Alustaks siis sellest et plaan on soetada endale taaskord SAAB:evil:
Siinjuures paluks teie kaasfoorumlased natuke abi ja infot 2 auto kohta. Omasin ennem SAAB 900 NG 2.5 V6. sellega ma olin ikka väga rahul.
ok autod on siin
http://www.auto24.ee/used/696309
ise eelistaks pigem 9-3 kuna esiteks aasta arv on uuem aga kahjuks pole nahka ja lisasid niipalju kui 9-5. vb keegi tudvustab autot vähe rohkem
ja teine
http://www.auto24.ee/used/714548
9-5 odavam ja kõik on olemas mida hing ihaldab. Mõlemad autod on ühest ja samast poest kuna plaan osta järelmaksuga. Ise ei saa enne 12 augustit vaatama minna kuna viibin soomes hetkel. Nii et on aega neid autosid uurida
Saabi otsinguil jälle
- Homersimpson
- Saabiklubi liige
Direct Ignition casett ... vms
- Homersimpson
- Saabiklubi liige
keset mootorit ... väga raske on mööda vaadata
- D116
- Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW
Seda 9-5 olen näinud, saabus sinna Räpina remonditöökota vigase mootoriga, paistab, et ülepoole aasta piisas, et saada mootor kokku. Teades sealseid meistreid hoiduks sellest autost!
9-3 sama müüja:wtf:
9-3 sama müüja:wtf:
__In Boost We Trust__
Algselt postitas: vmaster
Pildi järgi otsustades valiks 9-3e. Selle 9-5e istmed küll üsna kehvas seisukorras. Kindlasti leiaks kuskilt ka korralikuma 9-5e.
Minu meelest ei saa kahte erinevat mudelit võrrelda,istmete ja muu seisukorra järgi! Minu meelest 9-3 ja 9-5 suht erinevad masinad,välja arvatud märk kapotil! Auto ostja peaks ikka selgeks tegema,kumma mudeli kasuks otsustab,siis sellest lähtudes palju lihtsam edasi minna!
Puidust toodete valmistamine eritellimisel: http://www.isoptera.ee/
asi pigem selles et mulle meeldib 9-5 kere ja tal on ikka rohkem lisasid kui 9-3. soov oleks 9-3 rohkemate lisadega ja heleda nahaga automaat suure mootoriga
:love:
imelik on aga see et avastasin täna et sepa autopood müüb samat autot aga suurema läbisõiduga
ja 9-5 on 3k kallim seal kui Beandas. igaljuhul kuidagi kahtlane asi on aga samas peaks nagu kohapeal ära käima ja oma silmaga vaatama
Edit: kuulsin kuskilt et 9-5 pidi lagunema kah rohkem kui 9-3 aga vb see ainult kuulujuttud. nt puksid šarniirid. ühesõnaga silla vidinad.

imelik on aga see et avastasin täna et sepa autopood müüb samat autot aga suurema läbisõiduga

ja 9-5 on 3k kallim seal kui Beandas. igaljuhul kuidagi kahtlane asi on aga samas peaks nagu kohapeal ära käima ja oma silmaga vaatama
Edit: kuulsin kuskilt et 9-5 pidi lagunema kah rohkem kui 9-3 aga vb see ainult kuulujuttud. nt puksid šarniirid. ühesõnaga silla vidinad.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Sellised mitmes kohas müügis olevad asjad soovitaks mina küll ostmata jätta ja otsinguid jätkata.
Ei lagune nad kumbki rohkem kui teine. SAABi puhul on tähtis omaniku vastutustunne. Hästi hoitud auto kestab kauem ja on odavam osta (arvestades kohest ostujärgset väljaminekut). Parem on osta korras ja kallim, kui odav ja "täitsa korras".... Kahjuks peab suht tihti selle kindlaks tegemiseks auto töökotta vedama. Soovitan parem vaadata Tallinna platside pakkumisi ja siis ka siin asjatundjate juures kontrollis käia. See lisaraha võib hiljem kuhjaga tasa teenida end. Vaata siit foorumist läbikäinud pakkumisi (ka ostuabi alt) ja mõtle läbi asi.
Ei lagune nad kumbki rohkem kui teine. SAABi puhul on tähtis omaniku vastutustunne. Hästi hoitud auto kestab kauem ja on odavam osta (arvestades kohest ostujärgset väljaminekut). Parem on osta korras ja kallim, kui odav ja "täitsa korras".... Kahjuks peab suht tihti selle kindlaks tegemiseks auto töökotta vedama. Soovitan parem vaadata Tallinna platside pakkumisi ja siis ka siin asjatundjate juures kontrollis käia. See lisaraha võib hiljem kuhjaga tasa teenida end. Vaata siit foorumist läbikäinud pakkumisi (ka ostuabi alt) ja mõtle läbi asi.
Algselt postitas: Mart
Oled Sa kindel, et tegemist sama autoga - ma ei oleks nii kindel.
EDIT: Võtan sõnad tagasi