KÜSIMUS SAABIOMANIKELE: Plaanis osta 2003 9-3 TiD Vektor

Diislelmootoriga autode omanike rõõmustamiseks nüüd ka eraldi alajaotus.
Vasta
M4UN3ER

Tervist!

Plaanis on vahetada välja oma BMW Saabi vastu, sest vanus pressib juba peale ja BMW jääb väikseks :P Oleks huvitav teada mida teised 9-3 Saabiomanikud oskavad soovitada ja kas on oma ostuga rahul. Ühesõnaga mis ootab mind ees kui ostan 9-3 Vektori :cool:

Tänud,
Mauno
Mentxxx

Ise omanud pool aastat Saab 9-3 2,2TDI, üldiselt võib rahul olla, autol on minekut ja praeguste ilmadega saab linnas keskmiseks kütusekuluks u.7-7,3 liitrit sajale, kui mitte väga peenestada, maanteel alla 6 liitri:P Talvel lühikeste otstega linnas keskmine 9,5-10. Kohe pärast ostmist läks ERG-klapp(vahetus 8000). Rohkem kulutusi pole auto tehnilise poole pealt teinud ning sõidetud 6000km ning nüüd hooldus tulemas.
Ostan, müün, vahetan ja kahetsen
Andre83

On kuskil varustuspakettide võrdlust?
9-3 ruumikusega ei hiilga. Kui tagumine iste asuks 10-15cm taga pool, siis oleks juba vinks-vonks.
Ma olen rahul, et ei valinud diislit. Omanud Saabi 8 kuud. Minu argumendid Saabile on mugavus, turbo, stiil ja turvalisus, turvalisus, turvalisus.
Ette heidaks salongi naginaid ja kehva võitu heli. Räägivad, et esimestel aastatel toodetud mudelid on "tüüpvigadega"
anthillse

No ei saa sellest tagumise istme hädast aru , sai Pärnust -Haapsalusse sõidetud ja ees istus 185 cm mees ja mina 190 cm istusin juhi taga, no ikka ei olnud üldse kitsas. Põlved olid 3-4 cm juhi seljatoest eemal ning olin korralikult istmes ja ei saa küll kurda ruumi puuduse üle,istuge korralikult mitte ärge lõsutage istme peal siis pole mingeid probleeme. Või enamus kes seda tagumist isted kiruvad on pikemad kui mina 190cm.

Vali ikka bensiin, vähe lolli kindlam.
Andre83

Tagumine iste jääb kitsaks, kui sinna väike inimene tooliga istuma panna ja selle väikese inimese jalad ei ulatu veel üle tooli serva rippuma. Muud mehed, naised ja loomad mahuvad taha ära.
Meenub väike miinus: kõrvalistuja turvapatja ei saa välja lülitada, seega ei saa väiksemad lapsed ees istuda. Nüüd tuleb suur kisa, et lapsed istugu taga, aga ikka võib tekkida olukord kus laps vaja ette istuma panna.
anthillse

Lapsega kogemused puuduvad selle autoga ,ühe korras sai uue Toyota Aurisega last veetud, siis jäi küll kitsaks.

Huvi pärast küsin, mul veel last pole, et kas teda on võimalik keskele ka istuma panna et siis natsa rohkem ruumi :conf::red: keskel nagu turvavöö on.

Kõrvalistuja värk küll jama, eks selleks ajaks kui laps tuleb peab midgai välja mõtlema :D
geneetik

Algselt postitas: &RE
Meenub väike miinus: kõrvalistuja turvapatja ei saa välja lülitada, seega ei saa väiksemad lapsed ees istuda. Nüüd tuleb suur kisa, et lapsed istugu taga, aga ikka võib tekkida olukord kus laps vaja ette istuma panna.

Saab, aga vastikult kallis on :gun:
t.l.moosekant

:drive:
Mart900

120 000/10=12 000 kuus on 600km iga tööpäev. Kas su esimene diisel oli saab-scania? Ma sõitsin reedel lihula-tartu-kärdla ja mul oli ikka väga siiber. See tuli nati alla 600km.
stennadi

Mina olen ükskord kuuga 9000 km sõitnud ja see oli päris raju andmine mööda Eestimaad. Tavaliselt on ikkagi 3000-4000 km kuus. Viimane pool aastata eriti vähe ca 2000-2500kuus
Kasutaja avatar
Melkz

Algselt postitas: t.l.moosekant
Siin keegi mainis et tal auto juba 6 kuud ja sõitnud 6000km ei mõista miks ostetakse diisel auto maja ette seisma:conf: Kui diisliga alustasin siis oli esimese raksuga 10 kuud ja 120000 km,hetkel olen saabiga:drive: vuranud ainult 110 tuh. km.Ühe sõnaga kui võtad diisli siis ära jäta teda seisma(muidugi selle margiga võib nii juhtuda)

Mis selles siis kummalist on, kui ma sõidan oma diisel-Saabiga aastas keskmiselt 10-11 tuhat km? Kuna tööl käin linnas ja jala, siis pole vajadust iga päev autot käivitada. Samas kasutan autot põhiliselt nädalavahetuseti pikemate otste jaoks. Igati ökonoomne ja mõistlik kasutus minu meelest ja pikemad otsad just diislile meeldivad. Kui iga päev peaks nt tööle käima 5-10 km, siis muidugi valiks pigem bensuka, hoolimata suuremast kütusekulust. Või on kellegi arvates diisli kasutusjuhendisse juba sisse kirjutatud, et alla 50 000 aastas ei tule kõne allagi? :poke: Tõepoolest rekkamehe juttu meenutab natuke, kes Saabi Scaniaga segi ajanud... ;)
cabric

Mul ka eriti kilomeetreid ei kogune. 97 a. golfi läbisõit hetkel 150 000 km. Müüma hakkan siis kerin grammi üle kahesaja tuhande, tundub tõepärasem.
Vasta