Mõtlesin et panen oma jaanilaupäeva sündmuse siis kirja.
tekkis mõtte minna suurema rahvaga kuhugi jaani pidama ja sai laenatud ühelt tuttavalt bussi ja vastutasuks andsin talle kasutada oma SAABI. Keset jaanipidu sain sõbralt kõne et mu saabiga tehti avarii ja kui kohale jõudsin oli pilt päris kole.
mees mõtles et oleks tore minna sõitma joogise peaga ja mu auto lõpetas läbi aja ja betoonääre ja veel küljega puuse.
Niipalju siis sellest autost.
Lisatud failid
saabi avarii jaanilaupäeval
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
<must huumor> Nohh, sul on nüüd buss..
</must huumor>
Viimase nädala jooksul on kuidagi väga aktiivseks läind see tahmas peaga sõitmine..
Uudiseid muudkui tuleb ajalehtedes. Loodan vähemalt, et saad oma kahjusummad kätte.
Viimase nädala jooksul on kuidagi väga aktiivseks läind see tahmas peaga sõitmine..
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
jumal tänatud, et sõbrale saabi andsid!
muidu oleks taas paar laipa juures.
saab ikka turvaline ja tugev auto!
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Algselt postitas: avelito
Kusjuures siin foorumis on kaks sarnast teemat juba kunagi ammu olnud. Paneb ikka tõsiselt mõtlema, kas tasub oma autot kellegile laenata, isegi kui on tegu parima sõbraga![]()
Vene keeles on selle kohta üks hea ütlus (kuulsin seda oma isalt kunagi naljaviluks).
Lisan selle ütluse slaavi murdes, et riim kaduma ei läheks:
"Zenu, Maśinu i Pilu
ne doverjai nekomu" !!!
... ja eks ta õige ole kah
Algselt postitas: ivomets
Mina nii ei ütleks ja ütlen ausalt, ei tunne natukenegi kaasa neile, kes end tahmas peaga surnuks sõidavad. Kaasa tunnen ainult kaasliiklejatele, kellele sellised kahju tekitavad, aga antud õnnetuse puhul paistab, et teist osapoolt ei olnud.
Elu näitab, et kes joobes rooli istuvad, teevad seda enamasti korduvalt ja takistuseks pole ka peatatud juhtimisõigus, seega aja küsimus, millal kõik jälle kordub
Nojah, eks sõpra tuntakse ikka hädas ja nüüd ongi häda käes ja tunned sõpra ka paremini:) Aga jah, oma masinat usaldan ainult kolmele inimesele - naisele, onule, kes on ka saabi omanik ja roolijoodik pole ning veel ühele sõbrale, keda tunnen terve elu.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Kui sa täpsemalt loed, siis sõber teatas avariist. Auto anti "tuttavale"..Algselt postitas: ivomets
Antud juhul teiseks osapooleks pilbasteks sõidetud aed. Selle lappimise maksab küll liikluskindlustus kinni, aga jällegi asjaajamine kellelegi (arvestades veel auto omaniku ja õnnetuse põhjustaja erinevat isikut)... Ma just hiljuti käsin seda rada, et üks jokkis vend mul aeda maandus. Tee avaldus kindlustusele, oota kuni politsei menetleb (õnneks sain mina oma ütlused kohapeal ära anda, seega pääsesin ilmselt hilisemast jandist), siis kutsutakse põhjustaja kindlustusse vaibale ja sina muudkui ootad ja ootad.
See saeasi kehtis siis, kui saage veel käsitsi, viiliga teritati. Eriti hea tulemuse sai mu mäletamist mööda Rootsi viiliga teritadesAlgselt postitas: maxuud
"Ženu, Maśinu i Pilu
ne doverjai nekomu" !!!
Alkohol mõjub inimestele erinevalt. Mõni (mina näiteks) tunneb selgelt kuidas pokaal veini või pudel õlut hajutavad tähelepanu ja aeglustavad reflekse. Mõni kas ei tunne seda või on meri nii põlvini, et ei mõtle sellele
Algselt postitas: Cyber
Viimase nädala jooksul on kuidagi väga aktiivseks läind see tahmas peaga sõitmine..Uudiseid muudkui tuleb ajalehtedes. Loodan vähemalt, et saad oma kahjusummad kätte.
OT: Kõlab nagu juba mitmeid aastaid tagasi, ma juba mõtlesin, et vahepeal on kõva areng toimunud...
Järgmien teade: 30. juunil kell 7.28 teatati liiklusõnnetusest Pärnumaal Audru vallas Valgeranna külas Valgeranna tee 1. kilomeetril Audru jõe sillal.
Valgeranna poolt suunaga Pärnu–Lihula maantee poole sõitnud 19-aastase Marko juhitud Volvo kaotas juhitavuse, sõitis vastu sillal olevat kõnnitee äärt ning paiskus kummuli.
Sõiduauto juht ei omanud juhtimisõigust ning oli tarvitanud alkoholi.
Algselt postitas: vallikas
Sõiduauto juht ei omanud juhtimisõigust
[/i]
Ega load ei sõida, mees ikka sõidab
Märt@teeb homme ARk-s teooria eksamit. Kui kõik kenasti läheb, siis varsti sõidab lubadega...
Täna sai siis tema buss minu nimele kirjutatud, nii et sellega korras vaja ainult maha veel müüa ja uus saab osta. Kui kellegil huvi siis buss on ford transit 2001 aasta 20td 74KW hõbedane 9 kohta ja saab panna ka veel ühe lisaistme iste ka olemas. buss on sihuke http://www.auto24.ee/used/727623 õige pildi panen kunagi hiljem ja hind kuskil 75 kilo
Algselt postitas: mart284
Ega load ei sõida, mees ikka sõidab
Märt@teeb homme ARk-s teooria eksamit. Kui kõik kenasti läheb, siis varsti sõidab lubadega...
