K. 9-5 ei lähe käima

Vasta
AntonG

Käisin polikliinikas, aga naine jäi autos istumas raadio kuulama. 50 minut pärast tulin tagasi ja auto ei käivitu , kellad läksid nullideks. Võti oli 3 ndas asendis koguaeg, ehk töötas kliima , raadio ja tuled. Ma arvan et aku sai tühjaks. On võimalik seda kontrollida et kindlaks teha enne kui krokodilidega tulen ? Enne seda probleeme akuga ei juhtunud, terve talv töötas, aga mina arvan et see aku on originaal ehk juba 6 aastat vahetamata.
Kas seal on midagi eriline seda reanimeerimiseks krokodilide abil ? Või tavaline protseduur ? Kui ikka aku on maas, siis millist aku soovitage 9-5 le ?
iisak

50 minutit kogu selle paketiga on ikka väga kõva sõna.
Vinge aku, mis selle laksu vastu pidas:head:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
AntonG

Selge. Mina tglt ei mõelnud et see on pigem kõva saavutus :)
Ma varsti lähen käivitustangidega autot käima panema. Kas ma panen plus plussile ja miinus massile nagu ikka ?
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

vaata kuis manualis:

Lisatud failid
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
AntonG

Panime tangid peale ja sekundiga läks nagu rakett tööle. Tglt see isegi pöörles vaikselt mootorit paar korda kui tulin kohale. Teine kord ütlen naisele et paneks mootori käima kui mind ei ole rohkem kui 20 min. Arvan et see veel sõltub ilmast, sest vaatamata et meil on kalendriline ja hooajaline kevad, täna on päris külm ja niiske.
Vasta