Tervist,
Kas kellelgi on olnud vajadust tulekojamehe mootorit remontida ja kas see on hõlpsasti tehtav. Mootor on mul maas, nüüd peaks teadma, mida edasi teha.
K:NG900 esitule kojamehe mootor
Tulekojamehe lahtiharutamise ja puhastamise õpetus on siin kusagil tarkuseterade all. Nende kojameestega võib vist igasugu asju olla. Mina olen puhastanud ja siis käianud mootorilt otse akult, hakkas käima, vahepeal mõlemad kojamehed käisid nagu peab, pärast seda talve jälle mingid anomaaliad, ühte ei olegi õigeks saanud, teeb tööd aga peatub vales servas ja teine aeg-ajalt ei käi. Kaitsmed on ka üks koht, mida tasub uurida.
Algselt postitas: daags
Endal t2pselt sama kogemus kui vallikal, l6puks lihtsalt v6tsin nood vigurid maha, SAAB ilma ka hakkama.
See ei ole ilmselt lahendus, millist teemaalgataja ootas.

Minu meelest Troost müüs sinna sisse mingeid uusi asju.
Kasutatud mootoreid mul on veel, kuid töökorda ei ole jõudnud testida.
Kas võimalik et 2 kojameest koos saba panevad? Pean veel kaitse üles otsima kuna see kontrollimata, seega uurin et saaks valmis olla. Kusjuures juhi poolne on ilusti all ja püsib paigal aga kõrvalistuja poolne armastab aegajalt "reisida" ja mõni päev on keset tuld siis aga nn. 0 asendis ja siis jällegi püsti kui teivas.
Rootslane kagunukas!
Volvo diagnostika 1996-2016 autod, FB Volvokodu.
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
Kas võimalik et 2 kojameest koos saba panevad? Pean veel kaitse üles otsima kuna see kontrollimata, seega uurin et saaks valmis olla. Kusjuures juhi poolne on ilusti all ja püsib paigal aga kõrvalistuja poolne armastab aegajalt "reisida" ja mõni päev on keset tuld siis aga nn. 0 asendis ja siis jällegi püsti kui teivas.
kojamehe mootori ülekuumenemise probleem.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Kusjuures pole kojamehed töödanud nüüd juba u.üle 3 nädala, see "uitaja" aga pidavat vahetma asendit süüte sisse keereamisel. Kas siis 1 täiesti surnud ja teine "lombakas"?
Rootslane kagunukas!