Oskab keegi öelda, kuidas koduste vahenditega kojamehi 9-5´l eemaldada. Olen proovinud nii jõuga kui ka peaga. Seni pole kummastki kasu olnud. Istuvad raiped päris kõvasti kinni seal.
Nädalavahetusel peaks hakkama kojamehi värvima. Seekord oleks hea, kui saaks nad enne küljest ära ka;)
Kojameeste eemaldamine
Üks nipp võiks olla näiteks selline, et tõstad kojamehe üles, võtad luua ja varre kinnituskoha näppude vahele ja loksutad... Peaks lahti lööma...
Oma töös kasutan muidugist tõmbitsaid... aga enamus autodel saab need lahti just ülalnimetatud meetodil... Ka siis, kui need üsna roostes on
Edit: Kui muidu ei saa, sõida mu avataril olevast ettevõttest näiteks homme läbi, saad abi, usun, et tasuta
Kui nad korra juba on eest käinud, saad hiljem ise oma jõududega hakkama.
Oma töös kasutan muidugist tõmbitsaid... aga enamus autodel saab need lahti just ülalnimetatud meetodil... Ka siis, kui need üsna roostes on
Edit: Kui muidu ei saa, sõida mu avataril olevast ettevõttest näiteks homme läbi, saad abi, usun, et tasuta

Kui nad korra juba on eest käinud, saad hiljem ise oma jõududega hakkama.
9-5`l saab ainult tõmmitsaga.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Hmm, omal sain küll niisama logistades väga lihtsalt lahti. Ei sündind halba ka miskit sellest.
Siis olid "varred" ebakorrektselt kinnitet.
Saabidega seotud voodoo ja -abi