milliseid firmasid kasutate?
kas autopant on normaalne ja aksepteeritav?
http://autopant.ee/
või on veel mingeid, kus korralik ja kliendisõbralik teenendus?
ja huvitav oleks teada, palju millises saabi eest pakutakse?
tundub sõbralik ja usaldusväärne
või siis see : http://www.autokiirlaen24.ee/est/index.php
aga selle kohta kas ka kellegil andmeid?
http://www.autolaenuabi24.ee/ee/index.html
laen auto tagatisel
Ma ei saa aru, milles probleemi jälle, ei usu mina et ivomets mingit reklaami siin teeb.
Küsimus on, kas kellelgi on kogemusi nende firmadega, kui ei ole siis pole mõtet ka siunata. Täiesti tegevad ärid, tingimused on nagu on, laenu võtmine on igatahes vabatahtlik tegevus.
Küsimus on, kas kellelgi on kogemusi nende firmadega, kui ei ole siis pole mõtet ka siunata. Täiesti tegevad ärid, tingimused on nagu on, laenu võtmine on igatahes vabatahtlik tegevus.
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Lugesin tingimusi ivomets, auto jääb kätte, aga pole enam sinu oma. Erinevalt kinnisvara laenuga ostmisest on küll vara sinu oma, aga sellele on seatud hüpoteek.
# Te registreerite ARK-is omandõiguse meie nimele ning olete kuni laenutagastamiseni sõiduki vastutav kasutaja.
# Raha kantakse Teie pangakontole.
# Laenu tagastamisel registreeritakse sõiduk Teie nimele tagasi.
Laenu saab alla 19 a vana auto eest. Intress 3 protsenti muidugi pole palju.
Kui ei taha nii siis saab laenu intressimääraga 1%-3%. Ning auto jääb tasuta valvega parklasse. Ilma ümbervormistamiseta ARK-is, aga summa vaid kuni 17.000.
Ma ei näe isegi mitmete autode pantimisel mingit kasu sellest kas rahavoogude juhtimisel, ajutistest raskustest muidugi rääkimata, need ainult süvendaks seda. Millegi soetamiseks ja vaheltkasuga mahamüümiseks ja siis panditud autode tagasiost on väga riskantne hangeldamine.
Ei näe midagi eriti helget seal taga, aga võibolla sul mingi idee on.
Jõudu.
Kui rahaga väga tuuga, siis võin mõelda oma auto sulle keretöösse ja värvimisse tuua või kui kokkuleppele jõuame, või siis su diisli enda oma vastu vahetada mingi hüvitise eest....
# Te registreerite ARK-is omandõiguse meie nimele ning olete kuni laenutagastamiseni sõiduki vastutav kasutaja.
# Raha kantakse Teie pangakontole.
# Laenu tagastamisel registreeritakse sõiduk Teie nimele tagasi.
Laenu saab alla 19 a vana auto eest. Intress 3 protsenti muidugi pole palju.
Kui ei taha nii siis saab laenu intressimääraga 1%-3%. Ning auto jääb tasuta valvega parklasse. Ilma ümbervormistamiseta ARK-is, aga summa vaid kuni 17.000.
Ma ei näe isegi mitmete autode pantimisel mingit kasu sellest kas rahavoogude juhtimisel, ajutistest raskustest muidugi rääkimata, need ainult süvendaks seda. Millegi soetamiseks ja vaheltkasuga mahamüümiseks ja siis panditud autode tagasiost on väga riskantne hangeldamine.
Ei näe midagi eriti helget seal taga, aga võibolla sul mingi idee on.
Jõudu.
Kui rahaga väga tuuga, siis võin mõelda oma auto sulle keretöösse ja värvimisse tuua või kui kokkuleppele jõuame, või siis su diisli enda oma vastu vahetada mingi hüvitise eest....
Tervitused,
lisaksin ka omapoolse tagasihoidliku (natuke OT) kommentaari :
a) üldpildis mainitud ettevõtted positiivsed, neil läheb suht hästi, mingitest suurematest jamadest pole kuulnud (tõsi mu info pole kõige uuem)
b) igale laenule/ liisingule / finantsvahendusele on oma klientuur ja oma pakkuja. Siit ka punkt a) pakkujad, kui on nõudlust on ka pakkujaid
c) see et raha tuleb igaks elu etapiks küsida Pangast on, vabandust väljenduse eest, Eesti kanda kinnitanud kuid väärastunud mõttemaailm. Alustavaid ärisi rahastatakse Riskikapitaliga / Fondiga (intress 40%), toimivaid ärisi rahastatakse seadmete puhul Liisinguga (intress 4%) ja Käibekapitali jagab Pank (intress 9%). Numbrid suvalised kuid suurustest /mõttest saate aru. Autopant ja 3% - andge andeks, ilmselt mõeldud ikka kuus mitte aastas. Ja kui üle arvutada siis on see 3% pahatihti 3,1 v 3,3 vms....
d) (OT) enda isiklik soovitus oleks, autopanti jms asemele, "müüa" oma Auto (vms vara) naisele vms sugulasele, ostjaks siis Liising. Eeldusel et auto vanus alla 13a ja "klient" korralik.
