Täna tartu maanteel karistas kiiruskaamera mind lubatud kiirusega sõitmise eest punase ehmatava ja ärritava välgatusega.
Ainult kiiruskaamerate pärast GPS-i osta ei ole majanduslikult mõtekas. Telefoni oleks varsti nii või teisiti vaja, miks mitte koos kasvõi algelise gps-ga. Kas mõni selline telefon (soovitavalt Ericsson) näitab kiiruskaamerate asukohti?
GPS-ga mobla, mis näitaks kiiruskaameraid?
Kiirusekaamerate asukohti näitab ikka miski naviprogramm. Symbiani ja windowsiga telefonidele on olemas näiteks Garmin XT, millel kaardile saab need kaamerad lisada ja mis siis hoiatab pisut enne neid. Kas nokia ovi mapsile ka need olemas on, ei tea.
minu nokia n78 on täitsa ok gps-ga. Ei ole paraku auto-gpsi kasutanud, ei ole võrdlusmomenti aga Nokia on oma kaartidega kõvasti vaeva näinud viimasel ajal. Kõik Eesti kiirused on sees - kui on 70 ala, siis teavitab sind kui kiiremini sõidad. Ja sõber käis soomes kus nad Nokia abil navigeerisid ning neil oli seal telefon kõik kaamerad välja peilinud.
Uuematel Nokia mudelitel on Navi kaartide kasutamine täitsa tasuta, mina pean paraku maksma.
Uuematel Nokia mudelitel on Navi kaartide kasutamine täitsa tasuta, mina pean paraku maksma.
-
- Jaan Tatikas
- Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero
No mis sa kostad. Herr sebastian tuvastas et isegi selline asi nagu ericsson w715 peidab endas symbiani ja järelikult peaks sinna näiteks "garminit" saama teoorias installida. Siis on ju elu kui lill, telefon peaks ilmselt võimaldama kiiruskaameraid näidata ja samas rääkimine ei ole mitte lisafunktsioon vaid põhifunktsioon. On se tõesti nii?
Sorri.Kui aus olla, ei suuda ma leida antud teemal seost Saabnetiga, aga muid sobivamaid foorumeid ma ka ei tea.
Sorri.Kui aus olla, ei suuda ma leida antud teemal seost Saabnetiga, aga muid sobivamaid foorumeid ma ka ei tea.
Oled sa ikka kindel, et just W715? GPS on küll, aga Symbiani kohta ma küll põgusa otsimise järel ühtki viidet ei leidnud.Algselt postitas: qdwin
No mis sa kostad. Herr sebastian tuvastas et isegi selline asi nagu ericsson w715 peidab endas symbiani
Tõesti, liiga vara hüüdsinAlgselt postitas: tõh
Oled sa ikka kindel, et just W715? GPS on küll, aga Symbiani kohta ma küll põgusa otsimise järel ühtki viidet ei leidnud.

Kasutab see phone hoopis oma "Sony" platvormi ja sellele vaevalt, et Garmin peale läheb.
Infot netis vähe ja see vähenegi vahest eksitav..
Aga qdwin, miks just eerikupoeg? Kas mõni Nokia Symbianiga poleks ehk parem lahendus?
SE'l on hetkel Vivaz & tulemas VivaZ Pro Symbiani op süsteemga.
EDIT: Ja Garmini seadmetele olen ma kiirusekaamerate asukoha faili juba tekitanud
terv, teager
EDIT: Ja Garmini seadmetele olen ma kiirusekaamerate asukoha faili juba tekitanud

terv, teager
tervitus,
sarnane teemaarendus audiclubi alt
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.ph ... #pid380312
parimat,
T.
sarnane teemaarendus audiclubi alt
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.ph ... #pid380312
parimat,
T.
Kui faktid ei sobi teooriaga, siis muuda teooriat. Albert Einstein
Ma just ostsin paar päeva tagasi sellise. Vivaz sisaldab Wisepilot navigeerimise süsteemi mis on ikka väga hädine. Asi on netipõhine, niiet kui tahad navigeerida siis on sul vaja ka neti ühendust ( laeb kaarte alla ). Niiet praegu tegelen sellega et omale Garmin peale lasta, eelmises telefonis oli ja töötas päris hästi. Garmini kaardid on ikka väga detailsed.
