9-5 raadio ei reageeri!

Suhtleme (heli + pilt) + auto teemadel...
Vasta
Drazic
Saabiklubi liige
Auto: Saab 9-5 Griffin, Saab 9-5 Aero,

Probleem siis järgnev:
Paar päeva tagasi otsustas mu 9-5 raadio nuppude osas koostöö lõpetada. Raadio ise mängib viimast kanalit kuhu ta jäi- ja samuti mängib ilusti CD kui plaat sisse panna aga ei reageeri ükski nupp (peale cd-väljastamise ja heli nupu). Samuti ei reageeri roolil olevad raadio juhtnupud.

Mida olen ise seni teinud:
1) eemaldasin mõlemad raadio kaitsmed (kaitsmed OK) - süüde sisse- süüde välja - kaitsemd sisse tagasi. Tulemus- ikka ei tööta.

2) Aku juhtmed maha - aku juhtmed peale tagasi. Tulemus- umbes viieks minutiks hakkasid tööle roolil olevad nupud ja raadio enda peal olev otsingu/kerimise nupp. Peale süüte välja ja uuesti sisse keeramist see funktsionaalsus taaskord kadus.

3) Võtsin raadio konsoolist välja ja kontrollisin üle ka raadio enda küljes oleva kaitsme- kaitse OK.

Seega nüüd minu poolt küsimu- kas keegi oskab veel miskit tarka soovitada või on paraas aeg uue raadio peale mõtlema hakata? :)
"Horsepower is how hard you hit the wall, Torque is how much of the wall you take with you."
Drazic
Saabiklubi liige
Auto: Saab 9-5 Griffin, Saab 9-5 Aero,

Kuna nädala jooksul ei ole mõistlikult targemaks saanud siis nüüd järgmine küsimus:
Kas praeguse raadio asemel on võimalik sinna panna SAAB'i originaal naviga süsteem? Või oleks selle sinna panemine juba liigne keemia?
"Horsepower is how hard you hit the wall, Torque is how much of the wall you take with you."
Vasta