Ehh .. ma vist ei suuda mingit suuremat pähklit teile pureda leida... aga proovime siis nii ...
Nimetage mulle üks eesti ulmekirjanik. Minu teada on ta sulest ilmunud küll vaid 2 raamatut. Kui ma teile siia raamatute nimed paneks, siis oleks vist liiga lihtne..
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Eks ta ehk oli selline küsimus, et võis kõlvata nii see kui teine.. Aga mõtlesin tõesti Eiv Elooni. Jäid just riiuli peal ta "Kaksikliigi" raamatud ette..
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Wacky German, Michael Arndt spent 6 years building this immaculate replica in his kitchen. And all it took was 956,000 matchsticks and 1,686 tubes of glue.
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Mis on selle keelatud kemikaali nimi, mis pandi kunagi (loodatevasti mitte enam) niiskusekotikestesse (need tasuta asjad mis on/olid peaaegu igas kinga/tossu karbis)?
Kas õige vastus on siis selle kupatuse ühine nimetus või konkreetne keelatud komponent? Koobaltkloriid iseenesest on alates 1998 aastast keelatud, indikaatorina on kasutatud ka ainet ammonium tetrachlorocobaltate(II) (NH4)2CoCl4, mille eestikeelset nimetust ei suuda leida, võibolla siis see?