Tänu kõigile. Messil käidud, kaardiga, kuigi oleks võinud peaaegu ka lihtsalt siltide järgi sõita

Ainuke huumor oli see, et soomlase pidime Helsinkist peale võtma ja ta ei tulnud kokkulepitud kohta, oli SMS-iga mingi uue koha saatnud vahetult enne, stiilis Ülemiste ristmiku juures Hesburgeris (lihtne, soomlasele, onju

), aga ma ei süvenenud teemasse, kuna arvasin, et see oli varem kokkulepitu juhatus. Siis läksime otsima teda täpselt nagu ta juhatas, jõudsime kirjeldatud kohta, aga meest polnud. Siis leppisime kokku, et me lähme tagasi esimesse kokkulepitud kohta ja tema tuleb sinna. See 5 km sõitu mööda ringteed (Keha III) võttis tal aega oma 45 min. Vahepeal helistas ta meile ja teatas, et ta navi ei tunne sellist aadressi, mille ta ise oli algselt välja pakkunud
Ja tagasiteel Kuopiost Helsinki (400 km) näitas poole tee peal ta navi 390 km

Tõsine nali oli ikka, ma ei teinud lõpuks enam sest kõigest välja, siltide järgi oli jumala rahulik kruiisida.
Kokku tegime 900 km, jube igavad (aga muidugi ülihead) teed, Joensuu kandis oli korra huvitav, seal leidsin ka ainsamad kolm auku Soome teedes. Kütusekulu Lahti-Helsinki 120+ km/h kihutamise pärast 8,5l/100. Minu arust Soomes kiiruspiirangutest suurt ei peetud, aga mul esimene käik ka autoga alles. Kahjuks hommikul tuli uudistest hunnik liikluses hukkunuid, üks rekkapauk sealsamas kust tulime.
Messimuljed tahavad veel seedimist. Teema lukku ja tänu veel kord pakkujatele.