Tere.
Mul suur huvi, kas keegi oskab selle konkreetse masina kohta midagi rääkida?
Netis oli kunagi 1 müüa, linna peal ka umbes 2te sellist näinud, on neid vähe välja lastud? või ei taheta müüa?
Vaevalt küll keegi konkreetsest masinast rääkida oskab, kui ühtegi linki ega pilti pole. Aga üldjoontes on neid CD kerega tonniseid tõesti palju vähem, kui CS kerega isendeid.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
BBB numbriga masinad on müünud reeglina kõik Viking Motors, sealt saad algusaja ajaloo kätte. Neil arvutis olemas. Ole vaid juge ja küsi!
Edasi küsi tänaselt omanikult, kus hooldatud ja kae ajalugu. Kui see OK, siis üldiselt on töökindel masin. Olen sama kerega 2,3t-ga niikaua sõitnud, et ei mäletagi millal ostsin ja ei näe ikka väga põhjust vahetada (vist 7 või 8 aasta sõidan). Tean kogemusest, et Eestis sõites peaks olema nati roostet aga ei midagi hullu ega kere läbistavat (esiuste servad, pagasniku ala serv). Kui auto hooldatud, siis soovitan! Suurema pagasnikuga autosid Euroopa turul pole eriti palju. Mul seal maganud kõrvuti suvel metsa all lõunaund lahtise pagasnikuga kaks last! Ja sinna mahub ka kaks lapsevankrit + 3 kotti ja siis veel lahtist trääni ka. Ja siis kui arvad, et enam midagi ei mahu saab ikka veel kaks toidukotti ka sisse pana. Igatahes on tal enam ruumi asjade panekuks kui CS või Aero versioonil!
Disain on maitse asi, mulle meeldib. Naisele mitte. Sõiduomadused aga super ja hea hooldatuse korral peab kaua vastu ka. Kui aga hooldamata, siis hoia eemale. Erilisi tüüpvigasid polegi, vahel on tagatuled järjest pirne põletanud läbi, veidi vahel salongi ventilaatorid teevad väikest vilinat aga nüüd ka nende teemadega aastaid rahu majas olnud. Ainus naljakas asi oli bensupaagi vitste läbi kulumine see aasta (mul 1997 mudel, ca 170 tuh läbisõiduga) aga need olid odavad vahetada. Mootor on sellel tugev ja vastupidav. Ja 2,0t ei anna küll mingit megakiirendust aga maanteel piisavalt, et mööda saada kellest soovid.
St hooldatud ja meeldib osta. Hooldamata, vaata edasi. Kui just sellist ihaldad ja ma kusagilt 2001 või 2002 9-3 Aero või Viggen cabrio leian võin pakkuda ülikorralikult hooldatud autot. Seni aga ei müüma ei kipu ja hea hinnaga 9-3 Aero või Viggen kabrio koos briljantse hooldusajalooga on omamoodi haruldused.