Samas Vallika soovitus ka 5+
parimat,
T.
lisaksin ka omapoolse tagasihoidliku (natuke OT) kommentaari :
a) üldpildis mainitud ettevõtted positiivsed, neil läheb suht hästi, mingitest suurematest jamadest pole kuulnud (tõsi mu info pole kõige uuem)
b) igale laenule/ liisingule / finantsvahendusele on oma klientuur ja oma pakkuja. Siit ka punkt a) pakkujad, kui on nõudlust on ka pakkujaid
c) see et raha tuleb igaks elu etapiks küsida Pangast on, vabandust väljenduse eest, Eesti kanda kinnitanud kuid väärastunud mõttemaailm. Alustavaid ärisi rahastatakse Riskikapitaliga / Fondiga (intress 40%), toimivaid ärisi rahastatakse seadmete puhul Liisinguga (intress 4%) ja Käibekapitali jagab Pank (intress 9%). Numbrid suvalised kuid suurustest /mõttest saate aru. Autopant ja 3% - andge andeks, ilmselt mõeldud ikka kuus mitte aastas. Ja kui üle arvutada siis on see 3% pahatihti 3,1 v 3,3 vms....
d) (OT) enda isiklik soovitus oleks, autopanti jms asemele, "müüa" oma Auto (vms vara) naisele vms sugulasele, ostjaks siis Liising. Eeldusel et auto vanus alla 13a ja "klient" korralik.
Samas Vallika soovitus ka 5+

parimat,
T.
Kui faktid ei sobi teooriaga, siis muuda teooriat. Albert Einstein
Jah, kurjamid polegi ju maininud, mis intressi periood on! 3 protsenti kuus vist tõesti, ma pagan ei mõelnudki. Pealegi seda autot ei saa ju müüa, mis on panditud, pole sinu omagi. Ja mis siis kui kuidagi kahjustad seda vara, mis on küll sinu käes, aga pole sinu oma. Oi see on üks igavene jama ...
ja T.P OT jätkuks: ei tea midagi kas neil ikka nii hästi läheb, siin ühest kiirlaenufirmast just treime uudiseid, tõmbasid pangast võlakirjadega raha, laenasid seda jupikaupa välja, nüüd lähevad pankrotti, pangale võlakirjad lunastamata, firmal vahetavad nime, üritavad peitu pugeda, pankrotimenetlusekski raha ei jätku. Ja kõigi kiirlaenuvõtjate nõuded üle 65 miljoni ostis sama pank 5 miljoniga, niiet ega need kiirlaenud pole veel korstnasse kirjutatud, kuigi firma on kutu.
ja T.P OT jätkuks: ei tea midagi kas neil ikka nii hästi läheb, siin ühest kiirlaenufirmast just treime uudiseid, tõmbasid pangast võlakirjadega raha, laenasid seda jupikaupa välja, nüüd lähevad pankrotti, pangale võlakirjad lunastamata, firmal vahetavad nime, üritavad peitu pugeda, pankrotimenetlusekski raha ei jätku. Ja kõigi kiirlaenuvõtjate nõuded üle 65 miljoni ostis sama pank 5 miljoniga, niiet ega need kiirlaenud pole veel korstnasse kirjutatud, kuigi firma on kutu.
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
igaljuhul praegu suhtlen autokiirlaen24 ga ja esialgne tulemus oli selline; et tahtsin 100000 aastaks. ja nemad pakkusid kuumaksega 7800 kr.
kokku tuleb jua 93600 kr
seega ???? aru ma ei saa.
küsisin uuesti,.
kokku tuleb jua 93600 kr
küsisin uuesti,.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Liida sellele veel see 100k ka mille aasta möödudes tagasi pead maksma..Algselt postitas: ivomets
igaljuhul praegu suhtlen autokiirlaen24 ga ja esialgne tulemus oli selline; et tahtsin 100000 aastaks. ja nemad pakkusid kuumaksega 7800 kr.
kokku tuleb jua 93600 kr
küsisin uuesti,.

Autopandi lehel on see tabel olemas...
