kuhu kaob piduriõli? ainuke loik on kuskil keskel auto all, piduripumba juures. mingi järjekordne tüüpviga või?
krt kui rikkaks ei saa ostan toyota ja kui saan siis lexuse, SAAB autoga rohkem sõita kui remmida. kakle selle Saabiga koguaeg.

Kui juba pidurivedelikuloik all, siis mis seal ikka imestada, kuhuda kaob - tuleb täpne lekkekoht kindlaks teha ja leke likvideerida või lasta parandadaAlgselt postitas: vl
ja kui juba perse hakkab minema siis läheb ikka kõik:wall:.
kuhu kaob piduriõli? ainuke loik on kuskil keskel auto all, piduripumba juures.
:poke: Kui rikkaks saan - lasen olemasolevad Saabid viimasepeal korda teha (kui võimatu - ostan sarnase paremas korras classicu asemele), seni aga patsutan ja poputan võimaluste piires ja tunnen rõõmu, et SAABiga sõidankrt kui rikkaks ei saa ostan toyota ja kui saan siis lexuse, SAAB autoga rohkem sõita kui remmida. kakle selle Saabiga koguaeg.![]()
Ai pagan, selle hübriidloomakese ma unustasin - see on endalegi huvi pakkunudAlgselt postitas: vl
ok, ei osta Toyotat ega Lexust, aga kui peab, siis ainult hübriidmootoriga. sest see on innovatiivne.
Ons keegi meie rahvast seda lähemalt näppimas ka käinud? Peaks tegelt minema ja vaatama, mida see softturbo endast täpsemalt kujutab ... (ja millise softi pealt turbo käibmuide tekkis siin korraks classicumõte ka. see 4 uksega automaat softturbo, mis auto24-s üleval on.![]()
a kui juba perse hakkab minema siis läheb ikka kõik. kuhu kaob piduriõli? ainuke loik on kuskil keskel auto all, piduripumba juures. mingi järjekordne tüüpviga või?
Algselt postitas: vl
krt kui rikkaks ei saa ostan toyota ja kui saan siis lexuse, SAAB autoga rohkem sõita kui remmida. kakle selle Saabiga koguaeg.![]()
Algselt postitas: Ryhkija
ära põe, vl, võtaja proovi sellega hakkama saada - näh ma kah ei leia kusagilt siitkandist keevitajat - kes puhkusel ja kes pakub kohe alguses sellist summat, et ma lihtsalt maksta ei jaksa...
Aga kuidagi peab ju saama, sest nagu ütles vana sapöör Voditška: kunagi pole olnd, et kuidagi pole, kuidagi ikka on
:drive:
Algselt postitas: epsum
ABS töötab ja ei tööta vaheldumisi - isegi reval on tunnistanud, et nemad ei saa aru, miks see asi nii teeb, pakkusid ABSi aju vahetust, aga see $$$$$$$