Leidsin venemaa saabifännide uudistegrupist:
http://saabfaq.net.ru/EPC/saab_epc2003.iso
Täitsa töötab! Minu kaastunne dialup-i omanikele (nagu ma ise), üle 400Mb tulekul!
EPC2003 ehk mida kõike venemaalt leida võib!
Ehk siis otsingumootor tootekoodi järgi,pildid saabi molekulidest koos
koodidega jne.
koodidega jne.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
-
qdwin
- Jaan Tatikas
- Auto: Mõned Aerod ja kui Hemi on lahke siis Klassikud
ISO on kõvakettale "põletatud" täpne image file CD plaadist.
1. variant: Näiteks Nero Expressil on üks funktsioon nimega "Disc image or saved project" sellega saab kogu värgi CD-le tagasi põletada. Noh nagu P2P softiga internetist programmide allalaadimisel toimitakse.
2. variant: Vaat et lihtsamgi. WinRAR-iga saad ta "lahti pakkida". Minul on versioon 3.4 mis sööb teda edukalt.
Sorry, kodanikud! Oleks pidanud egaks juhuks kohe paar sõna lisaks kirjutama kogu selle krempli kohta. Arvasin et olen oi kui tubli ja kõik oskavad kohe mu mõtteid lugeda.
1. variant: Näiteks Nero Expressil on üks funktsioon nimega "Disc image or saved project" sellega saab kogu värgi CD-le tagasi põletada. Noh nagu P2P softiga internetist programmide allalaadimisel toimitakse.
2. variant: Vaat et lihtsamgi. WinRAR-iga saad ta "lahti pakkida". Minul on versioon 3.4 mis sööb teda edukalt.
Sorry, kodanikud! Oleks pidanud egaks juhuks kohe paar sõna lisaks kirjutama kogu selle krempli kohta. Arvasin et olen oi kui tubli ja kõik oskavad kohe mu mõtteid lugeda.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Olemas ka selline lahe proge nagu "Daemon Tools". Emuleerib teile vajalikku cd-romi või dvd-d. Põhimõtteliselt näitate talle seda .iso faili ja vend võtab selle külge nagu lisa cd-lugeja. Sel juhul ei pea te seda plaati kirjutama.
EDIT: Damn.. nöxil samad mõtted..
EDIT: Damn.. nöxil samad mõtted..
ma leidsin venemaalt sellise koha:http://www.autoxp.ru/rus/index.asp?clst ... 4&car=SAAB
kes soovib, see võtku u2u kaudi personaalselt ühendust. koos leiame probleemile lahenduse 
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
Või copigu mu libaCD pealt.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
Algselt postitas: mattis
SAAB 2001-4 EPC 900[86-98], 9000[85-98], 9-3[98-02], 9-5[98-02] (Electronic Parts Catalog - multilanguage).leidsin sellise.kui kellelgi huvi on võin kuhugi üles lasta.
Kas siin juba tiba uuem versioon pole mitte liikunud. Enda masina l on 2003-1 versioon peal. Usun et teistel samad versioonid (tean vähemalt kahte sama vers.-ga kasutajat).
Lisatud failid
Algselt postitas: part
minul sellist pole. tahan ka
Minu versioonil on sees järgmised mudeliaastad
900 '86-98
9000 '85-98
9-3 '98-03
9-5 '98-03
Selle võin sulle kirjutada ka kui arvad et väheks ei jää
Mingi väike osa on ka veel vanemate saabide kohta
EDIT: Kui kellelgi Tallinnas resideeruvatest on 2003-1 EPC vastu huvi, siis võtku aga minuga u2u teel ühendust. Võin hankimisel abiks olla. Ülesse pole kuhugi riputada,