Nõu vaja
Korteris rotid myravad põranda all, tuppa ei saa a magada ka ei lase, kass jummala stressis-jõuetu põranda vahtimisest. Mida teha?:wall: Naabri vastu (kustkohast need põrandaalused sõbrad pärit on ilmselgelt)kellele meeldivad prygikastid ei saa ka midagi teha ei mupo ega muud mõttetud asutused eesti vabariigis.
Rotid
Siin http://www.ehitusfoorum.com/viewtopic.p ... 47&p=32328
on pisut juttu sellisest vidinast nagu rotipeletaja. Ise pole küll katsetanud, kas selline investment ennast ka ära tasub kuigi omal ka tüütavad majas. Otseselt nad tuppa pole veel trüginud, seega senimaani saan rotimürgiga hakkama.
on pisut juttu sellisest vidinast nagu rotipeletaja. Ise pole küll katsetanud, kas selline investment ennast ka ära tasub kuigi omal ka tüütavad majas. Otseselt nad tuppa pole veel trüginud, seega senimaani saan rotimürgiga hakkama.
Algselt postitas: cilpkonn
Siin http://www.ehitusfoorum.com/viewtopic.p ... 47&p=32328
Väga kole on kui kusagil seina sees maha kärvab, väga.
Ma sain asjast nii aru, et see rotipeletaja mitte ei tapa, vaid ultraheliga hoiab lihtsalt majast eemal... Eks ta kole on muidugi, kui mürki söönud rott kuskil seina sehes ära kärvab, aga kuna minu jaoks on rotipeletaja ost hetkel suurem investeering kui lihtne rotimürk, siis ma olen nõus mõru pilli alla neelama...
Naistekafoorumis oli ka sellest rotipeletajast juttu, mida kunagi Select müüs. Keegi kasutajatest olla väga rahul olnud ja neid peletajaid lausa abihoonetesse paigaldanud. Praegu ei pidand vist saada olema...aga samas pole mu postkasti viimasel ajal Selecti või Hansaposti kataloogi potsatanud

Naistekafoorumis oli ka sellest rotipeletajast juttu, mida kunagi Select müüs. Keegi kasutajatest olla väga rahul olnud ja neid peletajaid lausa abihoonetesse paigaldanud. Praegu ei pidand vist saada olema...aga samas pole mu postkasti viimasel ajal Selecti või Hansaposti kataloogi potsatanud

- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Antud juhul on tegu mingi "lainetega" vidinaga. Ideeliselt lähevad loomad lihtsalt minema, mitte ei sure seina vahele maha sellest. No testimist vajab ilmselt, kas ikka toimetab. Vähemalt sealsed kodanikud väidavad et toimib...
Tänapäeva rotimürgid on sellised, millega rott seina vahele ära kuivab sisuliselt ja haisema ei lähe.
Tänapäeva rotimürgid on sellised, millega rott seina vahele ära kuivab sisuliselt ja haisema ei lähe.
-
Kassile anna stressi vastu tablett: http://www.folklore.ee/~kriku/HUUMOR/tablett.htm
Rotid paljunevad seda kiiremini, mida rohkem toitu neil läheduses on, meil maal vanasti oli maja läheduses viljahoidla, aja jooksul vallutasid rotid seetõttu terve 300x300m ala hoidla ümbruses, kuskil polnud rahu, lõksud olid nende jaoks kökimöki, mürki ei saanud panna, kuna kass oleks ka ära kõngenud kui surnud roti oleks nahka pannud. Aitas see kui hoidla ära koliti kaugemasse ja kõrgemasse kohta.
Rotid paljunevad seda kiiremini, mida rohkem toitu neil läheduses on, meil maal vanasti oli maja läheduses viljahoidla, aja jooksul vallutasid rotid seetõttu terve 300x300m ala hoidla ümbruses, kuskil polnud rahu, lõksud olid nende jaoks kökimöki, mürki ei saanud panna, kuna kass oleks ka ära kõngenud kui surnud roti oleks nahka pannud. Aitas see kui hoidla ära koliti kaugemasse ja kõrgemasse kohta.
pakun veel kaht varianti, vähe sadistliku mekiga, aga toimivad....
I. püüa vai muretse kuskilt endale 1 rott ...mingi aeg toida kui võimalik, siis nt hiirte vai rotipoegadega .... siis jäta nälga ja lase lahti ... murrab kõik teised näljast maha
II. võta endale tuhkur ... see saab põranda alla ja kah murrab rotte, samas tuleb koju tagasi pere juurde - võib tekkida probleem kassi ja tuhkru vahel, kas saavad sõpradeks vai kass murrab tuhkru enne, kui see rottideni jõuab ...
aga kõige mõistlikum oleks tõest muretseda ultrahelisid tekitav peletaja
I. püüa vai muretse kuskilt endale 1 rott ...mingi aeg toida kui võimalik, siis nt hiirte vai rotipoegadega .... siis jäta nälga ja lase lahti ... murrab kõik teised näljast maha

II. võta endale tuhkur ... see saab põranda alla ja kah murrab rotte, samas tuleb koju tagasi pere juurde - võib tekkida probleem kassi ja tuhkru vahel, kas saavad sõpradeks vai kass murrab tuhkru enne, kui see rottideni jõuab ...
aga kõige mõistlikum oleks tõest muretseda ultrahelisid tekitav peletaja