EDIT: ehk siis see 7800 on lihtsalt intressimakse..

- ivomets
- Vanasaabikala
hea bisness.
jah pakkumine siin:
Tere, see on ainult intress
meil on kaks võimalust või te maksate
juuni 7800
juuli 7800
aug 7800
sep 7800
okt 7800
nov 7800
dets 7800
jan 7800
veb 7800
märts 7800
apr 7800
mai 7800+100000
võui saate maksta intress + põhi
juuni 7800+8334
juuli 7800+8334
aug 7800+8334
sep 7800+8334
okt 7800+8334
nov 7800+8334
dets 7800+8334
jan 7800+8334
veb 7800+8334
märts 7800+8334
apr 7800+8334
mai 7800+8334
jah pakkumine siin:
juuni 7800
juuli 7800
aug 7800
sep 7800
okt 7800
nov 7800
dets 7800
jan 7800
veb 7800
märts 7800
apr 7800
mai 7800+100000
juuni 7800+8334
juuli 7800+8334
aug 7800+8334
sep 7800+8334
okt 7800+8334
nov 7800+8334
dets 7800+8334
jan 7800+8334
veb 7800+8334
märts 7800+8334
apr 7800+8334
mai 7800+8334

Ivometsale infoks - kõik need kolm domeeni on registreeritud sama firma nimele. Nii, et suurt vahet pole.
Paar markantsemat tsitaati kah nende kodulehelt:
"Me finantseerime neid, kellel pole enam kuhugi pöörduda."
Raske arvata, millist intressi küsitakse neilt, kel pole enam kuhugi pöörduda...
"Auto tagatisel antav laen on laenuandja jaoks vähem riskantne ning laenuvõtja protsendimäär võib olla tunduvalt madalam kui tagatiseta laenu korral."
Ehk siis - ...VÕIB AGA EI PRUUGI olla madalam kui TAGATISETA laenu korral. Täitsa huvitav, milline on intress tagatiseta laenu korral. See peab ju katma ära ka kõik need laenud, mis ei laeku kunagi...
kas nüüd võiks juba selle ilupildi maha võtta esimese postituse juurest?
Paar markantsemat tsitaati kah nende kodulehelt:
"Me finantseerime neid, kellel pole enam kuhugi pöörduda."
Raske arvata, millist intressi küsitakse neilt, kel pole enam kuhugi pöörduda...
"Auto tagatisel antav laen on laenuandja jaoks vähem riskantne ning laenuvõtja protsendimäär võib olla tunduvalt madalam kui tagatiseta laenu korral."
Ehk siis - ...VÕIB AGA EI PRUUGI olla madalam kui TAGATISETA laenu korral. Täitsa huvitav, milline on intress tagatiseta laenu korral. See peab ju katma ära ka kõik need laenud, mis ei laeku kunagi...

kas nüüd võiks juba selle ilupildi maha võtta esimese postituse juurest?
- ivomets
- Vanasaabikala
tead, see pilt on kõige ilusam asi selle asja juures, las jääb 
aga ma tahaks ka selliselt teenida, et 100 K laenu puhul 7000 kr per kuu ja kindel tagatis.
edit: aga tegelt päris sheff värk see, et 3 nime, üks firma, et konkurenti näidata .
see ka mulle väga meeldib!

aga ma tahaks ka selliselt teenida, et 100 K laenu puhul 7000 kr per kuu ja kindel tagatis.
edit: aga tegelt päris sheff värk see, et 3 nime, üks firma, et konkurenti näidata .
see ka mulle väga meeldib!

ma usun, et kõik tahaksid. Aga kindla tagatise osas sa eksid. Auto on väga ebakindel tagatis tegelikult. Kunagi ei tea, millises tehn. seisus auto tegelikult on, millal see vastu puud kortsu läheb või ära varastatakse. Kõik need riskid peavad samuti intressimäära poolt kaetud saama.
Algselt postitas: AndresV
ma usun, et kõik tahaksid. Aga kindla tagatise osas sa eksid. Auto on väga ebakindel tagatis tegelikult. Kunagi ei tea, millises tehn. seisus auto tegelikult on, millal see vastu puud kortsu läheb või ära varastatakse. Kõik need riskid peavad samuti intressimäära poolt kaetud saama.
need asjad kaetakse ära ilmselt kohustusliku kaskoga ja lepingu tingimustega. Ei usu, et nad ennast paljaks jätnud on selles osas. Ei saa inimesi süüdistada raha teenimises. Poleks turgu, poleks pakkumist.
