klassik kiirendas - enam mitte
Visuaalselt küünla kontakte jõllitades saab teadjam inimene kohe selguse nende vanusest ja mootori seisundist.Algselt postitas: cabric
Aitäh, vastused on ammendavad. Võimalik, et mingi küünlajutt on ka kuskil eraldi teemas aga küsin siiski.
Kui pole teada millal küünlaid viimati vahetatud ja kas üldse, siis kas selliste küünalde kasutamine on mingil muul moel ka riskantne peale selle, et nad ühel hetkel lihtsalt enam ei tööta.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
mina soovitaaks ikka tavalist 4 mm. kummivoolikut. vahetad korra kõik need jupid ära, mis moootori lähedal ja kuuma saavad, teised käivad tõenäoliselt veel küll; ja unustad taas 10 aastaks need voolikud.
ise silikonvoolikuid ei poollda, kuna need kipuvad lihtsamini otsast ära tulema, kui kummivoolikud ja tahavad kaablivitsadega kinnitõmbamist ja siis venivad suuremaks jne..
ühesõnaga kestval kasutamisel eelistus kummile täiega.
ise silikonvoolikuid ei poollda, kuna need kipuvad lihtsamini otsast ära tulema, kui kummivoolikud ja tahavad kaablivitsadega kinnitõmbamist ja siis venivad suuremaks jne..
ühesõnaga kestval kasutamisel eelistus kummile täiega.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

ma ei tea, mul ei ole küll silikoonvoolikud ära tulnud sealt, kuhu ma nad olen pannud.Ehk siis vaakumvoolikute asemele Saabile;)
Ja mingi traadi või vitsaga ei ole neid kunagi kinni tõmmanud.
Olen ainult täheldanud väikest värvitooni muutust sinisel silikoonvoolikul aja möödudes. Võib ka muidugi kasutada kummivoolikut, kui see on korralikust kummist, aga kumb parem on? Seni kuni kumbki pole pragunenud või katki-töötavad mõlemad hästi.
Ja mingi traadi või vitsaga ei ole neid kunagi kinni tõmmanud.
Olen ainult täheldanud väikest värvitooni muutust sinisel silikoonvoolikul aja möödudes. Võib ka muidugi kasutada kummivoolikut, kui see on korralikust kummist, aga kumb parem on? Seni kuni kumbki pole pragunenud või katki-töötavad mõlemad hästi.