Tundub, et midagi saab toimuma 15-18 juulil 2010
http://www.saabsunited.com/2010/04/saab ... ooked.html
Saab Festival 2010 Trollhättan
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Kellelgi minekumõtteid pole vä 
Vaatasin huvi pärast, hotellid Trollhättanis kõik täis juba, lähimad võimalused alates 10km.
Kuidas seal eelmine kord kämpamisega oli, tuli midagi ette buukida või läksite lihtsalt kohale ... ?
Kui näiteks minna 14.07 õhtul laevaga ja tagasi 18.07 õhtul, 2 täispäeva kohapeal. Kahju, et veel ürituse programmi pole üleval.

Vaatasin huvi pärast, hotellid Trollhättanis kõik täis juba, lähimad võimalused alates 10km.
Kuidas seal eelmine kord kämpamisega oli, tuli midagi ette buukida või läksite lihtsalt kohale ... ?
Kui näiteks minna 14.07 õhtul laevaga ja tagasi 18.07 õhtul, 2 täispäeva kohapeal. Kahju, et veel ürituse programmi pole üleval.
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Eeee.. ma vist isegi buukisin kämpingus telgiplatsi..
Vähemalt oli emailitsi väike infovahetus ja arvati, et ma olen oodatud ja mind suudetakse seal mahutada. See on linnas sees, link. Väga tihedalt täis oli tol korral..
Usutavasti ka nüüd.
Rahasid ei mäleta täpselt palju taheti... mingi sadakond sekki vist per päev per telk vms. Pesuruumid for free. Lisaks pidi mingi kaardi ostma sealt, ei mäleta täpselt kuidas kutsuti, aga kämparid ilma selleta jutule ei võta..
Kehtis põhjamaades aasta otsa ja maksis ka mingi 50 sekki vms.

Rahasid ei mäleta täpselt palju taheti... mingi sadakond sekki vist per päev per telk vms. Pesuruumid for free. Lisaks pidi mingi kaardi ostma sealt, ei mäleta täpselt kuidas kutsuti, aga kämparid ilma selleta jutule ei võta..

- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
kas seal laata ka toimub??
äkki peaks ka jubinaid ostma minema??
soneti saaks laevale vist tsiklihinnaga...
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Algselt postitas: ivomets
kas seal laata ka toimub??
Odav juppide väljamüük peaks toimuma, suure tõenäosusega ka täika. Tsitaat kodulehelt:
What we do know is that ANA Begagnade Delar (former SDCC) will show up with another outlet for this festival too.
- Cyber
- Kontakt:
Kahtlen küll, et sa läbi Soome odavamalt saaks..
sealt pead ju teise laevasõidu otsa tegema kohe..
Muidugi varajaste bronnidega võib odavaid hindu saada küll... Aga siiski kahtlen. Või tahad maad mööda Helsinki-Trollhättan sõita? 2000 km..
Laevapilet on ilmselt odavam..

Kämpingust tuli selline vastus:
You can not reserve a campingplace , just on the cabins. I recommend thath you come earlier in the week because it will be much people here thath weekend. We have a big festival in Trollhättan. We can not give you any guaranties for a place but your chances is bigger if you come earlier.
You can not reserve a campingplace , just on the cabins. I recommend thath you come earlier in the week because it will be much people here thath weekend. We have a big festival in Trollhättan. We can not give you any guaranties for a place but your chances is bigger if you come earlier.
- Cyber
- Kontakt:
Suht täis lüüakse see plats seal kindlasti.
See on siin suht hõre veel..
TEisel pool oli kuidagi palju tihedam see pilt

see plats ja puudevahe lüüakse rahvast täis. Norrakate kõrvale ei tasu parkida..
Siis just eriti vaikust pole...
See on siin suht hõre veel..

see plats ja puudevahe lüüakse rahvast täis. Norrakate kõrvale ei tasu parkida..

Noh kas keegi veel tuleb 
Ma ikka lähen ja käin ära, 2007 a jäi käimata ja siiani jubedalt kripeldab.

