Puht omast huvist küsin,et kuidas Teie suhtute Hansaliisingu sellesse punkti,kus kirjas,et ostjal võimalus viis päeva "proovida" autot,mida tahab osta ning tõsiste mehhaaliniste vigade korral siis lepingust taganeda...Oli midagi taolist

Esimese autoga ei olnud eelmine omanik sellise asjaga nõus ning kui lõpuks asi lahendatud sai,siis tuligi kolmandal päeval (kui auto juba minu nimel oli ja platsil seisis) välja,et ajab päris hullusti sinist tossu välja-saaled ja ma ei tea mis asjad seal kõik vahetusse läksid ning summa ületas kümmet tuhandet.Seekord saime kokkuleppele ja tegime summa siis müüjaga pooleks ning auto sai korda(kuigi lepingu järgi oleks võinud tuimalt öelda,et petukaup)..
Küsin,kuna viimaste masinatega mingi veider teema,et inimesed pole selliste punktidega nõus.Et ma sõitvat auto ribadeks ja siis viin viiendal päeval tagasi ning müüja jääb rahata ja tagatipuks autota...
Kui oma Saabiku maha müüsin,siis 101% oleks lasknud ostjal sellist punkti kasutada(kuigi osteti kohe välja ja ei hakatud selle liisinguga üldse jamama).Teadsin oma auto olukorda ning seetõttu oleks lasknud ka ostjal selles veenduda.Peale selle heaperemehelikult tankisin paagi kah täis ja andsin igasugu asju ka veel kaasa.
Küsimus siis:
Kui teie müüksite oma autot,siis kas läheksite kogu selle "Viie päeva" asjaga kaasa ja miks ning vastupidi,kui ei,siis miks?!
Eugam