OT Kogu selle laenumajanduse juures eestis on mäda see et hoolimatta sellest kas laen on tagatisega võib tekkida olukord kus tagatis ei kata seda laenu ja sellest olukorrast pääseb kahjuks puhtana üksnes laenuandja, laenuvõja on siiski kohustatud katma puudujääva osa. Nii et arvestada tuleb sellega et kuigi sa laenad auto tagatisel siis juhul kui sa satud makse raskustesse ja otsustad autost loobuda siis võivad nad nõuda veel lisa. Ja ma ei pea silmas seda kui tagatise väärtus on langenud seoses õnnetusega, piisab ka turuolukorra muutusest, laenuandja liiga positiivsest hinnangust su masinale. Kui nemad müües ei saa oma raha siis sina katad vahe. Ma ei tea küll konkreetset näidet autode alal aga üks mu sugulane jäi ilma mõlemast majast, kuigi laenu tagatiseks oli tegelikult ainult üks neist majadest.
Õhtused tervitused,
võtaks ka paar seisukohta
a) ühed / samad ettevõtted - >mis vahet on A1 liisingul, Veho Liisingul, Amservi Liisingul ja Nordeal? Halligi....
b) autopant jne - numbrilisele poolele tugineb minu info. See et Reval vms hapuks läks ei tähenda seda et kõigil halvad ajad oleks. Jah - riskid on suuremad ja jah nende tagatispõhi ja püsimajäämine kehvem.
c) laen / liising ja tagasimakse kuus - võin homme kalkulaatorisse visata. esialgu tundub ebaloogiline arvutus, peaks olema kas fiks põhiosa või lineaarne kuid ei ole kumbgi
d) laenuandmine ja mäda. Et on kehva kui autot ei jaksa maksta ja siis pead vahe kinni maksma kuid täiesti ok kui teenid auto müügist kasu ja pangale ei maksa midagi? Mõtle korra veel palun. Sama hästi võiks ju panna sisse et eduka äri puhul maksad pool kasumit pangale, sellega oleksid nõus? Saage aru - pank laenab raha ja tahab raha tagasi. Mis hinnas auto/maja vms on ei oma (kahjuks) tähtsust.
parimat,
T.
võtaks ka paar seisukohta

a) ühed / samad ettevõtted - >mis vahet on A1 liisingul, Veho Liisingul, Amservi Liisingul ja Nordeal? Halligi....
b) autopant jne - numbrilisele poolele tugineb minu info. See et Reval vms hapuks läks ei tähenda seda et kõigil halvad ajad oleks. Jah - riskid on suuremad ja jah nende tagatispõhi ja püsimajäämine kehvem.
c) laen / liising ja tagasimakse kuus - võin homme kalkulaatorisse visata. esialgu tundub ebaloogiline arvutus, peaks olema kas fiks põhiosa või lineaarne kuid ei ole kumbgi
d) laenuandmine ja mäda. Et on kehva kui autot ei jaksa maksta ja siis pead vahe kinni maksma kuid täiesti ok kui teenid auto müügist kasu ja pangale ei maksa midagi? Mõtle korra veel palun. Sama hästi võiks ju panna sisse et eduka äri puhul maksad pool kasumit pangale, sellega oleksid nõus? Saage aru - pank laenab raha ja tahab raha tagasi. Mis hinnas auto/maja vms on ei oma (kahjuks) tähtsust.
parimat,
T.
d. OT jätkuks, mis moodi ei ole tähtsust? Kui pank HINDAB minu maja ja oma riske ning nimetab maja väärtuseks näit 5 kr, annab mulle selle eest 4kr laenu. Kui mul 50 senti makstud ja kui mina enam maksta ei suuda siis võtab maja, müüb selle kohtutäituri abiga 2 kr eest maha ja küsib minult veel 1,5 kr. See on ju ebaloogiline, miks peab laenuvõtja kandma kogu vastutuse? On inimesi kes on väga hästi kursis kõige toimuvaga nii äris kui kinnisvaras aga on inimesi kelle jaoks on see kõik väga tumemaa, ta kuulab ainult laenunõustaja mesimagusat juttu ja kirjutab allkirju, ilma et talle lepingut tegelikult ausalt lahti seletataks. Riik võiks sellekohapealt siiski riske ühtlustada ja selline säte kindlasti paneks ka panka pisut ennem mõtlema kui raha laenama hakkab, tekiks mingi vastutus.
tervitused,
mõningane OT tagasiside
BS ütlen selle peale. Lähed Panka, laenad 10 krooni, teenid 10 lisakrooni, maksad 10 tagasi Pangale, jätad 10 endale tasku. Kõik on hästi. Kui aga kaotad 5 krooni, Pank tahab oma 10 krooni tagasi ja Sa süüdistad Panka ja Pank peaks asja korstnasse kirjutama? Sundis keegi sind seda maja/autot vms asja ostma? Selle 10 krooni teenimise korral oleksid Pangale valmis nt 5 eek juurde maksma?