Siit saab väikse lisa Tartu mnt kaamerate kohta LINK
EX: SAAB 9000 CD 90`
SAAB 900 GLS 78`
SAAB 99 GL 81`
SAAB 900 GLS 78`
SAAB 99 GL 81`
tean praktikas et windows mobile baasil telefonidele on kah täitsa kaardid olemas ning kui ma ei eksi siis sai keegi välise gps-i abil ka e51-ga i-go kaardi tööle
pihuarvutitest on asusele võimalik täiesti tomtom peale lasta koos kiiruskaamerate ja tanklatega
pihuarvutitest on asusele võimalik täiesti tomtom peale lasta koos kiiruskaamerate ja tanklatega
Algselt postitas: snowguy
tean praktikas et windows mobile baasil telefonidele on kah täitsa kaardid olemas ning kui ma ei eksi siis sai keegi välise gps-i abil ka e51-ga i-go kaardi tööle
Minu E51-s toimetab garmin väga edukalt.
Algselt postitas: qdwin
Täna tartu maanteel karistas kiiruskaamera mind lubatud kiirusega sõitmise eest punase ehmatava ja ärritava välgatusega.
Ainult kiiruskaamerate pärast GPS-i osta ei ole majanduslikult mõtekas. Telefoni oleks varsti nii või teisiti vaja, miks mitte koos kasvõi algelise gps-ga. Kas mõni selline telefon (soovitavalt Ericsson) näitab kiiruskaamerate asukohti?
Vabandan OT pärast, aga kirjutasid, et kaamera tegi pildi, kui sõitsid lubatud kiirusega. Katsetasin ka korra, ning 96km/h ei juhtunud midagi, kuid 97km/h tegi juba sähvatuse ära(Kiirused võetud siis TomTom navi pealt).
Kas tõesti ei ole neil siis seadistamine veel lõpuni viidud, ning kaamera teeb pilte nii kuis jumal juhatab. Pimedas on see sähvatus suhteliselt häiriv faktor, eriti veel halbade ilmastikutingimuste korral.

-
- Jaan Tatikas
Kiirus oli spidoka järgi ca95, seega tegelik kriipsuvõrra üle 90. Kuigi jah, nüüd takkajärgi päris käsi piiblipeal ei julge vanduda - autopiloot ei olnud parasjagu peal. Kaks masinat lõpetasid minust siis just möödasõidu aga neid ei pildistatud, ilmselt said täpselt hoo maha võtta.
Aga mis iganes see kiirus oli, siinne info on väga kasulik! Tänud! Seedimist ja uurimist jätkub.
Aga mis iganes see kiirus oli, siinne info on väga kasulik! Tänud! Seedimist ja uurimist jätkub.
Ärge unustage, et radar fikseerib teie kiiruse ca 150m enne kaamerani jõudmist.
Ehk siis kaamera juurde jõudes ei ole enam mõtet pidurdada-kiirus on juba enne mõõdetud:facts:
Ehk siis kaamera juurde jõudes ei ole enam mõtet pidurdada-kiirus on juba enne mõõdetud:facts:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Ise kasutan juba pikemat aega Symbianiga N82-s Garmini MobileXT-d ja asi toimib täitsa korralikult. Söödad talle veel Regio või Eomapi kaardi ette ja võid kasutada navigeerimisex vms.
Windows mobilega kasutamiseks kõlbas Tomtomi soft.
On veel igasuguseid java baasil töötavaid navigeerimise programme, kuid need vist suuremalt jaolt suht kehvakesed (isiklikult kogemus puudub).
Kiiruskaamerad saad sisse tõmmata näit garmin eesti kodukalt.
Windows mobilega kasutamiseks kõlbas Tomtomi soft.
On veel igasuguseid java baasil töötavaid navigeerimise programme, kuid need vist suuremalt jaolt suht kehvakesed (isiklikult kogemus puudub).
Kiiruskaamerad saad sisse tõmmata näit garmin eesti kodukalt.
Veereme lahedalt! www.vabajooks.ee
http://kaamerad.eu/kiiruskaamerate-asuk ... s-seadmele - siin kaamerate asukohafailid igasugu seadmetele.
-
- Jaan Tatikas
Törts teemaga haakuvat it juttu: Nüüd on korralik Androidil jooksev telefon olemas (vaatamata mu jätkuvale skeptilisusele sedasorti helistamist kehvasti toetavate mikrokalkulaatorite suhtes). iGo on ka peal. Kiiruskaameraid ka näidatakse. Edasi tekkis mul huvi, et kas POI-sid saaks sellise asjanduse ka näitama panna? Poiplazast saab igasuguseid kasulikke failijuppe laadida (burgsiputkad, loomaaiad, pangaautomaadid jne jne). Aga kuidas need allalaetud ASC failid iGo-le söödavaks teha?
