Probleem järgmine - USAst ostetud 1989 aasta klassik kabrio, millele on vaja uusi esitulesid. Vanad on tuhmid (kriimustatud ja udused) ja nendega ülevaatuselt kindlasti läbi ei saa.
Seega küsin: kas kabrio (eriti USAst toodud) esituledel on mingi vahe sama aasta tavalise klassiku omadega? (Kui vahet ei ole, on järgmine küsimus, et ega kellelgi pole kuskil selliseid esitulesid juhuslikult üle?)
89 Klassik kabrio esituled
USA tuled on mõnevõrra erinevad, kuid euroopa tuled istuvad ilusti asemele. Mu autol selline asendus tehtud. Siin kasutaja Rallisaab pakkus varuosi, võta temaga ühendust, ehk on tal ka tuled olemas.
EDIT: Aga, USAst toodud kabrioklassik kõlab intrigeerivalt - pilte, juttu, infot paluks
EDIT: Aga, USAst toodud kabrioklassik kõlab intrigeerivalt - pilte, juttu, infot paluks

A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
põhimõtteliselt mul mingid kaldusnina klassiku tuled vedelevad siin keldris Tallinnas. Need peaks sulle minema küll, aga neil pole kiirtevihu kõrguse regulaatorit. Samas ega vist USA tuledel ka pole. Püstnina klassiku USA tulesid olen näinud, aga millised need kaldusvariandil on-ei tea.
Esimesed klassik kabriod olid püstninaga, aga 89 on juba uuem.
tel. mul 53413391
Esimesed klassik kabriod olid püstninaga, aga 89 on juba uuem.
tel. mul 53413391