Eesti oma WreckedExotic

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Kasutaja avatar
cilpkonn

Pole tegu küll SAABiga aga kukalt sügama võttis küll...

Vaata siit
Kasutaja avatar
Alfonze

njaa...

kohe kohe peaks myyki ilmuma kuskile ka minu eelmine auto, mis on 98 saab 9-5. läks mahankandmisele...
maxuud
Auto:

Kellel "veel" 9-5 maha kantud ei ole siis üleskutse teile: avage tagaluuk ja vaadake kas leiate sealt plastdetaile millise peal peaks olema kiri "Made in Estonia". Lause pärineb Eesti Päevalehe lisast Eesti Parimad Ettevõtted 2005. Detailide tootja on Rõngus asuv ettevõte Polimoon.
Check it out !
Lihtsalt huvi pärast, et kas ikka on ja mis detailidega tegemist.

Kehtib toodangule vist alates aastast 2002/2003
suur

Eestis tehakse üleüldse päris palju juppe igasugustele autodele-traktoritele. Tuntuim on vist Norma, kuid on veel teisi. Näiteks toodetakse kuskil polstreid-vaipasid. Ise olen töötanud elektroonikafirmas, mis tootis erinevaid instrumendipaneele veoautodele-traktoritele. Tuntuim toode oli vist sõidumeerik.
Kasutaja avatar
Guun

Polstreid ja matte tehakse Raasikul Scaniatele ja Volvodele
Kasutaja avatar
RedBaron

Algselt postitas: Guun
Polstreid ja matte tehakse Raasikul Scaniatele ja Volvodele

jutt jumala õige, see veel nõuka ajal soomlaste ehitatud.aga lisaks sellele tehakse siin matte ka Jaguaritele ja mis kõige tähtsam, minu arust ka SAABidele. Vahepeal olid siin tõsised plaanid suur osa SAABi vidinate allhankest Eestisse üle tuua aga eks paista.
Kasutaja avatar
Reix

Algselt postitas: Alfonze
njaa...

kohe kohe peaks myyki ilmuma kuskile ka minu eelmine auto, mis on 98 saab 9-5. läks mahankandmisele...

Ääää, kas tegemist on siis eksootilise masinaga???:freak:

Hetkel Auto24 müügil 9tk Saab 9-5 aastast 98.
suur

Algselt postitas: Reix
Algselt postitas: Alfonze
njaa...

Ääää, kas tegemist on siis eksootilise masinaga???:freak:

Hetkel Auto24 müügil 9tk Saab 9-5 aastast 98.

Alfonze endisest autost on juttu rubriigis "lugejate autod"
siin see on

EDIT:
Alfonzo pidas ilmselt silmas seda, et ta endine auto peaks mingisugusesse romulasse müüki tulema - oli juttu et läks mahakandmisele.
Valus muidugi
Kasutaja avatar
cilpkonn

kodanikud, te läksite teemast kõrvale, ootasin arvamusi mitte saabide vaid lingil antud sõiduki kohta :poke:

EDIT: Minu meelest on hunnikusse sõidetud porsche eestis piisavalt eksootiline, ja teema on ju Loba rubriigis ;)

Vaata siit
maxuud
Auto:

ok, kui üritada teemas püsida siis mis asi võtab kukalt sügama ?

isiklikult mulle porche pinget ei paku, ei tervena ja veelvähem katkisena, mis siis et pole teist nuusutada saanudki ja nagu näha on siis põllutöödeks ta ka ei kõlba. Seevastu Saab kõlbab lume lükkamiseks, treileriks, postiveoautoks, mäkkekiirendusautoks, vagunelamuks-magamisautoks, sauna-autoks, sõja-autoks, kauba-autoks jne.

hetkel parim pakkumine - pool milli, taastamatu känkra eest - arusaamatu !!!

ok, minu mõtlemine ei ole samas dimensioonis kui mõnel (porche)mehel aga enesetunne on hea.
Kasutaja avatar
Reix

Algselt postitas: cilpkonn
kodanikud, te läksite teemast kõrvale, ootasin arvamusi mitte saabide vaid lingil antud sõiduki kohta :poke:

EDIT: Minu meelest on hunnikusse sõidetud porsche eestis piisavalt eksootiline, ja teema on ju Loba rubriigis ;)

Vaata siit

Nujah, mu point oligi see, et Porsche on nigu exootika, aga arutelu süvenes millegipärast Norma ja Saab 9-5 teemal, mis tglt ju niiväga exootika pole;)

EDIT: Samas, ega neid matsu pand eksoote siin ju nii igapäevaselt ka juurde ei teki. Kunagi pani Kanama viadukti juures Pärnu maanteel mingi Viper hunnikusse ja endal õnnestus näha samasugust Porshet, oli kollast värvi, umbes 3 aastat tagasi - oli pannud Pirita teel väikese kõksu mingile tavamasinale tagant sisse:(
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

Näh, kellelgi ilus mänguasi niiviisi katki :(
Ega mu meelest Porsche meie teede jaoks just sobivaim masin olegi - see rohkem nagu edevuse asjake (või tillipikendus vms.) :P
SAAB on ikka oluliselt universaalsema kasutusvaldkonnaga - ja kui vaadata Trionicu ja Iisaku ponnistusi liikumisomaduste viimase piiri leidmisel :head:, siis jääb üle ainult konstanteerida, et saabihaigel pole küll Porschet vaja.
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! :P
Kasutaja avatar
cilpkonn

ega cilps tahtnudki saabi halvustada või maha teha, pigem oligi teema selles, et eesti teede jaoks on selline masin piisavalt eksootiline, ja otsustasin ka teistega jagada.. arvamusi on erinevaid ja mina olen samuti saabiga rahul, niiet vaenlaste kogumine ega porsche promomine saabifoorumis polnud otsene eesmärk ;)

no hard feelings :beer:
stennadi

keegi oskab rääkida ka et mis selle Porschega juhtus ?
Kasutaja avatar
cilpkonn

ei leidnud erilist informatsiooni küll kuskilt, aga lihtsalt natuke rabas, et selline massin on meie oma riigis põllule keeratud, nagu tundub, et isegi suisa tiiruke või paar üle katuse... kiirus ilmselt suur ja oskamatu käsitsemine samuti... my opinion only
saakal

Airbagid tunduvad kinni olevat. Huvitav mis sai juhist??? Turvavööd siis vast pidid lahti olema
farmacoma
Auto: 900 x2; 9000; 9-5

verd pole väga palju näha :freak:
Vasta