Proovisin nii, et konverteerisin kõik üheks KML failiks, mis väidetavalt tuleks konverteerida igo.db failiks. Ainus programm mis seda just nagu oskab, on iGO_POI_Explorer_1.0.0.637. See sinder oskab ainult kokku kukkuda.
Mis on see failiformaat, mida Androidil jooksev iGo tegelikult tunnistab ja kuidas seda tekitada?
Proovisin nii, et konverteerisin kõik üheks KML failiks, mis väidetavalt tuleks konverteerida igo.db failiks. Ainus programm mis seda just nagu oskab, on iGO_POI_Explorer_1.0.0.637. See sinder oskab ainult kokku kukkuda.
Mis on see failiformaat, mida Androidil jooksev iGo tegelikult tunnistab ja kuidas seda tekitada?
Ma võin nüüd IT-inimeste silmis totaallambana paista aga Androidi jaoks on ju selline asi nagu Trapster.
Minu telefonis on see senimaani vägagi edukalt toiminud.
Minu telefonis on see senimaani vägagi edukalt toiminud.
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
OT
Garminile saab kiiruskaamera asukoha faili(d) kenasti ka garmini kodulehelt alla laadida:
http://www.garmin.ee/kiiruskaamerad
/OT
Ise kasutan Dell Streakiga IGO/Motonav GPS softi koos Regio 2011 aasta kaarte aga ka pole saanud tööle seda kuramuse POI faili.
Õnneks paar aastad tagasi sai ostetud Garmini GPS ja see õnneks aitab, pole veel punast valgust näinud.
Tänud Iisak lingi eest,üks päev testin selle ka ära.
Õnneks paar aastad tagasi sai ostetud Garmini GPS ja see õnneks aitab, pole veel punast valgust näinud.
Tänud Iisak lingi eest,üks päev testin selle ka ära.
Törts teemaga haakuvat it juttu: Nüüd on korralik Androidil jooksev telefon olemas (vaatamata mu jätkuvale skeptilisusele sedasorti helistamist kehvasti toetavate mikrokalkulaatorite suhtes). iGo on ka peal. Kiiruskaameraid ka näidatakse. Edasi tekkis mul huvi, et kas POI-sid saaks sellise asjanduse ka näitama panna? Poiplazast saab igasuguseid kasulikke failijuppe laadida (burgsiputkad, loomaaiad, pangaautomaadid jne jne). Aga kuidas need allalaetud ASC failid iGo-le söödavaks teha?
Proovi nii:
Kuidas lisada huvipunkte ja liikluskaameraid iGO Amigole
POI iGO Amigo
Turn off the write protection of the Memory Card.
Connect the memory card or the navigation device to PC, then create the following path on the memory card: amigo/content/userdata/POI.
Download, unzip and copy the the downloaded .kml files to the above map.
Run the navigation software and choose Destination.
Choose Find places, then Other places and after choosing between in a city, around destination, along route and around here options, search by name or category.
Choose the needed POI category, then POI, finally press Select.
Click on Go! to start the navigation.
Note: some POIs might not be reachable on the map, if the map is not detailed enough.
Speedcam iGO Amigo
Copy the downloaded speedcam.txt file to SDcard/iGO8/content/speedcam map. Restart iGO Amigo. The file will automatically update the database.
Enable Speedcams in Warning Settings.
Mul on WM 6.5-ga telefon, kus Garmin Mobile XT. Vist Regio kaart. Kuidas mina saaks kaamerate info lisada?
Edit: POI kaustas on mõned vanad Speedcams**.gpi failid olemas, peaks saama sinna lisada.
Kas faili nimetus on ka oluline - et koos õige kaardiga töötaks? Või tunneb rakendus mingil muul moel ära, et see fail on olemas? Nimetasin faili olemasolevate eeskujul. Ju paistab, kas funkab.
Edit: POI kaustas on mõned vanad Speedcams**.gpi failid olemas, peaks saama sinna lisada.
Kas faili nimetus on ka oluline - et koos õige kaardiga töötaks? Või tunneb rakendus mingil muul moel ära, et see fail on olemas? Nimetasin faili olemasolevate eeskujul. Ju paistab, kas funkab.