Et kirjutama õpime 1 klassis aga lugema 30 eluaastal? Sundis keegi sind seda maja/autot vms asja ostma? Notaris käies kinnitasid ausalt et oled teotahteline ja kõik on arusaadav? Jääb vaid imestada miks sa seda tegid.
Igasugune müük (ja ost) toimub turuhinnas. Kui maja müüdi 2 EEK siis oli selle hind tol hetkel 2 EEK. Kui sul on eriarvamus siis palun avalda seda tol (müügi või ostu) hetkel. Pank EI osta maja, ta laenab raha ja tagab raha tagasi, sellest saad aru?
Juhul kui sul ei ole seda 1,5 krooni siis palun, ka selle vastu on seadusepügalad, tutvu ja loe ning õpi seda mida pead vajalikuks teadma. Lõppkokkuvõttes peab inimene ise vastutama selle eest millele ta alla kirjutab.
Vabandused OT pärast ja teemaalgataja ees asjasse mittepuutuvate lausete eest.
parimat,
T
mõningane OT tagasiside
Algselt postitas: Mart900
See on ju ebaloogiline, miks peab laenuvõtja kandma kogu vastutuse? Riik võiks sellekohapealt siiski riske ühtlustada ja selline säte kindlasti paneks ka panka pisut ennem mõtlema kui raha laenama hakkab, tekiks mingi vastutus.
BS ütlen selle peale. Lähed Panka, laenad 10 krooni, teenid 10 lisakrooni, maksad 10 tagasi Pangale, jätad 10 endale tasku. Kõik on hästi. Kui aga kaotad 5 krooni, Pank tahab oma 10 krooni tagasi ja Sa süüdistad Panka ja Pank peaks asja korstnasse kirjutama? Sundis keegi sind seda maja/autot vms asja ostma? Selle 10 krooni teenimise korral oleksid Pangale valmis nt 5 eek juurde maksma?
On inimesi kes on väga hästi kursis kõige toimuvaga nii äris kui kinnisvaras aga on inimesi kelle jaoks on see kõik väga tumemaa, ta kuulab ainult laenunõustaja mesimagusat juttu ja kirjutab allkirju, ilma et talle lepingut tegelikult ausalt lahti seletataks.
Et kirjutama õpime 1 klassis aga lugema 30 eluaastal? Sundis keegi sind seda maja/autot vms asja ostma? Notaris käies kinnitasid ausalt et oled teotahteline ja kõik on arusaadav? Jääb vaid imestada miks sa seda tegid.
Kui pank HINDAB minu maja ja oma riske ning nimetab maja väärtuseks näit 5 kr, annab mulle selle eest 4kr laenu. Kui mul 50 senti makstud ja kui mina enam maksta ei suuda siis võtab maja, müüb selle kohtutäituri abiga 2 kr eest maha ja küsib minult veel 1,5 kr.
Igasugune müük (ja ost) toimub turuhinnas. Kui maja müüdi 2 EEK siis oli selle hind tol hetkel 2 EEK. Kui sul on eriarvamus siis palun avalda seda tol (müügi või ostu) hetkel. Pank EI osta maja, ta laenab raha ja tagab raha tagasi, sellest saad aru?
Juhul kui sul ei ole seda 1,5 krooni siis palun, ka selle vastu on seadusepügalad, tutvu ja loe ning õpi seda mida pead vajalikuks teadma. Lõppkokkuvõttes peab inimene ise vastutama selle eest millele ta alla kirjutab.
Vabandused OT pärast ja teemaalgataja ees asjasse mittepuutuvate lausete eest.
parimat,
T
Algselt postitas: ivomets
hea bisness.
jah pakkumine siin:
juuni 7800
juuli 7800
aug 7800
sep 7800
okt 7800
nov 7800
dets 7800
jan 7800
veb 7800
märts 7800
apr 7800
mai 7800+100000
juuni 7800+8334
juuli 7800+8334
aug 7800+8334
sep 7800+8334
okt 7800+8334
nov 7800+8334
dets 7800+8334
jan 7800+8334
veb 7800+8334
märts 7800+8334
apr 7800+8334
mai 7800+8334
93,6% ütleb tark kalkulaator intressiks. 1 graafiku rahvapärasem nimetus on "laksuga (bullet) liising/laen" 2 on mingi anomaalia/tuletus, intressiarvestus väljastatud summa pealt kuid see summa ei vähene.