Suvekokkutulek 7-8.08 VAID 50.- EEST!!!!!!!
Algselt postitas: daags
vana "hea" iisak![]()
Esimeses postis on ju nimekiri olemas, ehk Iisak seda mõtles? Või on teil mingi omavaheline iroonia käimas, millest kõrvalseisjad midagi ei jaga

ok ma siis seletan lahti, millest tulenes minu kysimus:eureka:. Nimelt on esimene postitus v2ga vana kuup2evaga ning kui seda edit alt uuendada, siis sellega ei kaasne lugejaile infot viimase uuenduse kohta(mis kuup2eva seisuga too nimekiri siis on?). Krdi keeruline lause, ehk siis kuna ma ei tea, kas seda nimekirja uuendadi 1.juunil v 1 augustil, siis seep2rast kysisingi v2ga lihtsa kysimuse. Nii lihtne oligi.
Edasi sai juba vallatletud:D
Edasi sai juba vallatletud:D
Võimsust pole kunagi piisavalt
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Esimest posti hoitakse tavaliselt nii up-to-date, kui see vähegi võimalik on..
Seda ikka selleks, et sealt kõik info kätte saadaks ja ei peaks postituste vahelt otsima. Nimekirja on täiendatud ka ca minuti jooksul peale kodanike sooviavaldusi teema lõpuosas..

Paar rumalat küsimust:
1. Grillsüsi, süütevedelik ja ahi endal kaasa või on kohapeal ja ühine?
2. Kalapüügivõimalus - kas on ka teada, mis tõugu kala saab püüda ja kas korgi-ussiga või spinningu-landiga?
Ärge kõvasti kolatage
1. Grillsüsi, süütevedelik ja ahi endal kaasa või on kohapeal ja ühine?
2. Kalapüügivõimalus - kas on ka teada, mis tõugu kala saab püüda ja kas korgi-ussiga või spinningu-landiga?
Ärge kõvasti kolatage

Minu poolt teile kingituseks karp surri. Aga sellele peab keegi minu poole Jõgevamaale järgi minema, kuna ise tulen alles 11.08 eestisse. Kontakti leiate profiilist ja Tartust elan 60km kaugusel (Mustvee poole).
Ilusat ja maitserohket pidu!
Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
Lunotel oü
Kolmas oli juba varem olemas. Ta ju ka mõnel saabiklubi üritusel kaasas olnud 

Algselt postitas: teagerAlgselt postitas: romza
Iisak pane kirja veel: romza+abikaasa+3 last.
OT: Kust sa selle kolmanda said juba?
terv, teager
romza
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Hetkel seisan Mustvees..Algselt postitas: suvekas
Minu poolt teile kingituseks karp surri. Aga sellele peab keegi minu poole Jõgevamaale järgi minema, kuna ise tulen alles 11.08 eestisse. Kontakti leiate profiilist ja Tartust elan 60km kaugusel (Mustvee poole).