Nelja-ukseline.2,0 turbo 136 kw.Manuaalkastiga.Kliimaseade, püsikiiruse hoidja,SID 3,el aknad,riidest sisu,originaalraadio ja selle otsas on pagasnikus ka tikutulega otsitud CLARIONI CD-boks(boks müüdud, kaabel alles).
Auto on vasaku esimese nurgaga vastu posti sõitnud, nii et terve vasak külg ja katus on koledad..Aga nii, et kõik radikad on eest terveks jäänud.Mootor ja käimakast(loodan, et on, sest veovõll on pesast väljas) on terved.
Mida ei ole mõtet lisaks kirjeldatud avariijärgsetele kahjustustele küsida.Peeglid, p.esitiib,esituled,võre,p.tagumine tiivapealne tuli, .Parempoolsetest ustest jookseb ka muljumisjälg üle.Valuvelgesi on kolm, sest vasak esimene sai ka õnnetuses hukka.
TELEFON 5063101
M:osadena 900 ´95a, 96a, 97a 2,0t 136kw
-
Kas sellel masinal sul DI plokk on töökorras..sen see punane plokk mis asetseb küünalde peal 
Kui jah siis palju ka hind on ?

Kui jah siis palju ka hind on ?
Mis värvi auto, mis värvi ja milline on näitide paneel, kus täpsemalt Tabsis näha saab, tuleks vaatama äkki laupäeval? Võid panna U2U või vallikas@hotmail.com
Juppe tuli juurde.
Avariivaba ja sõitev kaheukseline 95a. 2,0 turbo 136kw, manuaalkastiga.
Kahju ja väga kahju on lammutada, aga tööd on liiga palju, et sellest korralikku elulooma teha.Samas ta küll sõidab ja kiiresti, kuigi liigne kiirendamine on ohtlik, kuna esisild on küpse ja auto ei allu konkreetselt roolile.
Sõitsin üle saja kilomeetri sellega maha.
Panen ka pildi temast.
Lisatud failid
Avariivaba ja sõitev kaheukseline 95a. 2,0 turbo 136kw, manuaalkastiga.
Kahju ja väga kahju on lammutada, aga tööd on liiga palju, et sellest korralikku elulooma teha.Samas ta küll sõidab ja kiiresti, kuigi liigne kiirendamine on ohtlik, kuna esisild on küpse ja auto ei allu konkreetselt roolile.
Sõitsin üle saja kilomeetri sellega maha.
Panen ka pildi temast.
Lisatud failid
Teema tõste.
Tahtsin seda öelda, et avastasin, et mul on tagaiste integreeritud lapseistmetega(2tk. vasak ja parem).Istmed on tumehalli riidega.Kaheukselise ja neljaukselise omad.Tagaiste peaks mõlemale sobima.Seljatuge, koos nende lapseistmetega saab ka eraldi.
Tahtsin seda öelda, et avastasin, et mul on tagaiste integreeritud lapseistmetega(2tk. vasak ja parem).Istmed on tumehalli riidega.Kaheukselise ja neljaukselise omad.Tagaiste peaks mõlemale sobima.Seljatuge, koos nende lapseistmetega saab ka eraldi.
-
Kas 900 NG-l on pakiruumi vasakpoolses seinas samasugune valgusti, nagu 9-3 OG-l? Kui jah ning on tervete kinnitustega pakiruumi valgustit pakkuda, siis olen mõistliku summa eest huvitatud
Enda oma ripneb juba pikka aega pooleldi juhtme otsas, kuna kinnitused katki.

Timutit, seda istet peaks tulema küll vaatama, keegi võiks selle istme kohapealt mind vähe valgustada ka (u2u), mis vanuses lastele see sobib ja kui ohutu või praktiline see on võrreldes turvatoolidega, mingis vanuses ju laps vaid tollel kõrgendusel istub ja päristurvavööga kinni.
Ma ei jaksa hetkel pilti sellest teha, muidu oleks asi lihtsam, aga ehk suudad läbi tulla.Aega on vaid alla nädala, siis kolin sealt minema ja mõneks ajaks võib raskusi tekkida asjade leidmisega.
Istme seljatoest käib osa alla, mis tekitab lapse jaoks pepu alla padja ja seljatoesse jäänud süvend moodustab külgtugedega pesa seljale.
Valgusti on mul olemas, aga hetkel ei suuda seda leida.
Istme seljatoest käib osa alla, mis tekitab lapse jaoks pepu alla padja ja seljatoesse jäänud süvend moodustab külgtugedega pesa seljale.
Valgusti on mul olemas, aga hetkel ei suuda seda leida.
Üks auto tuli jupitamisele juurde.97 aasta.Auto on sõitev, aga vasaku taganurga avariiga.
136kw turbo, manuaal, kliima, püsikiirusehoidja, puit armatuuri kate, el. antenn, Viking aero 16 tollised rattad (rehvid ees 6mm, taga 5).
Sees on huvitav nahksisu.Matt nahk- seda vist kutsutakse nappa nahaks.Nahk on ilma pragudeta ja vigastusteta.
Lisatud failid
136kw turbo, manuaal, kliima, püsikiirusehoidja, puit armatuuri kate, el. antenn, Viking aero 16 tollised rattad (rehvid ees 6mm, taga 5).
Sees on huvitav nahksisu.Matt nahk- seda vist kutsutakse nappa nahaks.Nahk on ilma pragudeta ja vigastusteta.
Lisatud failid
Mul on veel neid pudinaid.
Tahaksin ruumi puudusel nahksisust ja ka originaal tagaistmest väga lahti saada, kus seljatoe sisse on integreeritud laste-istmed.Vajadusel saab peatoe saab ära võtta ja selle alt tuleb teine lapsele mõeldu välja.Pildil vasakpool.
Välja näevad sedapsi-
Lisatud failid
Tahaksin ruumi puudusel nahksisust ja ka originaal tagaistmest väga lahti saada, kus seljatoe sisse on integreeritud laste-istmed.Vajadusel saab peatoe saab ära võtta ja selle alt tuleb teine lapsele mõeldu välja.Pildil vasakpool.
Välja näevad sedapsi-
Lisatud failid
Ahjunuppude plokki pole pakkuda?
Rootslane kagunukas!
Volvo diagnostika 1996-2016 autod, FB Volvokodu.
Mul siis telefon väljas olnud? Kodus on levi jah kehva peale Tele2 masti käivitamist eelmine suvi.
Aga ok, tänud vastamast
Aga ok, tänud vastamast

Rootslane kagunukas!
Mul siis telefon väljas olnud? Kodus on levi jah kehva peale Tele2 masti käivitamist eelmine suvi.
Aga ok, tänud vastamast
Ma helistasin- telefon kutsus, aga mitte keegi ei vastanud.Ja nii umbes viiel korral.Erinevatel päevadel ja kella-aegadel.Aga ilmselt oli lihtsalt tele2-l mast sel hetkel maas.Tal ei olnud tuju ega tahtmist sel hetkel selle sidejamaga tegeleda.ST. mulle lasi kõrva sisse kutsuva tooni küll, aga Sulle ei raatsinud helinat edastada.Eks kõigil on ju tujud, seega anname Tele2-le andeks.