Tervist.
tekkis küsimus istme soojenduse kohta. Avastasin hiljuti, et autol on olemas istmesoojenduslülitite kontaktid armatuuris. Samuti on istmete all juhtmemajandus. Proovisin siis lülitiga sisse lülitada soojendust(enne installisin ka vajaliku kaitsme). Iste aga soojaks ei läinud. Istmealune on väga sarnane autoga, millel on istmesoojendus. Ainuke erinevus on see, et minul ripub istme küljest mingi must kontakt. istmesoojendusega autol on sellesse kontakti ühendatud kollane kontakt, minul see aga puudub. Nüüd ma siis tahakski teada, et kui suur see valmidus neil autodel on. Et kas istmel on olemas munakeetja (küttekeha), mis lihtsalt pole ühendatud? Või on tal üldse see puudu?
Ette tänades.
edit 1: Oskab keegi nõu anda, kuidas eemaldada istet, et selle alust lähemalt uurida. ET siis homme tööl olles saaks "lammutada"
9-3 SE istmesoojendusvalmidus
pilt minu istme alt on samasugune. nagu ma aru saan, siis see hall kontakt on airbagi oma? ja kollane on siis heateri oma? autol on mul pistikute taga siis need lülitite kontaktid olemas aga istme alla mul küll mingit lisajuhet ei tule, mis siis sellesse "kollasesse" kontakti läheks. et pean siis loobuma mõttest oma tagumik soojenduse abil kuumaks kütta?