegemist on taksoga. Ühe varjandi leidsin lugejate autode alt aga see asub Järvamaal. Võibolla oleks mõni variant ka Tallinnas. Lootsin, et võibolla keegi pole oma autot lugejate autode alla postitanud või teab kedagi, kellel oleks mõni nõuetele vastav SAAB.
Ise arvan, et küllaltki keeruline on leida erksavärvilist 4/5 ukselist, kui ongi kollane või punane siis on ka vastavalt kas kupe või cabrio.
4/5 ukselised enamus ikka sellist, hallimat/tumedamat tooni.
Aga siiski edu filmitegemisel ja otsimisel
Aga siiski edu filmitegemisel ja otsimisel
Krt, mul isegi ei kangastu silme ette, kuidas mõni klassik taksona välja näeks - polegi vist sellist pilti näinud 
Minu autod taksodeks ei sobi jah
Minu autod taksodeks ei sobi jah
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
no tegelikult võiksid filmitegijad mu Saabi ju erksaks üle värvida omal kulul:D
No mul üks selline valge on, aga ma ei tea, kas ma ta eesti registrisse jõuan märtsi lõpuks. Põhimõtteliselt sõidab, pean aga süüteluku ära vahetama...
Lisatud failid
No mul üks selline valge on, aga ma ei tea, kas ma ta eesti registrisse jõuan märtsi lõpuks. Põhimõtteliselt sõidab, pean aga süüteluku ära vahetama...
Lisatud failid
Ivometsa helesinine näeks ka kinolinal üsna apetiitne välja IMHO.
Teema-algatajale:
Tahad äkki paari sõnaga seletada, miks valik just sellele margile ja konkreetsele mudeli(te)le langes ? Niisama selliseid asju ei juhtu ju. Pagass on muide küll taksole kohane ja mugavus ka.
Alles siin üks film oli kus läbi klaaside lennati klassikuga.
Ma arvan, et võimalikku auto pakkujat huvitaks ikka ka asja taust või peab pärast võtteplatsilt juppe kokku korjama
Tahad äkki paari sõnaga seletada, miks valik just sellele margile ja konkreetsele mudeli(te)le langes ? Niisama selliseid asju ei juhtu ju. Pagass on muide küll taksole kohane ja mugavus ka.
Alles siin üks film oli kus läbi klaaside lennati klassikuga.
Ma arvan, et võimalikku auto pakkujat huvitaks ikka ka asja taust või peab pärast võtteplatsilt juppe kokku korjama
Hei! Selgitan siis veidi asja. Tegemist on tudengifilmiga ja erilisi rahalisi võimalusi me pakkuda ei saa, küll aga võimalust näha oma autot kinos osalisena ühes toredas filmis ning võiksime veel tasuda bensiinikulu ja selle ajaperioodi kindlustuse. Film räägib taksojuhist kes sai isalt päranduseks vana Saabi ja sõidab sellega taksot. Mees suhtub oma autosse väga sentimentaalselt.
Filmivõtted toimuvad Tallinnas. Parkimine eramaja hoovis. Autoga mingeid trikke tegema ei hakka kuna tegemist pole action filmiga.
Võtteperiood kestab 5 päeva. Esimese päeva filmiksime märtsi viimasel nädalal ja ülejäänud 4 päeva 8. - 11. aprillini.
Mudeliks oleks 99 või vanema generatsiooni 900. Auto peab olema nelja või viie uksega ja värvuselt kas kollane, punane või roheline. (Paraku kunstniku nõudmised) see helesinine kah võibolla hädavariandina.
Parimate soovidega Andero!
andero@revolver.ee
55691154
Filmivõtted toimuvad Tallinnas. Parkimine eramaja hoovis. Autoga mingeid trikke tegema ei hakka kuna tegemist pole action filmiga.
Mudeliks oleks 99 või vanema generatsiooni 900. Auto peab olema nelja või viie uksega ja värvuselt kas kollane, punane või roheline. (Paraku kunstniku nõudmised) see helesinine kah võibolla hädavariandina.
Parimate soovidega Andero!
andero@revolver.ee
55691154
Mul on ka üks punane 900, see küll 5 uksega, iseeneselt sõidukorras ainult, et soome numbritega ja nendega vist eestis ikka taksot ei sõida aga häda korral miks ka mitte ja minul seisab ta nagunii lume all kogu aeg. Nii et kui midagi asjalikumat ei leia, siis saaks ka selle Tln. orgunnitud.
Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
Lunotel oü