Heale inimesele ära anda üks tegu...

Ühised tegemised
matu

Algselt postitas: Cyber
Et ma läksin ära enne, kui herr Matu tagasi jõudis, siis ma olen talle ühe helkuri võlgu..;) Teistele sai vist antud, keda sai tuvastatud..:) Või kui ei tuvastanud, eks andke teada..:)

Heh, mul läks jah ikka mingi tunnike, et kogu ring registratuurist kuni lahkumiseni läbi teha. Rahvast oli tõesti palju. Cyber, sa oleks võinud parklas kõigi Saabide külge riputada need helkurid, siis ma oleks saanud :P Aga helkuri võtaks küll, kuluks teine täitsa äragi jope külge. Ehk on võimalik sind suure Tallinna linna piirest mingi hetk üles otsida.
Kasutaja avatar
aljoga
klassiker
Auto: Rootsi raud, aga mitte SAAB

Küsisin täna Tartu Verekeskuses verd andes, et kas Saabiklubist ka inimesi käinud on - tädid olid isegi üsna teadlikud sellest, kuna enne mind oli täna käinud vist suvekas, kes ka mainis, et ta Saabiklubist on. Tädid igatahes võtsid teadmiseks, et meil selline kampaania käimas, ja arvasid, et see on meist väga tore :)
yksheikki
Auto: 9-3 Aero

Ka eile mainisin ma Saabiklubi
suvekas

Sai hommikul tõesti, haiglast välja pääsedes ka verekeskust külastatud ja oma 500ml loovutatud aga kui mina neile mainisin, et olen Saabiklubist, siis tädid vangutasid pead ja ei teadnud asjast midagi, mainisid ainult, et neil Tallinnaga ühtset andmevahetust pole ja et kui meil Tallinnas mingi kampaania käimas, siis nemad ei tea asjast midagi.
Tore on asja juures muidugi see, et nad ikka mäletasid, et neile mainiti Saabiklubi ja võib-olla tegid ka mingi märke kuhugi paberi nurgale.
Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
joels

Sai juhust kasutatud ning täna samuti oma paar tilka verd loovutatud, paistis suuremat sorti meedia üritus toimuvat seal, tv3 kaamera kohal, pluss jõuluvana, kes töötajaid pinnis luuletustega;). Aga kevadel uuesti nüüd:wise:
joels

Verekeskus nüüd ka kesklinnas, link
suvekas

Käisin täna jälle Tartu verekeskuse ja andsin oma portsu ära kuna saadeti sms, et vajatakse B Rh+ verd ja kuna viimasest korrast oli juba üle kolme kuu möödas, siis oli ka viimane aeg minna.
Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
suur

Kas kordame ühisüritust?
Kasutaja avatar
saabSS
Auto:

...aga tegutseb. mina sain oma noosist lahti.
Vasta