Tere
Kas Saab 9-5 99a on võimalik signalisatsiooni välja lülitada või mitte? Ja kui jah siis kus kohast
Kas signa saab välja lülitada saab 9-5
Algselt postitas: risto.lutsu
Tere
Kas Saab 9-5 99a on võimalik signalisatsiooni välja lülitada või mitte? Ja kui jah siis kus kohast
Tervitus,
ei tea kas asi esmaspäevas või milles - nu ei saa ma küsimusele pihta? Ma lükkan iga kord signa välja kui autosse istun, kasutades selleks võtmel olevat nuppu.
parimat,
T.
Kui faktid ei sobi teooriaga, siis muuda teooriat. Albert Einstein
Saab küll.Tech-2 on selleks vajalik.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
- risto.lutsu
Aga Peale Tech-2 ei ole muud moodi võimalik, krt lõugama pistab lampi, signaplokis patareid pidid ka nii 1,6k maksma minema ja ega kohe laksti raha ei ole võtta ja võtmega ust kinni panna on ka tüütu, olen harjund kohe autost välja tormama ja siis puldist lukku panema. Eriti koom oli sõita lõugava autoga kus sai poodi minnes uksed lukku puldist pandud ja siis poes käidud tagasi kodu poole sõitma, sõidu ajal hakkas laksti signa tööle lõugab mis hirmus, nii umbes 15sec inimesed vaatasid ma ei tea mida, pärast mõttlevad et olen auto ärandaja ka:S
Võid ju signaploki küljest juhtme ära võtta ajutiselt.
Kes sult 1.6k tahab röövida signa remondi eest?!
Kui tinutuskolb käes püsib siis:
Vahetada tuleb patareid ja konded.
CR123A - 2tk
C1, 16 V, 10µF
C2, 10 V, 220µF
C4, 25 V, 330µF
Paarsada krooni ja veidi nokitsemist.
http://www.saabscene.com/forum/index.ph ... c=31640582
Kes sult 1.6k tahab röövida signa remondi eest?!

Kui tinutuskolb käes püsib siis:
Vahetada tuleb patareid ja konded.
CR123A - 2tk
C1, 16 V, 10µF
C2, 10 V, 220µF
C4, 25 V, 330µF
Paarsada krooni ja veidi nokitsemist.
http://www.saabscene.com/forum/index.ph ... c=31640582
Ilma Tech`ta pole paraku võimalik "disableda".Juhe küljest genereerib veateate SID`le ja seda idioodi järjekindlusega.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
- risto.lutsu
Oskate soovitada kuhu tartus auto viia, et selle korda teeks? Nagu ma aru saan vaja sinna uusi patareisid(Milliseid?) ja vanad tuleb lahti tinutada ja uued kokku tinutada?:freak: