Kas kellelgi on isiklikke kogemusi sellise kombinatsiooniga nagu 9-5 Aero automaatkastiga?
Näiteks midagi sellist.
9-5 Aero aut?
2003 aasta Aero aut. saan iga nädal korra piinata.Väga kiire käiguvahetus,sujuv.Kui TCS välja lükata Sport sisse ja labidas vaibani vajutada-
käib eelnev elu silme eest läbi:notworthy:
Väga hea kombinatsioon,manuaalkast on minu jaoks mõttetu.
käib eelnev elu silme eest läbi:notworthy:
Väga hea kombinatsioon,manuaalkast on minu jaoks mõttetu.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
ma ei saa aru, miks üldse mõeldakse kas Aero või mitte! 
kui jutt käib Saabidest ja 9-5'st, siis mul hakkavad iga jumala kord ilanäärmed tööle, kui näen mõnd Aerot, millega ise võiks kulgeda.
Loomulikult on Trionicul õigus ses suhtes, et 2002 aastast on 9-5 facelift ja Aerol ka natuke võimsam minek (saavutet küll ainult vist uuema Trionicu läbi), mis kõik kokku moodustavad väga magusa meepoti
Igal juhul võta Aero ja automaat, säästad end juba idiootse turboremondiga või vahetusega. Ja mugavus automaadi näol on ütlemata hea.

kui jutt käib Saabidest ja 9-5'st, siis mul hakkavad iga jumala kord ilanäärmed tööle, kui näen mõnd Aerot, millega ise võiks kulgeda.
Loomulikult on Trionicul õigus ses suhtes, et 2002 aastast on 9-5 facelift ja Aerol ka natuke võimsam minek (saavutet küll ainult vist uuema Trionicu läbi), mis kõik kokku moodustavad väga magusa meepoti

Igal juhul võta Aero ja automaat, säästad end juba idiootse turboremondiga või vahetusega. Ja mugavus automaadi näol on ütlemata hea.

to smargus:trionic on seal endiselt T-7,mitmeid välisseadmeid ja andureid on muudetud,samuti softi parendatud.9-3 SS-l tuleb T-8 ja mitte enam Saabi mootorid.
seda ma tegelt mõtsingi, ei osand ainult mõtteid sõnadeks vormida 
softi update mõtsingi
aga on ka teine võimalus, see vast selline vaesemehe Aero, nimelt selline nagu nii mõnigi svensson ja ka mõni finn on teinud - vahetad tava 2,3lpt aju ja turbo Aero omade vastu, kokku mingi 10000.- kui natsa oodata ja otsida + tööraha.
ise igatahes plaanin sellist varianti, turbo juba olemas

softi update mõtsingi
aga on ka teine võimalus, see vast selline vaesemehe Aero, nimelt selline nagu nii mõnigi svensson ja ka mõni finn on teinud - vahetad tava 2,3lpt aju ja turbo Aero omade vastu, kokku mingi 10000.- kui natsa oodata ja otsida + tööraha.

ise igatahes plaanin sellist varianti, turbo juba olemas

2,0 ka ju vanal 9-3-l ja 9-5-l