OT: Vabandust, aga minu arust võib selle jutuga kuu peale minna. Purjus ja liikluseeskirju mitte tundev inimene on täielikult ohtlik ja potentsiaalne mõrvar. Ma olen ka kuueaastaselt alustanud traktoriga ja alaealisena sõitnud autoga niiöelda nagu "vana mees", arvan, et käruga oskasin isast paremini tagurdada enne kui olin 15, mis ei maksa aga mitte midagi kui tuled maalt linna ja hakkad autokoolis aru saama, mis on reeglid. Auto valitsemise oskus ei tähenda liiklemise mõttes just väga palju, peale keha on ka mõistust vaja ja seda jäi mul mõnel korral hiljem puudu, aga et joobes rooli istuda, ei tule küll pähe.
Ja siit siis ülimasendav statistika, iga jumala päev on neid tahmas vendi siis kümneid ja sadu, kes potentsiaalselt mulle, mu naisele ja lapsele võivad surmapaugu anda.
Politsei teade: Juunikuus põhjustasid joobes juhid 27 inimvigastustega liiklusõnnetust, mis on pool kogu aasta jooksul joobes juhtide süül juhtunud õnnetustest. Samal kuul kõrvaldas politsei liiklusest 724 joobes juhti.
Algselt postitas: teager
Vallikas, sa ei tea mart284 tausta
Teine on ümberasunud oma Saabiga ja sõidab ilmselt siiamaani võõramaa lubadega. Ja esimene lause on ju irooniaga öeldud
terv, teager
Tean küll tausta, teager, irooniast tõesti läbi ei hammustanud...
EDIT: ...aga kui nüüd teema ja see
Sorry, kui kellegile konnasilmale astusin, mul on olemas load 3 erinevast riigist ja varsti on Eesti kah nende hulgas neljandaks
Teooria sai täna edukalt läbitud ja esmaspäeval on ootamas sõitmine:)
Teistpidi - mina näiteks ei leia, et peale klaasi veini või lõunassöögi kõrvale võetud õlut ma oleksin kohe potensiaalne mõrvar. Kordi hullemad on need ontlikud inimesed, kes hommiku ringi kihutavad peale eelmise õhtu Laua viina...
Araabais oli elu ilus - keegi ei kontrollinud, kas oled täis või mitte. Kui avarii tegid ja oli võtnud - istusid paar nädalat kohalikus vanglas (kui end välja osta ei suutnud muidugi) ja see pani piisavalt mõtlema.
Teistpidi - mina näiteks ei leia, et peale klaasi veini või lõunassöögi kõrvale võetud õlut ma oleksin kohe potensiaalne mõrvar. Kordi hullemad on need ontlikud inimesed, kes hommiku ringi kihutavad peale eelmise õhtu Laua viina...
Araabais oli elu ilus - keegi ei kontrollinud, kas oled täis või mitte. Kui avarii tegid ja oli võtnud - istusid paar nädalat kohalikus vanglas (kui end välja osta ei suutnud muidugi) ja see pani piisavalt mõtlema.
-
pluggerxxx
Algselt postitas: vallikasAlgselt postitas: Cyber
Viimase nädala jooksul on kuidagi väga aktiivseks läind see tahmas peaga sõitmine..Uudiseid muudkui tuleb ajalehtedes. Loodan vähemalt, et saad oma kahjusummad kätte.
OT: Kõlab nagu juba mitmeid aastaid tagasi, ma juba mõtlesin, et vahepeal on kõva areng toimunud...
Järgmien teade: 30. juunil kell 7.28 teatati liiklusõnnetusest Pärnumaal Audru vallas Valgeranna külas Valgeranna tee 1. kilomeetril Audru jõe sillal.
Valgeranna poolt suunaga Pärnu–Lihula maantee poole sõitnud 19-aastase Marko juhitud Volvo kaotas juhitavuse, sõitis vastu sillal olevat kõnnitee äärt ning paiskus kummuli.
Sõiduauto juht ei omanud juhtimisõigust ning oli tarvitanud alkoholi.
Sõitsin eile hommikul sellest Volvost mööda kui ta esal sillal oli ja politsei juba kohal viibis ja masinat plateauto peale hakati tõmbama.
Kuna ühtegi teist autot läheduses polnud ja masinal oli suurematest kahjudest ainult esiklaas sees ja katus eest mõlkis siis pingutasin ikka kõvasti mõleda mis nähtamatu asjaga see auto kokku põrkas- keset sirget teed ja pikka kõrgete piiretega silda. Hetkaks mõtlesin isegi , et põder jäi ette või midagi
Kui ühtul kuulsin, et üle katuse keerati siis pani ikak imestama, et pidi see alles jooma olema kui sellise koha peal üle katuse suudeti masin keerata.
OT: Paljudes araabiamaade maapiirkondades ja väiksemates linnades on liikluskultuur küll alla nulli - miinuses. Kiirusepiirangud on ilmselt liivatormi jaoks püsti pandud ja ristmikel on eesõigus kõvema signaaliga sõidukil. Kõiki autojuhte muidugi ei tea, kuid enamus taksojuhtidel, kellega olen kokku puutunud, on olnud pilk nagu külmund tursal.Algselt postitas: mart284
rw15-le edu bussi müümisel!