IVOMETSA SÄRK 2010 valmis!!!!
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
alati on võimalus postiga saata, kasvõi koju kätte;
siis veel leida inimesi, kes liiguvad vajalikul marsruudil ja võtavad asjad kaasa; ja võib ka ise järgi tulla.
siis veel leida inimesi, kes liiguvad vajalikul marsruudil ja võtavad asjad kaasa; ja võib ka ise järgi tulla.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
- ivomets
- Vanasaabikala
selline kiri tuli täna tegijalt:
Tere,
Mul on jamad, lubasin särgid reedeks aga särgi maaletooja täna teatas et väheste tellimuste pärast jäeti 1 nädala tarne vahele ja särgid jõuavad 32 nädal minuni ehk järgmine nädal .
Ma trükiks hea meelega aga pole millegi peale trükkida .
Vabandused veel kord
Tere,
Mul on jamad, lubasin särgid reedeks aga särgi maaletooja täna teatas et väheste tellimuste pärast jäeti 1 nädala tarne vahele ja särgid jõuavad 32 nädal minuni ehk järgmine nädal .
Ma trükiks hea meelega aga pole millegi peale trükkida .
Vabandused veel kord
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Algselt postitas: Cyber
Ja endiselt on minu käes paar särki, mis telliti Ivometsa käest Illi abiga Tallinna ja et Ill pidi tagasi Pärnu minema, siis jäid särgid minu juurde Tallinna..
Milline suurepärane skeem ja särgid on Triinu ja H.K omad.
- ivomets
- Vanasaabikala
smartpostiga saan saata kui kirjutatakse kuhu ja telefoni nr. lisaks.
H. 50.-
H. 50.-
-
- Auto: Saab 9-3 sc 1,9 2005. Saab 9-3 cabrio 2.0T 2007.
Algselt postitas: ebe
Kahjuks ei saa privasse aadressi saata ei lase läbi,kirjutan teksti ära ja tahan ära saata ,käsib mul uuesti kirjutada kuna kiri on tühi:(
Pealkiri puudu. Mul tihti nii olnud, et kribad pika teksti valmis, saadad ära ja siis avastad, et mitte tuhkagi. Tahab pealkirja.
Lähen homme (esmaspäeval, 23.08) Ivometsale külla ja saan mõningaid särke Tallinna poole tuua.
Soovijad võiks märku anda.
EDIT:
Hetkel võtan kaasa järgnevate inimste särgid:
ako
tafka
ivark
grünn
Soovijad võiks märku anda.
EDIT:
Hetkel võtan kaasa järgnevate inimste särgid:
ako
tafka
ivark
grünn
There ain't no way but the hard way. Get used to it.
- ivomets
- Vanasaabikala
Algselt postitas: maq
Särgid käes! Kummardus ja suur aitäh hr Ivometsale!
teinekord kirjuta Jõgevamaa kah siis ei saada ma su särke Põltsamaa asemel Põlvamaale