Tere.
cruise ei tööta.Mõtlesin maantel sõites cruise sisse lülitada lootes,et ehk hakkab tööle.päras seda lakkas spidomeeter töötamast ja käike madalamaks vahetades 3ndalt 2le sureb auto pööret tehes välja. tegemist 9000 cs 2,0 95.
Tänud,kes viitsivad vastata.
spidomeeter lakkas töötamast.
Kas spido andur vigane,või kastis olev reduktor purunenud,mis on tõenäolisem.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Mul sama jama, spidokas kaob vahepeal äea ja siis kipub vägisi ära surema, kuid vahetasin kästud anduri ära koos pulgaga, kuidasi sama. Sain aru et kuskil siis on seal reduktor, kuid uuesti anduri maha keerates ei leidnud ma sealt midagi muud kui nõela ja midagi sealt kätte ka ei saanud, ruumiga just seal priisata ei ole. Kuidas ma reduktori kätte saan?
Väga tõenäoline, et kastis spidoka reduktor katki nagu Trionic ütles. Mul oli täpselt samad sümptomid...kuniks kast lendas ca. 10km pärast. Ilmselt mingi metallitükk lendas diffri hammasrataste vahele, ragistas natuke ja valmis oligi.
Kast maha ja molekulideks.Teisiti ei saa.Mul sama jama, spidokas kaob vahepeal äea ja siis kipub vägisi ära surema, kuid vahetasin kästud anduri ära koos pulgaga, kuidasi sama. Sain aru et kuskil siis on seal reduktor, kuid uuesti anduri maha keerates ei leidnud ma sealt midagi muud kui nõela ja midagi sealt kätte ka ei saanud, ruumiga just seal priisata ei ole. Kuidas ma reduktori kätte saan?
Saabidega seotud voodoo ja -abi