Algselt postitas: AndrusFJR
Noh kas keegi veel tuleb
Peabki kripeldama, sest toll ajal 2ne vanem poeg mäletab siiani seda reisi. Ligi 30+ soojus oli ainukeseks väikeseks koormuseks põhjamaa inimesele aga seda mõnusamad olid õhtud ja varajased hommikused tunnid.
Nüüd on minu kord kripeldada eriti jupituru pärast

Ei tea mis mahus nad seekord asjale lähenevad, sest 2007 oli juubeli üritus...mis kajastus nii osavõtjate massides kui ürituste rohkuses.
- Cyber
- Kontakt:
Ma usun, et praegu ei ole pisem see üritus, sest KÕIK ümbruskond on ammu juba bookitud. Ja eks see Spykeri teema ka innustab.
Faktitäpsuse osas peab ütlema, et juppe ei müünud mitte tehas, vaid miski tehase juures olev lammutus, kuhu igasugu ülejäägid + katseautod jms jõuab. Vanasti oli SDCC ta nimeks, nüüd oli miski muu nimi pandud talle.
A eks me teeme Andrusele väikese nimekirja, milliste juppide osas võiks silma lahti hoida..
Ma tean, mul on küll paar asja kindlasti, mida ma tahaks..

Faktitäpsuse osas peab ütlema, et juppe ei müünud mitte tehas, vaid miski tehase juures olev lammutus, kuhu igasugu ülejäägid + katseautod jms jõuab. Vanasti oli SDCC ta nimeks, nüüd oli miski muu nimi pandud talle.
A eks me teeme Andrusele väikese nimekirja, milliste juppide osas võiks silma lahti hoida..

-
- Juhtkoer
- Auto: 9-5 Aero MY04 MT Sedaan, 9-3 Viggen MY00, NG900 2.0T SE MT MY95, Mannerg 771
Me ilmselt minejad, sel ajal ka puhkus ning Viggen ja Vana Hall nurruksid uute ägedate Rjootsi jubinoovitšite peale. Nagu ma aru saan, siis on vaja muretseda laevapiletid, kütuseraha ja palju nodi juppidele. Millega peab arvestama täiendavalt (majutus jms)? Minejad koopereerume
?!

Tore, et keegi veel on tulemas, koopereeruda võib ikka 
Ma lähen Tallinnast 14.07 õhtuse laevaga ja tagasi Stockist 18.07 õhtuse laevaga.
Majutuda üritan kohalikku kämpsi, küll kuhugile ikka ära mahub.

Ma lähen Tallinnast 14.07 õhtuse laevaga ja tagasi Stockist 18.07 õhtuse laevaga.
Majutuda üritan kohalikku kämpsi, küll kuhugile ikka ära mahub.
Kes tahab ametlikust õhtusöögist osa võtta, peab neti kaudu piletid broneerima (piletid ostetakse välja kohapeal).
http://www.saabfestival.se/english/festival_dinner.htm
Juppide odavmüügile lisaks on sel aastal iseteeninduslik autolammutus, kus mingilt koguselt Saabidelt saab ise juppe küljest keerata ja neid odavalt soetada (tööriistakohver kaasa !!)
http://www.saabfestival.se/english/sdcc.htm
http://www.saabfestival.se/english/festival_dinner.htm
Juppide odavmüügile lisaks on sel aastal iseteeninduslik autolammutus, kus mingilt koguselt Saabidelt saab ise juppe küljest keerata ja neid odavalt soetada (tööriistakohver kaasa !!)
http://www.saabfestival.se/english/sdcc.htm
Järgmine nädal juba minek 
Kel mingit konkreetset jupisoovi on, siis võiks U2U kaudu teada anda, kindlasti koos hinnapiiridega ja kui kallimate asjadega tegu, siis võiks ka raha minuni enne väljasõitu jõuda.
Saan tuua füüsiliselt pisemaid asju, mingeid mootoreid ja käigukaste ei tasuks mõeldagi

Kel mingit konkreetset jupisoovi on, siis võiks U2U kaudu teada anda, kindlasti koos hinnapiiridega ja kui kallimate asjadega tegu, siis võiks ka raha minuni enne väljasõitu jõuda.
Saan tuua füüsiliselt pisemaid asju, mingeid mootoreid ja käigukaste ei tasuks mõeldagi

Ah jaa, kui mingit osa soovite, siis varuosa kood oleks ka abiks välja otsida, et ei tekiks segadust ja valet juppi ei tooks. Ma pole nii spetsialist, kes välimuse järgi kogu Saabide varuosanimistut tunneb