Süütekasseti Saab 9000'ndele? (2.3 1991)
- parkentosh
Tutika saad vast 3500.- Ise vähemalt sain sellise hinnaga.
Algselt postitas: teagerAlgselt postitas: parkentosh
Tutika saad vast 3500.- Ise vähemalt sain sellise hinnaga.
Ehk reedate, kust te saate sellise hinnaga asju? Uus maksab esinduses 5000+
terv, teager
Kunagi oli Vikingis mingi allahindlus, sain enda liikurilegi sealt ta mingi 3000+ kätte. Kuid nüüdseks ilmselt hinnad tagasi Teageri poolt pakutud tasemel

Kunagi maksis bensiiniliiter ka 1.90Algselt postitas: avelito
Kunagi oli Vikingis mingi allahindlus, sain enda liikurilegi sealt ta mingi 3000+ kätte. Kuid nüüdseks ilmselt hinnad tagasi Teageri poolt pakutud tasemel![]()
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Ehk minu jutu mõte - kui teate kohta, kust saab nüüd ja praegu uue DI kasseti, koos garantiiga 3500.- siis ärge olge selle teadmisega kitsi ja jagage ka teistele. Mingisuguseid mälestusi kadunud aegadest pole mõtet heietada...
terv, teager
terv, teager
- parkentosh
Mina sain DI Carringust umbes pool aastat tagasi. Letihind oli 4900.- Seletasin seal müüjale, et ei taha nii palju maksta. Lõpuks sain 3500.- 
Aga eks ma ostsin sealt muud kraami ka...

Aga eks ma ostsin sealt muud kraami ka...
Algselt postitas: iisakKunagi maksis bensiiniliiter ka 1.90Algselt postitas: avelito
Kunagi oli Vikingis mingi allahindlus, sain enda liikurilegi sealt ta mingi 3000+ kätte. Kuid nüüdseks ilmselt hinnad tagasi Teageri poolt pakutud tasemel![]()
![]()
"oi aegu ammuseid" kõlab üks vana viisijupp

Kui sa neile vastutuleku eest tänulik oled siis kustuta see postitus kiiresti ära!
Algselt postitas: parkentosh
Mina sain DI Carringust umbes pool aastat tagasi. Letihind oli 4900.- Seletasin seal müüjale, et ei taha nii palju maksta. Lõpuks sain 3500.- aga mustalt (ilma arveta). Koos arvega oli umbes 4000.- nõus tegema.
- Ainar
- Saabiklubi liige
- Auto:
- Kontakt:
Siin on kasutatud punane 300-sek See peaks sulle minema. http://www.blocket.se/vasterbotten/Gass ... m?ca=3&w=3